Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר בסוויפט אוטומטית 1300 סמ"ק שנת 93

ללא נעילה מרכזית.

עד כה, כל הדלתות פרט לדלת הנהג היו ננעלות ע"י הסטת המתג הפנימי וטריקת הדלת.

בדלת הנהג היה צורך להרים את ידית הפתיחה החיצונית תוך כדי הסטת המתג עד שנשמע "קליק" וטריקת הדלת (ורק אז לשחרר את הידית).

כמו כן בדלתות הנהג והנוסע אין אפשרות לנעול עם המפתח.

לאחרונה זיהיתי בעיה במנגנון הנעילה של דלת הנהג.

פתחתי את ריפוד הדלת וגיליתי שנשבר "הציר" שמחזיק את המתג הסיבובי בחלק התחתון שלו (חתיכת פלסטיק) ועל כן הוא לא מגיע למשיכה מלאה של מוט הברזל שאחראי על הנעילה.

את הבעיה הזאת פתרתי ע"י חוט ברזל שקשרתי סביב המתג (מוסתר תחת הריפוד) - זה רק שיפר את המצב ולא פתר אותו לגמרי, כרגע צריך להפעיל לחץ רציני כדי לשמוע את "הקליק" - לא פרקטי בכלל.

מכאן הגעתי למסקנה שאני צריך להחליף את החלק הזה (ידית פתיחה ומתג נעילה).

מה העלות של דבר כזה (בפירוקיה לדוגמה), והאם אני יכול לבצע את זה לבד?

אם לא, אז איזה מוסך/עסק מתעסק בדברים כאלה?

יש אפשרות לקצר/לעקם את מוט הברזל שאחראי על הנעילה בצורה מסוימת כדי לקצר את המהלך שלו?

תודה רבה.

פורסם

גם אצלי בסוויפט זה נשבר,

קניתי בפירוקיה ידית פנימית קומפלט ב 50 שקל, והחלפתי.

אם כבר פירקת את ריפוד הדלת - לא תיהיה לך שום בעיה להחליף את הידית, היא מחוברת עם בורג אחד.

אתה פותח את הבורג, מפרק את הידית, מעביר את השטנגות לידית החדשה וזהו.

שים לב, שיש שני סוגים של ידיות, עד שנת 92 ומשנת 93 ומעלה, הידית הישנה נראית אחרת ולא מתאימה.

אני גם כמעט בטוח, שידית מדלת נוסע מצד שמאול זהה לזו של דלת נהג, ועדיף לקחת אותה, כי משתמשים בה פחות והבלאי שלה קטן יותר.

• תוכן חדש...