Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחר סבב בדיקות מחירים וכדאיות החלטנו אני ואישתי לצמצם את האופציות בעיקר לשני רכבים: פורד פוקוס וניסן טידה.

לאחר כל ההתלבטויות החלטנו שאלו מכוניות שנוכל לקבל מהן את מה שאנו צריכים. שתי המכוניות עומדות במסגרת תקציב ואפילו מאפשרות לנו לחסוך חלק ממנו.

בכותרת רשמתי בעיקר מכיוון שיש עוד רכב שקורץ לנו פשוט בחיפושים עוד לא מצאנו כזה למכירה (מחפשים בעיקר דרך חברות ומגרשים). מדובר בסוזוקי SX4.

אני אשמח לשמוע דעות בעד ונגד כשמבחינתנו הדברים החשובים הם: בטיחות, צריכת דלק, עד כמה מרווח וכמובן איזה רכב יותר נוח. נא להתמקד בפוקוס ובטידה כי כרגע הן נראות האופציות המועדפות.

תודה מראש לכל העוזרים.

חיים.

פורסם

אני אתייחס דווקא ל-SX4.

בעבר היו לאשתי שתי ליאנות בליסינג - אשר מבחינה מיכאנית דומות ל-SX4 האמורה, וכיום אני נוהג ב-SX4 מדגם 2010 (המצויידת במנוע בעל הספק מוגדל), ואבא שלי נוהג קרוב ל-10 שנים בליאנה מהראשונות שהגיעו ארצה.

מדובר במכוניות אמינות מאד ומרווחות יחסית לגודלן החיצוני, במיוחד בדגם 4 הדלתות הנהנה מתא מטען גדול מאד. החסרון העיקרי הוא תגובה איטית להאצה - לא מדובר במחסור בכוח בעליות, אלא פשוט בהאצה איטית יחסית למכוניות אחרות. הבעיות היחידות שהיו לי עם הליאנות נבעו משימוש בחלקי חילוף לא מקוריים בעל ידי חברת הליסינג, בעיות שנפתרו עם התקנת חלקים מקוריים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתם ממוקדים וזה מצויין. אני אנסה לעזור לכם עם השאלות שנותרו לכם.

הפוקוס מרווחת יותר מהטידה אבל היא גם פחות חסכונית ממנה בדלק. מבחינת בטיחות גם בטידה וגם בפוקוס יש 4 או 6 כריות אוויר (תלוי בדגם). מבחינת נוחות לדעתי שתיהן דומות, אבל זה כבר יכול להיות עניין של העדפה אישית.

סוזוקי SX4 דווקא לא אמור להיות קשה במיוחד למצוא במגרשים.

בכל מקרה, אתם מוזמנים להגיע לאחד מהסניפים שלנו ברחבי הארץ, להתרשם מהטידה ומהפוקוס זו לצד זו ולהחליט בעצמכם מי מהן נוחה ומתאימה לכם יותר. צרו איתי קשר בהודעה פרטית כדי לקבל פרטים נוספים.

פורסם
אני אתייחס דווקא ל-SX4.

בעבר היו לאשתי שתי ליאנות בליסינג - אשר מבחינה מיכאנית דומות ל-SX4 האמורה, וכיום אני נוהג ב-SX4 מדגם 2010 (המצויידת במנוע בעל הספק מוגדל), ואבא שלי נוהג קרוב ל-10 שנים בליאנה מהראשונות שהגיעו ארצה.

מדובר במכוניות אמינות מאד ומרווחות יחסית לגודלן החיצוני, במיוחד בדגם 4 הדלתות הנהנה מתא מטען גדול מאד. החסרון העיקרי הוא תגובה איטית להאצה - לא מדובר במחסור בכוח בעליות, אלא פשוט בהאצה איטית יחסית למכוניות אחרות. הבעיות היחידות שהיו לי עם הליאנות נבעו משימוש בחלקי חילוף לא מקוריים בעל ידי חברת הליסינג, בעיות שנפתרו עם התקנת חלקים מקוריים.

תודה על התשובה אבל בגלל זה אני מעוניין במידע על האחרות. על הסוזוקי שמעתי המון דברים טובים ובתור בעלים של בלנו אני לא מאוכזב.

עוד דעות בבקשה.:wink:

• תוכן חדש...