Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכותרת אולי נראת נגד נשים אבל היא ממש לא. אם זה היה גבר, הכותרת הייתה זהה רק בלשון זכר.

בכל אופן, לפני כרבע שעה אני חוזר מאיזור התעשיה של חולון לכיוון בת ים, כשיש שני נתיבים בכביש. אני נוסע בשמאלי על מנת לעקוף, והיא (ללא איתות כמובן) נכנסת לנתיב עליי, למרות שאני צופר לה כמה וכמה פעמים, ממש על הרכב שלי. תוך שניה סטיתי מעט שמאלה (כמה שניתן) והאצתי. במזל היא לא נכנסה בי. לאחר מכן ראיתי שהיא מראה לי אצבע שלישית במראה ומתחילה איתי במשחק של חתול ועכבר, יושבת לי על הזנב (כמובן שאני נוסע רגוע, ולא מעיז אפילו לשניה "לשחק" איתה במהיר ועצבני). לאחר מכן כשהיא עקפה אותי (אחרי כמה דק', והחלון שלי פתוח), היא צועקת לי "הומו" ומראה לי אצבע שלישית. אני בתגובה אמרתי לה "המספר שלך רשום". לאחר מכן היא התחילה ללחוץ על הברקסים כשאנחנו באמצע רמזור (והוא ירוק), אני מאחוריה, מאותת ימינה כדי שתמשיך לסוע והיא בשלה מחכה שיהיה אדום, דופקת גז ובורחת. כמובן שרשמתי את המספר של הרכב שלה, מסוג מאזדה לאנטיס אפורה\חומה (לא זוכר בדיוק) שנת 98 (הצורה הישנה יותר), 43-226-19. השמרו לנפשותיכם מנהגים כלכך מטומטמים.

שאלה על המקרה הזה - אם יש לי אפשרות, אני יכול להגיש נגדה תלונה במשטרה? לפי דעתי היא סכנה גדולה לציבור, במיוחד לאור העובדה שאח"כ ראיתי שיש לה ילד מאחורה!!! :x :x :x

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סתם הרגזת גרושה שכנראה מחפשת עכשיו ברצינות העברה שאתה מציין היא בריונות כביש עברה חמורה שטאינה נאכפת כלל בכל מקרה מספר רכב לא יעזור לך אלה אם אתה רוצה לצאת איתה לדייט

להוריד מהכביש אנשים כאלה אפשר רק אם צילמת את העבירה ואז להעבירה ללשכת התנועה וכמובן תהליך שקרוב לוודאי לא יניב דבר

סע בזהירות

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

הייתי שם,

אין כל כך מה לעשות חוץ מלמלמל לעצמך על כמה שהיית רוצה שהיא תתהפך "בטעות",

או פשוט להעביר את זה הלאה ולהמשיך.

פורסם

כלכך התחרטתי שהייתי לבד ברכב (במיוחד באותם רגעים), עד שכמעט והוצאתי את הפלאפון לצלם אותה. חבל מאוד שאי אפשר לעשות כלום עם זה :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

קרה לי בדיוק אותו מקרה עם נהגת בפורד פוקוס חבוטה בצבע כחול כהה ליד מחלף נתניה.

אני נוסע לי במהירות שיוט כמעט חוקית בנתיב האמצעי כשהפורד שבצד ימין שלי מחליטה שהיא נכנס לי לנתיב ועל הדרך מורידה לי את האוטו.

סטייתי שמאלה (מזל שהנתיב היה פנוי) תוך כדי האצה, עקפתי אותה ויצאתי למחלף נתניה. אחרי כמה שניות אני שומע צפירות בטירוף, מסתכל שמאלה מעבר לגדר ההפרדה ורואה את הנהגת המטומטמת מראה לי אצבע משולשת!

נסענו כמה שניות במקביל בזמן שהיא ממשיכה לצפצף ולצעוק משהו ואני מחייך ועושה לה :mm_yeah: עם היד, אני יודע שאין דבר יותר מרתיח מנהג שלא מתעצבן חזרה. :)

עד היום אני ואישתי שהייתה איתי באוטו לא מבינים מה היא רצתה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני לא שובינסט שונא נשים ,אבל בכל זאת תחשבו על המשפט שאני אומר עכשיו.

האם גם אתם בזמן האחרון נתקלים ביותר ויותר נשים שפשוט לא שמות ז#$ בכביש (בלי קשר לכמות הגברים שעושים אותו דבר).

אני נתקל בתופעה הזו באופן יומיומי , נשים שנכנסות למעגלי תנועה מבלי להאט ולהסתכל , נשים שנכסות לאין כניסה (ועוד צועקות עלי) וגם פה אני רואה כל הזמן שרשורים והשיא היה אתמול.

נסעתי עם הכלבה שלי מהוטרינרית ברח' בפ"ת (רח' חד סיטרי) , עצרתי כדי לתת לנהגת לצאת מחנייה בניצב לרח'.

לא משנה שהיא יצאה הפוך , כלומר עם האף כנגד כיוון התנועה היא בכלל לא התסכלה לאן היא נוסעת רוורס....

היא עלתה על המדרכה וממש פגעה בהולכת רגל שהלכה עם עוד כמה חברים.למזלה של ההולכת רגל זה היה ממש לאט ולא קרה לה כלום , אבל הבהמה (הנהגת) עוד צעקה עליה :shock::shock::shock::shock::shock:

לכל הנשים פה , אני לא מכליל , יש גם הרבה גברים שלא שמים ז$@ על הכביש אבל אני רואה יותר ויותר נשים שעושות כך

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

על נשים בג'יפים כבר שמענו נכון?

כיכר המשטרה בחדרה, שעות הערב בדיוק אחרי העבודה, אני נכנס לצומת מכיוון גבעת אולגה בנתיב הימני (אשר מיועד לפנות ימינה בכיכר או להמשיך ישר לכיוון חדרה), משמאלי X5 לבנה עם חלונות מושחרים לפי מיטב המסורת, בנתיב אשר מורה פניה שמאלה או ישר.

יש לציין שכל כניסה ויציאה מהצומת היא בעלת 2 נתיבים לכל כיוון עם הפרדה בנויה. (למי שלא מכיר)

הכיכר פנויה, אני נותן גז, ממשיך ישר.

הגברת קצת באיחור גם נותנת גז ועוקפת אותי בתוך הכיכר, וביציאה ממנו פשוט חותכת לנתיב הימני בלי לאותת ובלי כלום ישר עליי (למרות שהייתה צריכה להשתלב לשמאלי בכלל), אני בתגובה בולם כמובן, רק שהחבר'ה שנכנסו לכיכר מכיוון דרום לא כל כך ציפו שפתאום פיקנטו תיתקע בנתיב הימני וגם הם היו צריכים לבלום בחוזקה.

חשבתי ברמזור של רמב"מ אני אתפוס אותה ואזרוק לה מילה או שניים, אז לחצתי על כפתור הטורבו (אשר בפיקנטו נקרא כפתור כיבוי מזגן) ודהרתי בשני אחריה, הרמזור ממרחק כבר התחלף לצהוב והנה חשבתי יש לי הזדמנות פז. אבל מה? היא גנבה אותו באדום אבל מה אדום, הוא הספיק להתחלף לפני שהיא בכלל הגיעה לפס העצירה לפני הצומת.

בקיצור,

לא יודע איזה סטיגמה לשייך פה, נשים? נהגי BMW? מה?

-עצבני

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

שמע,הרגת אותי מצחוק על כפתור הטורבו,אצלי בפנדה החדשה זה גם מתפקד בתור כזה כפתור,אני מבין אותך.:-D

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קרה לי הרבה בשבועיים האחרונים

נהג ונהגת אחד מונית השניה מזדה 3

כל אחד כמעט נכנס בי כשנסעתי על נתיב שמאלי ועוד אחרי שצפרתי כמו מטורף וברקס עצבני

בשני המקרים פתאום הם התעוררו והחליטו לעבור נתיב בלי לאותת ובלי לשים לב שמשמאלם יש רכב , ואחרי כל הצפירות הם החליטו שהכביש הוא משחק ושהם ילמדו את כל הנהגים איך לנהוג על הכביש.

הטמטום של נהגים ( שחושבים שהם איזה שהוא בריון על הכביש) .

למזלי הרכב של בלי גג ועם מוזיקה בפול ווליום אז יכולתי לשים זין מה שכמובן עצבן אותם יותר.

הכי יפה זה לראות מטומטמת שמעשנת סיגריה עם שיער שחורדיני מנסה להאיץ עם מזדה 3 לתאוצה של SLK וכשהיא שמה לב שהיא לא מצליחה

היא מתחילה לצעוק.

פורסם

נהגים אגרסיבים תמיד היו ותמיד יהיו אבל אכן תופעת הנהגות האגרסיביות יחסית חדשה, לא יותר מכמה שנים.

גם לי הייתה לפני כשנה היתקלות עם אחת כזאת והאמת, אני לא מבין מאיפה האומץ, הרימה לי אצבע משולשת פעמיים וברמזור נעמדה לידי, פתחה חלון והתחילה להסביר לי באריכות בצרחות מה דעתה על העיסוק של אמא שלי.

הרי אם היא עושה את זה לנהג הלא נכון, הוא יוצא מהאוטו ורוצח אותה או מאשפז אותה לזמן ארוך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...