Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברי הפורום.

הביאו לי מכשיר די ישן, בן איזה 4 או 5 שנים, שנראה בערך כך:

http://www.slabcustoms.net/images/pics_radars/ESD6060.jpg

אמור להיות גלאי מצלמות או אקדחי לייזר של שוטרים... כתוב עליו קוברה, ויש לו מצב עירוני ובין עירוני.

הבעיה היא, שאני לא יודע על המכשיר הזה, ועל מכשירים דומים כלום.

האם המכשיר הזה עדיין רלוונטי, האם הוא עדיין יזהה מצלמות/ אקדחים (במידה והוא תקין)? האם קיימים סוגים שונים של מצלמות? האם זה בכלל מיועד לאקדחי לייזר או למצלמות?

איפה צריך לתלות אותו ברכב?

אשמח לכל פיסת מידע.

תודה לעונים.

Honda civic EJ6

פורסם

מניסיוני, קוברה שווה לת*ת. מצפצף בעיקר כשלא צריך, ושותק כל פעם שעוברים ליד ממל"ז.

אני פשוט הסרתי אותו וזהו, מעדיף את השקט מאשר את הציפצופים האלה.

יש לך משקולת ניירות...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חבל על הדלק שמתבזבז בייצור החשמל שהגלאי הזה צורך.

אם אתה רוצה גלאי איכותי, אז http://www.valentine1.com/ ושים לב שהוא יעיל רק כנגד המצלמות הוותיקות (לא הדור החדש שאמור להיות מופעל בעוד שבועיים אחרי אינסוף דחיות ועיכובים), ונגד ה"דבורה".

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...