Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מתכננים במשפחה לקנות רכב חדש,לקחנו את האופציה של רכב מליסינג.

מי שינהג ברכב זה אני (נהג חדש 18 ) ואמא שלי.

דרוש לנו רכב חסכוני,אמין שלא יבקר במוסך יותר מידי,רכב נוח עם בטיחות גבוהה.

בנוסף דרוש רכב חזק שיפתח מהר רכב עם ביצועים טובים שאני יהנה מהנהיגה.

התקציב הוא עד 85000.

ערכתי חיפוש ונתקלתי במכוניות האלה:

סיאט איביזה 2009 1.6

קיה סיד 2009 1.6

פיאט בראבו 2009 1.4T

מה הייתם ממליצים והאם יש רכבים נוספים אשר מתאימים לדרישות?

פורסם

אני די בטוח שבתקציב הזה (אולי עוד איזו אלפייה או שניים גג) תוכל להוציא איביזה חדשה במבצע הקרוב

כמו כן כדאי לשקול את המבצע על הסקודה פביה, היא בול לתקציב ועדיפה בעיניי על כל הדגמים שרשמת

בכללי התקציב מאפשר לך כמה רכבים חדשים מהחברה, ממליץ לבדוק זאת קודם לפני בדיקת משומשות בקטגוריה דומה

בכל מקרה בהצלחה ושתתחדש בקרוב

פורסם
וואו תודה רבה לכל אלה שעוזרים.!

מבין המכוניות שהבאת הבראבו היא הבחירה הטובה יותר. במחשבה שניה התשובה, לפחות זו שלי, היתה נשארת זהה גם אם היית מוסיף את מרבית המכוניות מאותו שנתון ובאותו מחיר שניתן לקנות בארץ. ובמחשבה שלישית ואחרונה היא גם היתה נשארת זהה אם היית מוסיף לא מעט מכוניות יקרות יותר. אבל כאמור זו דעתי וכדאי פשוט לעשות נסיעה על כל אחת מהאלטרנטיבות ואז לדעת מה אתה אוהב.

• תוכן חדש...