Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה200 רמס זה הVEGA122, לא?

אם כן, ראיתי שהוא DUAL, זה אומר שההתנגדות הסופית היא 2?

ואם ההתנגדות הסופית היא 4 הוא בכלל יזוז עם 100 רמס בגישור?

תראו בתכלס אני מחפש פוזה אבל הבנתי שלא ממש יהיה לי את זה עם מגברים חלשים אז אני מחחפש לפחות השלמה יפה של באסים בלי עיוותים בתוך האוטו מהרמקול.

זה חשוב לי הסלילים כדי שמחר אם יתקינו לי את הסאב אני לא אחווה כל דקה פרוטקשיין מחיבור לא תקין.

פורסם

את הסאב הספציפי הזה אפשר לחבר ב4אוהם או 1אוהם מה שאתה אמור להשתמש בו הוא האפשרות של לעלות את ההתנגדות ל4אוהם כדי שתוכל לעבוד בגישור,הסאב בכללי 200RMS אז ככה שעם 100RMS הוא ישמיע נחמד..

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תוכן חדש...