Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום לכם. היום קיבלתי רכב יונדאי I10. שירות היה אדיב. רכב פצצה טפו טפו.

לצערי לא נותנים איזה חוברת עם חיישני רברס.

לי עף פעם לא היו חיישני רברס.

כשנוסעים ברברס בין המכוניות חיישני רברס מראים רק מספר אחד שקטן בהדרגה.

כשחניתי במקביל למדרכה בין 2 מכוניות חיישני רברס התחרפנו.

מראים כמה מספרים, אדום, ירוק וגם חץ לכיוון הכביש ( לא למדרכה) .

התקשרתי לנציג המכירות הוא ניסה להסביר בטלפון ולא הצליח.

במקום לנסוע אליו חשבתי להתייעץ בכם כרגיל.

יש לי שאלה על משמעות של נתונים מוצגים בחיישני רברס.

מה זה כל הדברים האלה ואיך אני אמור להבין איזה מספר שייך למה.

תודה על ההסבר שנתתם לי לפני הקניה.

פורסם

תתחדש !

מספר שקטן מרחק במטרים מהעצם שמאחורייך , הקווים גם הם אומרים בערך אותו דבר רק בצורה גראפית , בסוף סגירת המרחק אמור גם להישמע צפצוף ארוך בשילוב עם האות P

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

אני אתעלק קצת ואוסיף שאלה שמטרידה אותי לגבי החיישנים.

המרחק המינימלי שהם מצליחים להציג הוא בערך 40ס"מ, ומשם זה קופץ ישר ל-0.

קצת דבילי, לא? בסופו של דבר, 40ס"מ הם הרבה ובדר"כ כשבאמת צריכים את החיישנים מדובר במרחק הרבה יותר קטן מזה, אבל מתחת ל-40ס"מ המרחק הוא 0 והצפצוף הוא רצוף...

פורסם

העניין הוא מוזר שמספרים מתחלפים וצבעים מתחלפים ואני לא מצליח להבין איזה מספר מתייחס לשיח בצד , איזה לרכב מאחורה. ולמה חץ נדלק בכלל לכיוון של הכביש.

רואים כאן בקובץ רק מספר אחד שהצלחתי לתפוס במצלמה וחץ לכיוון הכביש?

כן נראה לי באמת מוזר שאם אחרי 40 ס"מ מראה 0. בכלל 12 שנה הסתדרתי בלי שום חישנים עכשיו הם רק משגעים אותי בינתיים.:roll::lol:

Photo001.jpg

פורסם

תתחדש!!!

בקשר למסך למה הם חיברו אותו שם נראה מקום לא נוח בכלל!

לי יש גם משהו דומה לזה. במספרים אתה רואה כמה אתה קרוב לחפץ, ובלדים שנדלקים אתה רואה באיזה צד החפץ נמצא.

החיישנים יכולים "להשתגע" בגלל שיש איזה ענף שעולה ויורד ואז החיישן קולט מרחק 0 ואז הענף זז מהחיישן אז הוא קולט מרחק אמיתי. בכל אופן לא כדי להסתמך על זה במקום מראות. זה טוב שיש עמודים שהם מתחת לגובה החלון ואז אתה לא רואה אותם.

בקשר ל40 ס"מ נכון ירדתי במיוחד לבדוק וזה באמת לא מראה.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם
תתחדש!!!

בקשר למסך למה הם חיברו אותו שם נראה מקום לא נוח בכלל!

לי יש גם משהו דומה לזה. במספרים אתה רואה כמה אתה קרוב לחפץ, ובלדים שנדלקים אתה רואה באיזה צד החפץ נמצא.

החיישנים יכולים "להשתגע" בגלל שיש איזה ענף שעולה ויורד ואז החיישן קולט מרחק 0 ואז הענף זז מהחיישן אז הוא קולט מרחק אמיתי. בכל אופן לא כדי להסתמך על זה במקום מראות. זה טוב שיש עמודים שהם מתחת לגובה החלון ואז אתה לא רואה אותם.

בקשר ל40 ס"מ נכון ירדתי במיוחד לבדוק וזה באמת לא מראה.

אולי באמת שיח חירפן אותם. כי הם חיישנים ציפצפו והראו כל מיני דברים. ממש שיח מסוכן.:lol: אמשיך לבדוק. פשוט אין לי ניסיון איתם כלל אז לא הבנתי כלום.

פורסם

הנקודות בפגוש הן החיישנים.

החיישנים האלו מצויינים! אם לא ברור לך מההסברים פה (ןתעשה חיפוש כי זכור לי שפעם היה הסבר טוב) אז סע לקבל הסבר. אל תתעצל! חבל על שריטות וגרודים שאולי יקרו.

אצלי מד מרחק של 300 הוא במצב 25-30 ס"מ וזה טוב. לא מומלץ לנסוע על הבום הקטן, מה גם שמי שחונה מאחור צריך מירווח קטן כדי שיוכל לצאת. הריבועים בצד מראים קירבה למכשול בצד וגם ילד קטן או כלב יפעיל אותם - וזה מצויין.

כל מי שעושה עניין משיח מזדמן - אני מניח שאתם חונים קבוע בחיק הטבע אז אין בעיית מקום לחנייה. למי שחונה צפוץ בעיר זה עוזר - והמון !

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
הנקודות בפגוש הן החיישנים.

החיישנים האלו מצויינים! אם לא ברור לך מההסברים פה (ןתעשה חיפוש כי זכור לי שפעם היה הסבר טוב) אז סע לקבל הסבר. אל תתעצל! חבל על שריטות וגרודים שאולי יקרו.

אצלי מד מרחק של 300 הוא במצב 25-30 ס"מ וזה טוב. לא מומלץ לנסוע על הבום הקטן, מה גם שמי שחונה מאחור צריך מירווח קטן כדי שיוכל לצאת. הריבועים בצד מראים קירבה למכשול בצד וגם ילד קטן או כלב יפעיל אותם - וזה מצויין.

כל מי שעושה עניין משיח מזדמן - אני מניח שאתם חונים קבוע בחיק הטבע אז אין בעיית מקום לחנייה. למי שחונה צפוץ בעיר זה עוזר - והמון !

תודה לכולם.

חיפשתי בפורום הסבר מפורט ולא מצאתי. אם מישהו יש לו אותו אשמח אם תשימו לי לינק. בשבוע הקרוב אין לי זמן לגשת למוסך.

מבדיקה שעשינו אני ואשתי מצידי גלגלים אחוריים אין שום תגובה רק כשהיא עמדה מאחורי הרכב. כשהיא עמדה ממש קרוב מאחורה נדלקו שני החצים כמו בתמונה הזאת. לא היו הפרעות מהצד. לא ברור לי התגובה של החצים. בצידי הרכב לא מצאתי שום חורים דומים.

Photo003.jpg

פורסם

מנסיון עם חיישני חנייה בסקודה סופרב ששם על המסך רואים כביכול עצם שמתקרב לרכב ולא מספרים - זה אחד המעצבנים. אני לא מסוגל לסבול את החיישנים האלה. אני אומר - נסה לכבות את המערכת וסע לשלום ללא החיישנים.

• תוכן חדש...