Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני חדש בתחום ומאוד רוצה להיכנס אליו ולשפר את המערכת באוטו שלי למשהו קצת יותר רציני.

אובחן לבנתיים יש לי באוטו רדיו דיסק ושני רמקולים של 6X9 במגש אחורי שאני חתכתי ושמתי.

עכשיו העניין הוא שאין לי הרבה כסף בגלל שאני בצבא אז כרגע אני כל כמה חודשים קונה חלק נוסף אז לעכשיו רציתי להוסיף למערכת מגבר כדי שייפתח לי את הרמקולים האחוריים כמו שצריך וגם כי אני מאוד רוצה כבר להתחיל להתעסק בכל העסק של הכיוונים החיבורים וכל התיאום של המערכת לרמקולים (אני פשוט מרותק לתגובות פה שאני קורא על התחום הזה :-P )

עכשיו חשבתי על מגבר 4 ערוצים כרגע כאשר בנתיים אני יחבר 2 ערוצים לשני הרמקולים במגש האחורי ו2 ערוצים נוספים בעתיד אני יחבר לסאב שאני ייקנה, מכיוון שאני רק מתחיל בתחום אז אני לא מחפש מערכת מגבר מפלצתי או משהו כזה משהו שייתן כמובן עוצמה וסאונד נקי אבל בתקציב שיש לי שהוא בסביבות ה450.

לפי מה שהבנתי מתגובות ופרסומים אפשר ומומלץ גם לקנות מגבר משומש אז חשבתי על 2 אופציות:

1. לקנות מגבר 4 ערוצים חדש אבל לא איכותי בתקציב שלי

2. לקנות מגבר 4 ערוצים משומש אבל איכותי בתקציב שלי (עד כמה שניתן למצוא)

זה הפרטיים של מה שיש לי כרגע:

HU - KD-G441

http://www.caraudiocentre.co.uk/product_m-kd-g441-cd-mp3-usb-player_p-23217.htm

6X9- Pioneer TSA6962E

http://www.ninja-polo.com/index.php/pioneer-tsa6962e.html

אשמח לחוות דעת על מגברים מומלצים , תודה

פורסם

באיזה רכב מדובר?

מה שאני יכול להמליץ לך, זה קודם להביא סט קומפוננט קידמי ורק לאחר מכן סאבוופר.

וזאת משום שרמקולים אחוררים פשוט עושים רעש, הם נועדים בכדי לתת עוד עוצמה ולהשלים את היקף הסאונד שאתה תקבל.

אם תוסיף סאבוופר לאחוריים האלה, אתה תשמע הרבה בומים ולא יותר מידי איכות מהשירים שתשמע.

פורסם

6X9 של פיונר זרוק לפח אל תקנה אותן!

גם אני בצבא וקשה אבל אני מציע שתסבול קצת תאגור כסף ,

ותקנה דברים טובים כי אני בטוח ש1000% אחרי חודש תתחיל לשמוע מעכות אחרות ותתבאס ואז מתחיל השידרוג!

my car - colt 1.6 150 HP

פורסם

כן אני יודע שהם זבל קניתי אותם לפני שלוש שנים שהבאתי את האוטו בזמנו כשלא הייתה בו מערכת בכלל אז חיפשתי משהו פשוט רק בשביל שאוכל לשמוע מוזיקה.

אובכן חשבתי להחליף אותם בעתיד במורל טמפו 6X9 שמעתי שהם טובים

אבל קודם אני רוצה לחפש מגבר כיוון שאני לא מאמין שהמורל טמפו ינצלו את האיכות שלהם מהרדיו דיסק שלי

• תוכן חדש...