Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה אני נמצא בשלבי חיפוש לרכב, המטרה שלי הייתה רכב קטן חסכוני ואמין כאשר התקציב שלי עומד על ~30K הבעייה שמאוד קשה למצוא רכב כזה שהוא במצב טוב.

אתמול נפתחה בפני הזדמנות לרכוש ניסן אלמרה פרפקט שנת 2001 מנוע 1.6 אשר עברה 165000 ק"מ, הרכב עצמו שייך למישהו מבוגר אשר שמר על האוטו בצורה טובה מאוד, חנה תמיד בחנייה מקורה, וכל הטיפולים נעשו במוסך מורשה כולל ספר טיפולים מפורט.

השאלה שלי לגבי הרכב עצמו הבנתי שהרכב נחשב לרכב אמין מאוד, אבל עדיין מפחיד אותי קצת שהקילומטראז' שלו קצת גבוהה, האם קילומטראז' כזה מהווה בעייה לרכב מסוג זה? עוד שאלה היא לגבי צריכת הדלק שלו עד כמה הרכב הזה "שותה דלק"?

והדבר האחרון שקצת מפחיד אותי זה שאני כמעט ולא מוצא פרטים ברשת לגבי הדגם הזה רוב החיפושים שלי מפנים אותי תמיד איכשהו לדגם עם המנוע 1.8 ומאוד קשה למצוא פרטים על הדגם הספציפי הזה.

אשמח לשמוע את דעתכם על הרכב..

תודה לעוזרים :-)

פורסם

את זה אני מבין, אבל אני מוכן להתפשר על "גודל" בשביל לקבל רכב טוב יותר ואמין יותר.

פורסם

ה-1.6 נמכרה רק ב-2001 ולא ממש מומלצת אם כבר אלמרה מ-2001 ומעלה - לך על מנוע 1.8

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המנוע קטן על הגוף הגדול - והמכוניות עם המנוע היותר גדול לא יקרה יותר לאחזקה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

האוטו מאוד אמין, ואם האקזמפלר שאמרת באמת שמור כמו שאתה מציין יהיה לך רכב לתקופה. מה שכן אין לי מושג איך המנוע של ניסאן מחזיק בקילומטרז' כזה גבוהה. תחכה לתגובות בנוגע למנוע, שחוץ ממנו אני יכול להגיד לך בוודאות שיש אותו לשני עובדים שלי ושניהם לא היו צריכים לעשות אף אילו תיקון אחד בין הטיפולי 10K. אחד הרכבים הוא 2002 מנוע 1.8 והשני מנוע 1.6 שנת 2000.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• תוכן חדש...