Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 20 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה רכב כדאי לרכוש בתקציב כזה? מעדיף ידני, מרכב לא משנה, מעדיף רכב שיהיה מהנה לנהיגה, חשבתי ללכת על 106 ראלי או ZX VOLCAN, מה אתם אומרים?

פורסם

מהנה לנהיגה?

זה volkswagen beetle

2908893442_ca19ebd769.jpg

ועכשיו ברצינות!!!

הראשונה שיש לי להציע לך,

רובר R75, רכב חזק, רכב מנהלים עם 4X4 קבוע לכביש, יציב בסיבובים, מחירון 23,000 לשנת 2000

170 כוחות סוס, מנוע 2.5 איכותי וחזק,

Rover-75_1999_800x600_wallpaper_03.jpg

ההמלצה השניה שלי היא

אלפא-ספריט\, רכב שנועד להנאה מנהיגה ספורטיבית, רכב מהנה, יש דגם עם 4 קארבוראטורים,

מנוע 1.5 אבל הוא לא יאכזב אותך בכלל בביצועים, יש בחורה שאני חושב שהיא מדהימה עם

אלפא רומאו ספריט לא פחות מדהימה היא אפילו שינתה את שמה בת"ז ל - " קרן אלפא רומאו "

אתה עלול להתאהב ברכב הזה קשות, כמעט הייתה לי אחת כזאת!

alfa-romeo-sprint-white.jpg

הרכב השלישי שאני יכול להצביע עליו זאת סובארו SVX רכב מאוד אקזוטי

יש לו 4X4 לכביש, הוא מהיר ביותר עם 226 כוחות סוס בריאים, זינוק מ0 - 100 בכ8 שניות,

הייתה לי כזאת, רכב מאוד מעניין וכיפי! עד היום אני מצטער ומכה על חטא שמכרתי אותה,

svx_1.jpg

הרכב הרביעי שאני יכול לתת לך המלצה עליו שהוא מאוד מהנה לנהיגה.

זאת BMW325I מנוע 2.5 ליטר איימתני, גיר ידני כמו שצריך! הנעה אחורית מלאה על כל ההנאה המשתמעת מכך!

רכב יציב, נמוך, ונוח בעיקר, איכות גרמנית במייטבה!

DSC02024.jpg

עוד רכב שחשבתי עליו - גם נדיר במחוזותינו, זה הטויוטה סיליקה 1991 שנכנסת לתקציב שלך עם מעט חריגה,

רכב איכותי ונדיר, מנוע 2000 כיף לא נורמאלי בנהיגה! מכונית שאני מאוד אוהב! שנות ה90 במייטבן, ספורטיבית אמיתי!

20110115014710%211989-1991_Toyota_Celica_%28ST184R%29_SX_liftback_%282010-12-28%29.jpg

עוד רכב שעשוי לעניין אותה זאת הונדה סיוויק קופה ידנית ממודל 1994, חזקה (120 כוחות סוס) בעל5 הילוכים ידני,

אך אם תמצא אחת חמושה במנוע VTEC B16A2 המנוע יתן לך 160 כוחות סוס! רכב שבאמת שווה כל שקל!

המחירון שלו הוא 19,000, הוא מגיע עם סאנרוף, ויש לו אפטר מרקט מטורף אם תרצה שיפורים בעתיד!

(לדעתי הסיוויק מ1989 - 1995 הן פאר היצירה במכוניות הקטנות של הונדה)

modp_0910_07_o+1994_honda_civic_dx_coupe+side_view.jpg

המלצתי לך כאן על מכוניות מאוד שונות, אך יש להן מכנה משותף - ההנאה שהן נותנות לנוהגים בהן,

בהצלחה. מקווה שעזרתי,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אני לא טועה,גם אופל אסטרה GSI נכנסת לך בתקציב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

Kenworth Man

יש לך כמה טעויות בקשר להונדה.

המחירון של ההונדה סיוויק קופה שנת 94 הוא 19 זה נכון אבל ערך השוק שלהן יותר גבוה בערך 24 לרכב במצב טוב. והידניות אפילו יותר נחשקות ולפי כן יותר יקרות. 27-8 אפילו.

בנוסף אני לא יודע מהיכן אתה מביא את המידע אבל מנוע הוי טק מוציא 125 כוח סוס ולא 160.

160 יש לאינטגרה 2.0 ליטר.

בקשר לשאר הדברים שכתבת על ההונדה, מסכים עם כל מילה.

ברק

קונים, שוברים, מתקנים, לומדים?? מוכרים, קונים.

הדרך היחידה לא לטעות, היא לא לנסות.

פורסם

ברק ידידי, הייתה לי הונדה כמו המדוברת,

http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_B_engine#B16A2

חפש בקישור בסעיף B16A2 זה מנוע שבהחלט רץ בהונדה! והוא מצוייד ב160 כוחות סוס, טכנולוגיה של VTEC

אני לא חושב שבפועל הן נמכרות ככה, אבל הקופה באמת מבוקשות!

תמיד ההונדה קופה היה רכב מבוקש, חבל שלא הביאו אותו בכמויות של הסדאן,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...