Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פ'גו 206 , שנת 2000, אוטומט ורציתי לשאול כמה שאלות

1. על הדלת רשום שלחץ האויר המומלץ הינו 2.4 באר , שזה 34 Psi , זה לא קצת גבוהה לאוטו קטן שכזה. זה לא יתרום להשחקות הצמיג.

2. ככול הנראה יש לי נזילה מהמחזיר שמן האחורי (מה שהתיקון די יקר אז אני מושך את זה), מה בעצם נוזל מהמחזיר שמן האחורי , כי שאני בודק את השמן מנוע המלאי בסדר גמור , אבל יש לי חשש שמה שדולף זה השמן גיר ואני לא מצליח למצוא מאיפה ממלאים אותו או לפחות בודקים את המלאי שלו

3. נכשלתי בטסט על זיהום אויר ,"במקרה" מול למכון רישוי היה מקום לתיקון בעיות זיהום אויר , והוא לקח לי 350 שקל שעבורם הוא חיבר מין טיובה עם חומר מסוים להזרקת דלק והשאיר את הרכב דולק במשך חצי שעה כדי שהחומר ינקה את ההזרקה, האם המחיר סביר לטיפול כזה ? , האם מדובר בכוסות רוח למת? , לדעתי זה פיתרון יחזיק לחודש חודשיים , ומה אז...

4. ממה שבדקתי, הצריכת דלק שלי היא כ 8 קילומטר לליטר , שזה נראה לי המון (נסיעה בינעירונית + פקקים , ללא מזגן), באתר רשום שהרכב אמור לגמוע 13 קילומטר לליטר , יש רעיונות מה אפשר לעשות?, מה בעצם יכול להיות החלק הפגום ?

טוב , יש לי עוד המון שאלות אבל זה מספיק לבנתיים , תודה מראש לעונים ...

qtl { position: absolute; border: 1px solid #cccccc; -moz-border-radius: 5px; opacity: 0.2; line-height: 100%; z-index: 999; direction: ltr; } qtl:hover,qtl.open { opacity: 1; } qtl,qtlbar { height: 22px; } qtlbar { display: block; width: 100%; background-color: #cccccc; cursor: move; } qtlbar img { border: 0; padding: 3px; height: 16px; width: 16px; cursor: pointer; } qtlbar img:hover { background-color: #aaaaff; } qtl>iframe { border: 0; height: 0; width: 0; } qtl.open { height: auto; } qtl.open>iframe { height: 200px; width: 300px; } copy.pngfavicon.icofavicon.icofavicon.ico

פורסם

1. היצרן יודע מה הוא קובע.

2. בדר"כ נוזל שמן מנוע, אך כשמדובר בטיפות עד שתראה את זה על המדיד לוקח הרבה זמן.

יכול להיות שהנזילה היא של שמן גיר. בגדול אם השמן שחור אז כמעט בוודאות שזה שמן מנוע, מהגיר הוא אמור לצאת חום-אפרפר (אם זה גיר ידני).

3. לגבי המחיר, אינני יודע, אולי שווה לפרק מזרקים לצורך ניקוי אולטרא-סוני, זה כנראה עדיף על האינפוזיה שעשו לך.

4. זה הרבה, השאלה אם אתה נוהג אגרסיבי או לא. אתה יכול לגשת למוסך שיתחברו למחשב ויראו אם כל החיישנים מתפקדים כראוי.

בהצלחה.

• תוכן חדש...