Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DAYTON RS180 7" 4OHM מישהו התנסה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, שוב אני מאיף כמה רעיונות בראש לתיבות למיד באסים, מה שמגביל אותי במקום לכן הם כנראה יהיו קטנות יחסית מ 8 עד 10 ליטר מקסימום.

אני מנסה למצוא דרייבר מתאים, לסט 3 חלקים שהמיד יורד יחסית נמוך לאיזור ה 300/ 400 HZ לכן הוופר/מידבאס לא צריך לעלות גבוהה.

ראיתי את הדייטונים הללו והם ממש נחמדים והנתונים יפים RS180.

ראיתי גם סקאנים מעניינים אבל עולים ממש יקר

https://www.madisound.com/store/product_info.php?manufacturers_id=148&products_id=931

מה אתם להגיד ? :lol:

למישהו יש ניסיון או עשה קצת מחקר מעמיק ארוך טווח ? :wink:

פורסם

אני חושב שהיחידי שהתעסק כאן עם דייטון זה אופיר - DJ GUTZ - הוא אולי היחידי שיוכל לתת לך דעה כלשהיא מטעימה של מידים שלהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חפש את הביקורת עליהם כאן. הוא אהב אותם מאוד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בדקת לגבי ה SLS של פירלס?

ה- 8" שלהם מקבל ביקורות יפות מאוד בתור מידבאס תקציבי.

הוא מנגן עד 500 בערך, אבל יש לו תפוקת באס גדולה.

מצד שני- אולי אתה מחפש יותר מידבאס שיתפקד יותר כמו מידבאס ופחות כמו סאב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
אהלן, שוב אני מאיף כמה רעיונות בראש לתיבות למיד באסים, מה שמגביל אותי במקום לכן הם כנראה יהיו קטנות יחסית מ 8 עד 10 ליטר מקסימום.

אני מנסה למצוא דרייבר מתאים, לסט 3 חלקים שהמיד יורד יחסית נמוך לאיזור ה 300/ 400 HZ לכן הוופר/מידבאס לא צריך לעלות גבוהה.

:wink:

כי לאטום את הדלת זה בלתי אפשרי, יש שיגידו שהצליחו אבל אני חולק על דעתם, הפתרון היחידי הן תיבות, לצערי הן יהיו קומפקטיות על חשבון הכיס בדיפון והשטח מאחורי המיקום של מידבאס כרגע ליצור תיבה אטומה מפיבר שתתלבש על הדיפון בהברגה פנימית כדי לא להכנס לסיפור כיסוי כל הדיפון מחדש.

זה לא בוער לי בכלל לכן אני מעדיף להתכוננן לזה כמה שאפשר לפני החיתוכים למינהם, קודם אני יעשה בניות למידים בקורות ה A ונראה מה קורא משם.

אגב יש גם אלמנט ממש נחמד של SB ACOUSTICS

https://www.madisound.com/store/product_info.php?manufacturers_id=147&products_id=8302

• תוכן חדש...