Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

גיליתי היום שאורות הברקס שלי - לנסר שנת 90 - לא כבים,

כדי שלא יילך לי המצבר בלילה, דחפתי שני בקבוקים ריקים של ליטר וחצי מתחת לברקס,

ככה שהם מושכים את הדוושה החוצה ורק אז האור אכן כבה (זה לא יגרום נזק לדוושה עצמה, נכון?)

אגב, האם הבעיה היא בהכרח חשמלית בברקס, או שייתכן גם שהדוושה באמת לחוצה פנימה,

ככה שכשאני נוהג למעשה האוטו נותן ברקס כל הזמן (דבר שנשמע לי די מסוכן)...?

אם היא חשמלית בלבד כמו שסביר להניח, איפה בדרום ת"א מומלץ לתקן את זה?

תודה!

פורסם

קשה לי לענות לך לגבי גובה הדוושה או אופי התקלה .ממליץ על "חשמל מורד" ,שניצלר 5 פינת סלמה 27.פנה ישירות למורד.

במידה והתקלה אינה חשמלית ,הוא יאמר לך .

03-6829943

052-2939412

אם מדובר בתקלה מיכנית ,לא רחוק משם ,מול מכון הדרום ,רחוב שרירא גאון 4 \מוסך קלאסיק ,פנה ליוסי בלבד .תאם טלפונית לפני הגעה 054-7203272

אל תתבייש לומר שהגעת דרך מוטי עם הלגאסי הלבנה.

בהצלחה.

בברכה

מוטי

פורסם

כמה דברים:

1. ככל הנראה מדובר בתקלה במפסק המורכב על דוושת הברקס. זהו מפסק לחיצה שנלחץ כשהדוושה למעלה וכך מכבה את האור בלם. אצלך כנראה משהו מפריע לו. תכניס את היד פנימה ותמשש לאורך הדוושה למעלה ובסוף אתה תגיע למפסק הזה. נסה לשחק איתו קצת ביד ולראות מה מפריע לו להיות חופשי. בנוסף רסס עליו ולתוכו זז-קל (wd40) ויש סיכוי טוב שהבעיה תיפתר.
  2. עדיף לנתק את אחד מקטבי המצבר (לפחות בעצירות ארוכות או למשך הלילה) מאשר השיטה של הבקבוקים.
  3. מוסך מומלץ מאיר (שמשון) ברח' שונצינו ליד הדואר. יש שם חשמלאי מהדור הישן באמת שעושה עבודה באהבה (טיפלתי שם גם כשהיתה לי לנסר). אתה יכול להגיד שאילן עם הוולוו והגולף שלח אותך ותתקבל בחיוך ושירות, אבל גם אם לא תגיד את זה - תצא מרוצה. 03-5622194 מאיר וצביקה.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

תודה על התגובות,

אם לא אצליח למצוא את המפסק הנ"ל, איך בדיוק מנתקים את אחד מקטבי המצבר?

האם נדרשים כלים מסויימים? האם צריך להשתמש באיזשהו אמצעי מגן נגד התחשמלות? או שזה דבר פשוט לעשות?

פורסם

דבר פשוט.

בעזרת פלייר אתה פותח את הבורג שמצמיד את הסנדל לאחד הקטבים (עדיף מינוס אבל לא חייב) ומזיז מהמצבר.

כשתיגש למצבר תבין שזה שטויות.

תיזהר לא לקצר באמצעות כלי עבודה מתכתי את קטבי המצבר זה לזה.

כשאתה מחזיר תקפיד להדק את הבורג חזרה, אל תתפתה להחזיר בלי להדק.

פורסם

אוקיי, ניסיתי לאתר את המפסק שדיברת עליו איפהשהו לאורך הדוושה, אבל לא הצלחתי (בטוח שיש גם בלנסר 90?),

אז ניסיתי לנתק את המצבר, אבל ראיתי שאי אפשר לשחרר את הבורג עם פלייר פשוט, הוא יושב חזק מדיי וגם בזווית בעייתית, כמו שאפשר לראות בתמונה:

http://imageshack.us/photo/my-images/231/000ynp.jpg/

ככה שאני מניח שצריך כלי קצת יותר "מקצועי" (אולי משהו דו מפרקי שיתלבש ממש על הבורג) שאין לי כרגע..

אז בלית ברירה השארתי את הבקבוקים שילחצו את הדוושה כלפי מעלה, ורק ביום ראשון אני אוכל לנסוע ולתקן את העניין..

האם השיטה הזאת יכולה לגרום נזק לדוושה? אם זה ממש קריטי אולי יש שיטה אחרת לנתק את החשמל? או רעיון אחר?

אולי יש דרך לשלוף את הנורות של הברקס? או שגם בשביל זה צריך להתחיל לשחרר כל מיני חלקים לא סימפטיים..?

תודה

פורסם

אתה צריך לפתוח את האום של הסנדל של המצבר באמצעות מפתח (לא של דלת, מפתח אומים) ולא פלייר. בקש מחבר / שכן.

יש שם מפסק לחיץ, אחרת מה גורם לאור להיכבות עם עזיבת הדוושה? רד על הברכיים וחפש טוב עמוק בפנים. הפטנט עם הבקבוקים לוחץ את הדוושה למעלה ובעצם לוחץ חזק על המפסק ומכבה את האור.

אתה יכול למצוא את הפיוז המתאים של האורות ברקס / אחוריים ולהוציא אותו, לא מסובך מידי, אבל סתם מרגיז.

הפנטנט עם בקבוקים כנראה שלא יעשה נזק, אבל יש סיכוי שכן. אם הבקבוק יפול או שהטריק יפסיק לעבוד בלילה מאיזו סיבה - המצבר יתרוקן.

• תוכן חדש...