Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת ברייטלינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מתעניין ברכישת שעון ברייטלינג.

ברור שמדובר בהשקעה של כמה אלפים טובים, אך עדיין מישהו יכול לומר היכן המקום המומלץ ביותר לרכוש שעון כזה בארץ? אירופה? ארצות הברית?

פורסם

אי אפשר להגיד במדויק, תלוי בדגם\מלאי החנות\עד כמה הם רוצים להפטר מהשעון הספציפי וכדומה.

מנסיון עם שעונים אחרים בארץ יקר יותר ב10-30 אחוז בדר"כ, אבל היום יש הנחות מבצעים וכדומה כך שאם זה לא שעון במחיר גבוה (מעל 70,000) פחות משתלם לרכוש בחו"ל. סקר שוק היא הדרך, בארץ יש בפדאני, שיראה איזה דגם הוא רוצה וישווה מחירים עם החבר'ה האלה- http://www.tourneau.com/store/products/breitling

פורסם

ארהב

אם המחיר בארץ הוא 30000 שח

תוריד 0 וזה המחיר ב $

מניסיון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

המחיר בארץ הוא מחיר המדבקה שעל השעון, מדובר במספר פיקטיבי לחלוטין שנחתך בסביבות ה- 60% +/- במשא ומתן רציני.

פורסם

כנל בארהב

אז למה לשלם פי כמה

חוצמזה שם המבחר גדול יותר, יש יותר סדרות, מספרי סדרה עדיפים וכו׳

פורסם

המלצה על חנות בארץ

היא נקראת "כל-טיים" ברחוב ירמיהו 6 בתל אביב

יחס חם ואדיב לבחור קוראים רוני אני רכשתי אצלו 3 שעונים

Vw Polo GTI

פורסם
המחיר בארץ הוא מחיר המדבקה שעל השעון, מדובר במספר פיקטיבי לחלוטין שנחתך בסביבות ה- 60% +/- במשא ומתן רציני.

למה סתם להגיד אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר?

מחיר המדבקה על השעונים, הוא מחיר הצרכן המומלץ ע"י היבואנים.

מהמחיר הזה נגזר המחיר עלות של החנות.

יש שעונים שהעלות לחנות היא 50% לפני מע"מ מהמחיר הזה וזה נע עד כ20% מהמחיר הזה.

זה הטווח 50-20%.

אין שום שעון בארץ מאחת היבואניות הגדולות כמו רולטיים,פלאנט טיים וכו' שאתה יכול לקנות ב60אחוז מהמחיר הנקוב כולל מע"מ, אלא אם מדובר על איזה חיסול בסוף שנה כמו שמידי פעם עושים היבואנים.

אין הרבה רווח בתחום הזה, בגלל זה רוב החנויות מחזיקות פחות שעונים ויותר תכשיטים(עליהם יש יותר רווח).

שעון שמחיר הצרכן שלו הוא 10000 ש"ח, גם אם החנות קונה אותו ב50% לפני מע"מ(כלומר כ6000 ש"ח) לרוב מוכרת אותו בכ6500-7000 ש"ח.

וזה אחרי שמציעים לך גם 12 תשלומים וכו' וכו'.

ובכדי לסכם,

אם יש כאן מישהו בפורום שיכול לרכוש ברייטלינג לדוגמא ב60% מהמחיר(כלומר כולל מע"מ) שנקוב במדבקה שמגיעה מפאדני, אני מוכן מחר לקנות 10 שעונים.

אותה התחייבות אני מוכן לתת על אומגה,טאג,ראדו ושלא נדבר על רולקס.

אני מוכר אותם תוך יום לכל אחת מהחנויות הגדולות בתחום.

under construction..

פורסם
למה סתם להגיד אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר?

מחיר המדבקה על השעונים, הוא מחיר הצרכן המומלץ ע"י היבואנים.

מהמחיר הזה נגזר המחיר עלות של החנות.

יש שעונים שהעלות לחנות היא 50% לפני מע"מ מהמחיר הזה וזה נע עד כ20% מהמחיר הזה.

זה הטווח 50-20%.

אין שום שעון בארץ מאחת היבואניות הגדולות כמו רולטיים,פלאנט טיים וכו' שאתה יכול לקנות ב60אחוז מהמחיר הנקוב כולל מע"מ, אלא אם מדובר על איזה חיסול בסוף שנה כמו שמידי פעם עושים היבואנים.

צודק, אני ממש לא יודע על מה אני מדבר, בסה"כ רכשתי במרוצת הזמן שלושה שעונים כאלה.

השעון שאני בד"כ עונד הוא אומגה broad arrow, ברשותי גם טאג הוייר והיה לי שעון אומגה שמסרתי לבן שלי.

ומה לך ולתחום הזה?

פורסם

גם מנסיוני עם מותגים דומים והכרות עם הרבה אנשים מהתחום, החנות לרוב קונה בחמישים אחוז מהמחיר המומלץ,

בדומה למה שהולך עם צמיגים... ;-)

אין מצב ששעון שעולה 30000 ₪ ירכש בחול ב 3000$.

אלא אם הוא מחודש/משומש/מזויף.

אולי הוא ימכר בארץ בין 18-23 אלף, ובחול תשיג אותו ב 12-15 וגם זה לא בטוח.

פורסם
צודק, אני ממש לא יודע על מה אני מדבר, בסה"כ רכשתי במרוצת הזמן שלושה שעונים כאלה.

השעון שאני בד"כ עונד הוא אומגה broad arrow, ברשותי גם טאג הוייר והיה לי שעון אומגה שמסרתי לבן שלי.

ומה לך ולתחום הזה?

זה שקנית 3 שעונים במרוצת השנים, לא הופך את מה שכתבת לנכון.

ושוב אני מדגיש, אתה טועה, וכנראה שאתה לא יודע על מה אתה מדבר, גם אם יש לך על היד ברגה'- טורביליון, זה לא יהפוך את זה לנכון.

אני אפילו מוכן להתערב על נושא זה, בכסף:).

ולשאלתך, עד שנת 2008 עבדתי בתחום, אצל היבואן הגדול בישראל בתחום.

מבלי לנקוב בשמות ומותגים, מה שכתבת הוא רחוק שנות אור מהמציאות.

under construction..

פורסם

תודה על התשובות חברים.

אני מבין ממה שנאמר, שבמידה ומחיר מחירון השעון הוא 22K, אפשר לצפות להנחה של 30 -40%? כלומר מחיר השעון יהיה בסביבות 13-14K, שוב במידה ותימצא חנות שתרד למחירים כאלה.

שיטוט בEBAY מראה שמחיר שעון כזה חדש הוא בסביבות 3,800 דולר כך שעל פניו רכישה בארצות הברית היא כמעט באותו סדר גודל לשעון הספציפי הזה.

פורסם

אין מצב ששעון שעולה 30000 ₪ ירכש בחול ב 3000$.

.

רוץ לבדוק כמה אתה משיג בריטלינג כרונומט מסידרת 50 שנה לחיל האויר האמריקאי 2xx/400 ( נחסוך לך - 32150 אחרי הנחה) חדש לחלוטין

ותודיע לי מתי לסרוק לך קבלה מחנות בלונג איילנד ע״ס 2950$

כנ״ל לגבי Raimond Weil וראדו סינטרה שאני מחזיק

( הכל בדיוק לפי הנוסחא שרשמתי בהודעה הראשונה וזה תופס לגבי כמעת כל דבר שתקנה בארהב ותשווה לארץ )

פורסם

אני לא יודע לגבי דגם ספציפי, אבל יכול להגיד לך מהרבה בדיקות שלי ושל חברים,

שמבינים קצת בנושא, המחיר בארץ לעיתים שווה למחיר בחול( כמובן אחרי הנחה בארץ

ולא מחיר המחירון), ולרוב גבוה ב 10-15 אחוז, מה שלדעתי לא שווה את הטרחה.

אני במקומך הייתי בודק טוב טוב את מקור השעון, את המקוריות שלו ואם הוא לא מחודש

או משהו בסגנון.

פורסם

הרכישה שלי בוצעה לפני כ7 שנים.

ברייטלינג קולט אוטומטי עלה בפאדני בארץ 22,000 ש"ח.

בגרמניה, אחרי משא ומתן והחזר מס בשדה התעופה שילמתי משהו כמו 12,000 ש"ח. החשבון פשוט.

Servus

Passt scho...

• תוכן חדש...