Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קנו קליאו בי שנת 2000 אוטומט

עשיתי לה שיפוץ גיר, כי היה מחליק כמו כל הגירים ברנו

הכל טוב ויפה עד שהדלקתי מזגן בבין עירוני והרכ לא החליף לי הילוכים ממש משך עד 4000 טורים ואז כיביתי את המזגן מהלחץ, והוא חזר לעצמו

המכונאי אמר שזה אולי מצבר חלש ולכן הוא לוקח כוח מהמנוע

נשמע לכם הגיוני???

פורסם

החלפת הילכים מאוחרת בקליאו B ממש לא מעידה על בעיית גיר.

ואם זה קורה בד"כ בהפעלת מזגן, צריך לבדוק הספק מנוע, ולבדוק פרמטרים של מצערת, זמן הזרקה וכו'.

פורסם

הגירים בקליאו סובלים מלחץ שמן נמוך(מדבר מנסיון כבעל קליאוB אוטו" )זאת הבעיה הנפוצה בגירים האלה,וברור שהאוטו יאבד מהסחיבה שהמזגן דולק,

אני מציע לך לחפש תשובות בנושא *מנוע מאבד כח שהמזגן דולק*,וזה לא קשור לגיר , זאת דעתי אורן :wink:

בלי קשר כמה עלה לך השיפוץ גיר ואיפה עשית אותו? גם לי יש קליאו 2002 RXT אוטו עם גיר בעייתי :(

• תוכן חדש...