Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעקבות תאונה שהשביתה את הרכב של אימי, הוחלט על רכישת קיאה סיד חדשה.

קיבלתי המלצה מחברה על נציגת מכירות - שרית, בסוכנות קיאה באשדוד.

כל רכישת הרכב בוצעה בטלפון, ההתמקחות הקלה היתה נעימה, והיה רצון לגרום ללקוח (לי או לאימי במקרה הזה) להיות מרוצה.

סוכנויות קיאה אחרות לא הצליחו או לא רצו לתת את אותן ההטבות.

בשורה התחתונה, 115,000 שקלים, על הכביש (כולל אגרת רישוי) לסיד חדשה מפוארת, כולל קודן, מרימי שמשות, פסי הגנה (מה זה?) חיישני רברס. יכול להיות שבמיקוח יותר אגרסיבי הייתי מוציא עוד הנחות, אבל לא היה לי את הזמן או הרצון לגשת פיסית לסוכנות ולייצר דראמה.

היה הרבה יותר נעים לעשות הכל בטלפון.

בקיצור - המלצה חמה, שרית, סוכנות קיאה אשדוד, 08-8522007.

י'

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

פסי הגנה אלה מדבקות מפלסטיק\גומי קשיח שמודבקות על הטמבונים בזוויות הרכב כדי למנוע שפשופי צבע על הטמבון.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מצטרף בחום להמלצה!

עקב לחץ זמן (הוזמנה פז'ו 107 רובוטית לאמא שלי והיא שיגעה אותי עם הפיקנטו...) נסעתי במיוחד מרמת גן לאשדוד לנסיעת מבחן על הפיקנטו האוטומטית.

היחס היה מעולה, ועל אף שהיא ישבה לידי בזמן המבחן יכולתי לשחק עם הרכב כאוות נפשי, היא ענתה בפירוט על שאלות, ולא לחצה.

בנוסף (נכון ללפני שבועיים) הם מאד גמישים בזמנים של המבחנים.

אגב בסוף הוחלט להישאר עם ההזמנה של ה-107 הרובוטית, אבל לא בגלל שהפיקנטו איכזבה אלא מכיוון שב-107 עדיין התאימה הרבה יותר לצרכים (בעיקר זה שהיא נוהגת לבד 99% מהזמן, נוסעת בעיר 99% מהזמן ועוד), העיצוב משך יותר, וההנחה דרך הסתדרות המורים

סובארו ג'אסטי 93', 2000-2010, יהי זיכרה ברוך

• תוכן חדש...