Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברוכים הבאים לאיטליה :twisted:

וידאו עתיק של לא אחר מאשר ג'רמי קלארקסון

http://www.youtube.com/watch?v=E2SUFluEBLY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

"...Seat belts are a real threat to public safety..."

http://www.youtube.com/watch?v=9vvGZdiKHGE&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=COVd_vwkxCM&feature=related דרך יוטיוב

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

ואחר כך כשאותו אחד שפותח דלתות בלי לדפוק חשבון בא לקנות את הרכב שלך הוא אומר- "מה זה? מלא שריטות ומעיכות פח, אני לא רוצה. זה מכער."

:roll:

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם
על מה אתה מדבר?

תכנית רדיו , משודרת באיזור המרכז.

http://eco99.fm/

תבוא מידי פעם לבקר אותנו במרכז הארץ

לא בריא לנשום רק את האוויר הנקי של עמק יזראל

:lol:

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
ואחר כך כשאותו אחד שפותח דלתות בלי לדפוק חשבון בא לקנות את הרכב שלך הוא אומר- "מה זה? מלא שריטות ומעיכות פח, אני לא רוצה. זה מכער."

:roll:

מצחיק שאת אומרת את זה, כשמכרתי את האיביזה ז"ל (שנת 2000 ושמורה מאוד לגילה) , בצד השמאלי של הרכב היו סימני פתיחת דלתות, ובימני שריטה של קנאים.

הגיע בחור צעיר עם אבא שלו והאבא ניסה להוריד אותי במחיר עקב השריטות הקטנות.

הסברתי לו שאני לא יורד שקל (רכב אחרי ישור קו מלא עם 113K ק"מ בן 10!) בגלל איזה שריטה.

ואז אני מסתכל על הרכב שלו, מאזדה 3 ליסינג, ורואה שהוא אלוף העולם בפתיחת דלתות, כל הקצה של הדלת שלו מלא סימנים של מפגשי דלת ברכב.

אז אמרתי לו: "בגלל אנשים כמוך יש לי שריטות על הרכב, אם נבדוק אולי נמצא כצת מהצבע שלי על הדלת שלך"

מיותר לציין שהחוצפן הלך מבלי לשוב.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

אתמול אני חונה ,אני עדיין בתוך הרכב עם החלונות פתוחים ,מסדר איזה משהו ובינתיים איזה בלונדה מחומצנת חונה לידי עם הראב 4 שלה ,אני מרוכז בעיניינים שלי.

פתאום אני שומע שומע "בום" ,היא יוצאת ומתחילה להתקדם כאילו כלום ,אני אומר לה "סליחה ,גברת שמת לב מה עשית עכשיו?"

היא בכלל לא הבינה על מה אני מדבר ,כשניסיתי להסביר לה שזה לא בסדר היא אמרה לי להתחפף תוך כדי זריקת כמה קללות עסיסיות על זה שאני "אשכנזי" (ואני בכלל לא) ,אני בד"כ מתעלם מאנשים כאלה ,אבל החלטתי שהפעם אני מעמיד אותה במקום ,זה לא יחנך אותה אבל לפחות יפחיד אותה.

נכנסתי למוד הקווקזי שלי (שרשרת זהב בחוץ ,משקפי שמש על הראש ומבט של חייל על בחורה אחרי שהוא סגר 28 בצבא.)

משפטים בסגנון כמו עם מי נראה לך שאת מדברת והאוטו שלך ישאר בלי גלגלים גרמו לזה שנכנסתי לחנות שהייתי צריך ומהחלון ראווה אני רואה אותה מזיזה את האוטו למקום אחר ,הרבה יותר רחוק ,שם בטח היא דפקה למישהו אחר את הדלת.

אני מצטער ,אבל זה היה כל כך כיף :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בלי להיכנס ליותר מידי לסטיגמות, "קופרה צהובה" או "יונדאי קופה צהובה" אלה מכוניות של ערסים צעצוע. כל מיני ערסים טיפשים כאלה בני 20 שחיים בסרט שהם עבריינים וצריך להדביק להם כאפה או שתיים ולהחזיר אותם למציאות.

BMW סידרה 7 או מרצדס מקבילה, עדיף בצבע שחור עם חלונות כהים, זה כבר סיפור אחר..

יש לך טעות, כולם עברייני צעצוע, כולל אלה עם השחורות "המפחידות", כולנו פה במדינה משחקים במשחקים של שוטרים וגנבים. יש כאלה למעלה שלא רוצים שתהיה פה משטרה חזקה כמו בארה"ב כי זה יגיע אליהם בסופו של דבר והם יודעים את זה אז שוטרים פה הם בוא נגיד בעדינות לא ברמה הכי גבוהה ולכן כל העברייני צעצוע מצטיירים כמפלצות. אה וכמובן שיש את התקשורת שעושה תוכנית על משפחת אלפרון ויש גם את כל אלה שמחזיקים\ות מ"עבריינים" כאלה, יש מספיק מושחתים בשירות המדינה שעושים להם חיים קלים ויש פה עוד 1001 קומבינות שמקלות על העניינים.

רק כדי להמחיש את ההבדל, בארה"ב שוטר תנועה יוצא אליך לרכב עם היד על האקדח, כאן שוטר סיור מפחד לעצור ילד בן 17 כי הוא בן של עבריין (צעצוע כמו כולם) מוכר.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
הם שם נוהגים (לא מחנים, נוהגים!) בשיטת הבום בדרך קבע.

זה טירוף שם!

אתה רואה ממוצע של 15-20 תאונות קלות ביום ואף אחד לא טורח לצאת להחליף פרטים.

הרבה מאוד מכוניות דפוקות עם מלא מכות קטנות וכולם מבסוטים מהחיים חוץ מתיירים שמגיעים לשם עם רכבים שכורים ולא מבינים למה זה מגיע להם! :lol:

תחשוב על עיר שלמה של מיליונים שנוהגת (ולא רק נוהגת, גם רוכבת וגם הולכת בכביש) כשהחוק היחידי הוא שאין שום חוקים!

http://www.youtube.com/watch?v=gkbmUI0MsdM&feature=related דרך יוטיוב

http://www.youtube.com/watch?v=2ERezCg2CQU&feature=related דרך יוטיוב

בהודו זה ככה רק תכפיל את המהירות של הסרטון ותוריד בערך 90 אחוז מהכמות תאונות, מטורף לראות את זה אין חוקים כל אחד נוסע מתי שהוא חושב שהוא יכול ואין כמעט תאונות! חולים בראש? אולי לא כל כך..

פורסם

השבוע ראיתי ג'יפ של אודי (Q לא זוכר איזה) עם איזה 10 שריטות עמוקות ומכוערות על הצד הימני שלו.

דווקא הוא היה שחור , כביכול של ערסים.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

אני עובד בעזריאלי וכל חודש יוצא לי לראות את הנהג הישראלי בפעולה

כמה דוגמאות :

בעודי הולך בחניה שומע בום ורואה מזדה 323 לבנה חונה כשהיא מגלחת לאורך מטר בצד השמאלי איזה עמוד חניה , הגברת יוצאת מהרכב מסתכלת על הרכב מחייכת חיוך מוזר וממשיכה ללכת כאילו היא כרגע בצעה את החניה הכי טובה בעולם .

שוב הולך בחניה בא לעבור איזה נתיב ואני רואה רכב מגיע במהירות גבוהה יחסית לחניה , אני עוצר נותן לו לעבור הוא דופק ברקס כי הוא ראה איזה מקום חנייה עשוי מזהב , אני עוצר ומסתכל עליו חונה , הוא בגלל העצירה המיידית לא מצליח להיכנס טוב אז כמובן הוא חונה ופוגע בצורה דיי קשה בפנס רכב קידמי של רכב שחנה שם , אני מגיע לפניו , עומד מולו , הוא יוצא מהרכב ואני שואל אותו בצורה הכי מבודחת "הכל בסדר?" הוא אומר לי שכן ושזה לא ענייני שאלתי אותו אם הוא מתכוון להשאיר פרטים , הוא לא עונה לי ,

אז אמרתי בסדר , הוצאתי מהתיק מצלמה (תמיד ה DSLR שלי עליי) וכשהוא רואה אותי הוא ישר מתנפל עליי וצועק שאסור לי לעשות את זה , למזלי אני בחור דיי גדול , והוא לא ממש מזיז לי אז אמרתי לו שמבחינתי זה פגע וברח אם הוא הולך בלי להשאיר פרטים ,

הבן אדם הלך בלי להגיד מילה צילמתי את הרכבים יחד עם הבן אדם עליתי לקבלה וביקשתי לקבל את המספר של הבן אדם (בקומת מנויים כולם רשומים) התקשרתי אליו והעברתי לו את כל התמונות יחד עם הפרטים שלי , אחריי חודשיים קיבלתי טלפון ממנו שבו הוא הודה לי וסיפר שהבחור שילם לו הכל .

אני כבר מחנה את הרכב שלי באיזור מרוחק ולא מגיע לאזורים שבהם כולם חונים.

פורסם
בגלל זה הכי טוב להחזיק רכב ישן...שלי שנת 2000 ולא אכפת לי אם ישרטו או ידפקו קצת...גם ככה הוא לא יפה.

בגלל זה הכי טוב גם לצאת בתחתונים משפחתיים (כך שחצי התחת תהיינה בחוץ) ואז לא יהיה אכפת אם התחינה של הפלאפל תטפטף. אגב, כך גם נוח לגרד את ביצים כשמתגרד.

בגלל זה הכי טוב גם לשלם על ניקיון המדרגות - מילא מישהו כבר ישתין שם עד מחר. אגב, את הזבל גם לא חייבים לזרוק לפח - מילא הכול חרא מסביב...

פורסם
אתמול אני חונה ,אני עדיין בתוך הרכב עם החלונות פתוחים ,מסדר איזה משהו ובינתיים איזה בלונדה מחומצנת חונה לידי עם הראב 4 שלה ,אני מרוכז בעיניינים שלי.

פתאום אני שומע שומע "בום" ,היא יוצאת ומתחילה להתקדם כאילו כלום ,אני אומר לה "סליחה ,גברת שמת לב מה עשית עכשיו?"

היא בכלל לא הבינה על מה אני מדבר ,כשניסיתי להסביר לה שזה לא בסדר היא אמרה לי להתחפף תוך כדי זריקת כמה קללות עסיסיות על זה שאני "אשכנזי" (ואני בכלל לא) ,אני בד"כ מתעלם מאנשים כאלה ,אבל החלטתי שהפעם אני מעמיד אותה במקום ,זה לא יחנך אותה אבל לפחות יפחיד אותה.

נכנסתי למוד הקווקזי שלי (שרשרת זהב בחוץ ,משקפי שמש על הראש ומבט של חייל על בחורה אחרי שהוא סגר 28 בצבא.)

משפטים בסגנון כמו עם מי נראה לך שאת מדברת והאוטו שלך ישאר בלי גלגלים גרמו לזה שנכנסתי לחנות שהייתי צריך ומהחלון ראווה אני רואה אותה מזיזה את האוטו למקום אחר ,הרבה יותר רחוק ,שם בטח היא דפקה למישהו אחר את הדלת.

אני מצטער ,אבל זה היה כל כך כיף :)

:lol::lol::lol::mm_yeah:

אהבתי, יישר כח.

אני מאמינה בשיטת האומדנים, או פתיחת דלת/הזזת מראות והסתכלות עוד כמה יש לי, יותר טוב מחיישנים שצועקים לי לעצור כשיש לי עוד 5 מטר!

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

בדיוק היום ראיתי וואן ישן ושרוט של דתיים (עם ציור של נחמן מאחורה) בתוך הפגוש של סקודה אוקטביה חדשה!

אנשים כאלה פשוט מרתיחים אותי..

פורסם

פעם בכמה שבועות נפתח כאן שרשור חדש של יללות על זה שיש נהגים חארות שדופקים לנו את המכוניות. אוקיי. יש נהגים חארות שדופקים לנו את המכוניות. אבל תתבגרו. ליילל על זה לא יעזור. או שמשלימים עם המצב ויודעים שהאוטו לא יישאר חדש יותר מכמה ימים, או שחונים רק בחניות פרטיות.

מי שיזדמן לשכונה שלי (מרכז תל אביב) - יגלה שגם השכן שלי עם ה GTI5 וגם זה עם האלפא המדהימה - חונים בשיטת הפגוש לפגוש - כי ככה זה כאן. אחרת לא תצליח להיכנס לחניה בהרבה מקרים. אף אחד לא מתרגש מזה חוץ מכמה "תיירים" מהפריפריה שחושבים שבשביל נגיעה של פגוש בפגוש צריך לקחת פרטים. יש צפצפני רוורס בסגנון מרכז תל אביב - ביפ ביפ ביפ ביפ בום. אני יכול לגלות לכם שהפגושים של רוב המכוניות גם די גמישים, ולא אחת מגלים מכונית בחניה נוגעת גם במכונית שלפניה וגם בזאת שמאחוריה. איך הוא נכנס? איך הוא יצא? אל תדאגו.

אם תנסה לשמור על הפגושים שלך נקיים ולא תיסע עד נגיעה - זה לא ישנה כלום כי זה שיחנה לפניך וזה שיחנה מאחוריך כן יגעו פגוש בפגוש. פעם בשנה, בטסט, מחליפים את לוחיות הרישוי המשופשפות למוות ולפחות פנס אחורי אחד סדוק- וממשיכים בחיים בלי ליילל. אלו חוקי המשחק, זה חלק מהעסקה. אם לא מתאים לכם - אל תחנו כאן. קו 5 זו אופציה לא רעה. גם מונית ב 20 שקל זה בסדר.

גם אני מתעצבן מזה ששורטים ומורחים את הצד של האוטו, זה לדעתי לא שקול לחניות פגוש בפגוש. במכונית החדשה שלי, יומיים אחרי שקיבלתי אותה, אחת מהשכנות, כשאני בתוך האוטו, החדירה את הפגוש הקדמי שלה לתוך הדלת שלי (היא חנתה במקביל בצד השני של הרחוב, שהוא די צר). היא התנצלה ונתנה פרטים, רק אחרי שממש התעקשתי שתצא מהאוטו שלה ותראה מה היא עשתה. אבל מדובר בשריטה קלה, ולא תיקנתי. שבועיים אחרי זה קניתי דבק אפוקסי בשביל המראה בצד הנהג. עם כמה שזה מרגיז - להתרגז זו לא אופציה, כי אז אי אפשר לחיות. צריך להשלים עם דברים שאי אפשר להשפיע עליהם, זה אחד.

אסף.

• תוכן חדש...