Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממתין בציפיה דרוכה ובפה פעור לדבריו של דני לוי.

פרוייקט בנייה שצריך להספיק עוד להתחרות בו בשנת 2011.

האם תפור עבור מישהו??[/quote]

כמו שאמרתי לא אגרר פה לבזבוז זמן נוסף. מי שרוצה פרטים - הטלפון שלי גלוי לכולם.

רק בעניין מישל שיהיה ברור - דבריו של מישל רצופים אי דיוק שלא לומר שקרים גסים (דבריו: "גברי רצה לסיים את המחלוקת עם אנשי סרוגו כדי לאחד כוחות - רוב הוועד התנגד והצליחו לטרפד כל יוזמה" - זהו שקר גס הגובל בלשון הרע).

מפאת גילו וכבודו לא אוסיף.

אלון

נ.ב.

חבל שהגבתי...

מנהלים - אתם מוזמנים למחוק הודעתי.

אלון

נ.נ.ב.

בינתיים "איזה עו"ד אחד", לא מIRDA, לא קשור לאלון חלווה, לא מסוכסך עם הרשות, כבר שלח מכתב חריף לרשות באשר למכרז "התפור" (כדבריו של אותו עו"ד). אתה מבין ישה... אין פה עניין אישי של אלון חלווה או IRDA. כל מי שעיניים בראשו והוא חף מאינטרסים, יגיע לאותה מסקנה.

נכון - להוכיח אותה בבית משפט, זה כבר יותר קשה - זה לא עושה את זה צודק.

"מקורב לשרה"... "תורם מיליון"... "כפול משנותיך..."

פתי כמו ילד בן חמש. דעתי בלבד.

אלון

כך כתב הפתי / הכסיל בהודעה הראשונה שעסקה בנושא המכרז.. עוד לפני שאתה חשבת על זה גאון הדור שלי.

ולא תמצא מילה אחת שכתבתי שממנה ניתן להסיק כי אני חושב אחרת על המכרז ממך.

מקווה שעכשיו אתה רואה יותר טוב.

את הציונים לך יחלקו הקוראים , אבל אין ספק שאתה "מתעלה" על עצמך כל פעם מחדש.

ואם אלה הם תגובותיך , אני מבין הכל.

כאשר נראה את תוצאות המכרז נדע אם הוא היה תפור או לא.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אגב הגורם האחר שאתה מציין לצורך התרגומים אז (אליבא גברי לוי) היה לא אחר מאשר ..... מלמד!! האיש ברשות שגם יכתוב תקנון. מינהל סופר תקין!!

ואם הוא נבחר לכתוב אז למה שלא יעמיד קשיים ,יפסול,יעשה ככל העולה על רוחו נגד מה שדני כותב?

קונספירציה?

דני שאלה

האם הגשת מועמדות למשרת היועץ במכרז שהתקיים לפני מספר חודשים?

כיוון שמלמד לא נבחר לכתוב תקנון אז למה לו לעשות קשיים לתקנון של דני ולא לעשות קשיים לתקנון הטוב פחות של אלון.

מישהו יכול להסביר מה זה תקנון פחות טוב??

בקיצור קונספירציה יש במוחו של זה שרוצה לראות קונספירציה , לא שאין גם קונספירציות אמיתיות.

ואם נגיד דני היה מגיש מועמדות ונבחר איך דני היועץ של הרשות יכול לאשר את התקנון של דני מההתאחדות . קונספירציה!!

אכן כן הגשתי מועמדות, מה השאלה?

לגבי למה למלמד לעשות קשיים לדני ולא לאלון? שאלה מצויינת, על התשובה המצויינת עוד יותר יענה אלון.

תקנון פחות טוב? מאד פשוט לא מקיף את החומר המקצועי או האדמניסטרטיבי ולוקה בחוסר הבנת החומר, מחוסר יידע ונסיון.(אליבא המאשר)

אם דני היה היועץ של הרשות? הייתי פותר את הבעיה בהינף אצבע מבחינה מקצועית, חד וחלק!

תשובה מצויינת מאלון לא קיבלנו.

תסביר לי איך אתה לא מקבל את הרשום באדום בהודעה הראשונה ומקבל את הרשום באדום בהודעה האחרונה.

אינך רואה בכך סופר מינהל תקין כאשר דני הוא הכותב ומאשר??

האם פירושו שהתקנון של אלון שאושר לא בטיחותי מספיק .

ולגבי התמימות שלך

כאשר אתה תוקף את היועץ יובל מלמד שנבחר אחרי שהעדיפו אותו עליך let's face it מן הראוי שתציין כגילוי נאות את העובדה הזו. ( לא שהתחלת לתקוף אותו רק לאחר המכרז הזה ) אבל עכשיו קל וחומר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

משעמם לך נראה לי

מלמד על הכיפק,הכל טוב,העניינים זורמים,כולם מאושרים,יש ספורט מוטורי,הכל דופק כמו שעון "אומגה" (הפעם)

כולללללם בסדר

יאללה ביי

כשאינך יודע את הפרטים והעובדות המקלדת סובלת הכל (גם אותי)

צ'או

מירוצי מכוניות

פורסם

היי מישל,

1. לרב אני מסכים איתך ונכון שהיו הרבה דברים שלא יידעו אותי ונכון שהיו דברים שהתנהלו לא כשורה. אך בנושא גברי לוי, מה שאמרת ממש אבל ממש לא נכון .

2. להרבה שאלות שלך אין לי תשובות, בעיקר בגלל שהתייאשתי מהתחום עד שלאחרונה אלון והחברה מאירדא החזירו לו קצת צבע.

3. לגבי אם הפסדנו או לא את הראלי, כידוע לך נחתם הסכם עם גבי סרוגו שכל ניהול תחום הראלי יהיה שייך לו בתוך ההתאחדות, כך שויתרנו על הראלי מראש ולא הפסדנו אותו. הדבר היחיד שנלחמנו עליו שההסכמים יכובדו וגברי ינהל את הראלי מתוך ההתאחדות ולא תקום התאחדות נוספת לאותו תחום נהיגה. מיותר וחבל ובכל זאת קמה התאחדות נוספת. אני מעריך אותך בתור אדם אמיתי וישר שאומר הכל בפנים ולכולם, אז תגיד לי אם זה נראה לך תקין והוגן כלפי הספורט וכלפי הציבור.

שחף

E.s.o הנדסת חשמל.

יעוץ, תכנון והקמת מערכות חשמל, תאורה ואוטומציה

פורסם
היי מישל,

1. לרב אני מסכים איתך ונכון שהיו הרבה דברים שלא יידעו אותי ונכון שהיו דברים שהתנהלו לא כשורה. אך בנושא גברי לוי, מה שאמרת ממש אבל ממש לא נכון .

אני עומד איתן מאחרי כל מה שכתבתי בעיניין גברי לוי , אני מוכן להפגש איתך אצל גברי ותקבל ישירות ממנו את הגרסה , אז תוכל להבין עד כמה אינך מעודכן כי המידע סונן היטב .

2. להרבה שאלות שלך אין לי תשובות, בעיקר בגלל שהתייאשתי מהתחום עד שלאחרונה אלון והחברה מאירדא החזירו לו קצת צבע.

אני בהחלט מבין לליבך מדוע אין לך תשובות להרבה שאלות....

3. לגבי אם הפסדנו או לא את הראלי, כידוע לך נחתם הסכם עם גבי סרוגו שכל ניהול תחום הראלי יהיה שייך לו בתוך ההתאחדות, כך שויתרנו על הראלי מראש ולא הפסדנו אותו. הדבר היחיד שנלחמנו עליו שההסכמים יכובדו וגברי ינהל את הראלי מתוך ההתאחדות ולא תקום התאחדות נוספת לאותו תחום נהיגה. מיותר וחבל ובכל זאת קמה התאחדות נוספת. אני מעריך אותך בתור אדם אמיתי וישר שאומר הכל בפנים ולכולם, אז תגיד לי אם זה נראה לך תקין והוגן כלפי הספורט וכלפי הציבור.

תודה על הערכה , ואוכיח לך שלא טעית כי אני לא מפזר שקרים כדי להיות צודק , להבדיל מאחרים .

ולעינייננו -אני בהחלט מסכים שסרוגו לא טלית שכולה תכלת,זו היתה מלחמה לא פשוטה ו-2 הצדדים טעו בגדול ולא נקיים מטעויות, אולם חייבים להודות שהוא הצליח ודבק במטרה עד שהצליח ואנחנו נכשלנו. יש לך עוד ספק בכך? החוכמה לראות את המציאות החדשה ולנסות להשיג את מבוקשנו בדרך אחרת מאשר מלחמה . נכון, האנשים שלנו ,שציינתי, לא ידעו לראות את הנולד כי השנאה והכעס גרמו למלחמה ללא כוון ודרך , ואת זה ראה היטב גברי ,אך לא נתנו לו להשיג את המטרה בדרכו - דרך האיחוד.

שחף, תודה על הכינות והיושר שלך, הלוואי שלאחרים היה טיפה אומץ להודות שלא הכל ורוד אצלנו.(בלשון המעטה)

שחף

שבוע טוב

נ.ב. תראו מה אנשי הראלירייד עשו בשישי -(חרמון - אילת) להזכירכם שבשנת 2007 לא הסכמתם לקבל אותם לעמותה שלנו כי הם לא רצו לשלם 2500ש' כמייסדים, ולא רציתם לתת להם זכות בחירה, זוכרים ?. הרוב המוחלט בעמותה הצביע בעד ,כולל- דני לוי,אהוד לביא,יובל מלמד, גבי סרוגו כל הוועד וכל המובילים האחרים דאז שהיו בעמותה אחת לפני הפילוג !

איפה הם היום ואיפא אנחנו? "להחזיר עטרה ליושנה" עאלק !

אני היית הקול הבודד וצעקתי שעושים טעות פטאלית ! מישהו עשה חושבים ? היתה הסקת מסקנות?

כלום,כלום,כלום !!! המשיכו עם האגו הנפוח , ומספר חברי העמותה הלך ופחת, אחר כך באים ואומרים עליי שיש לי רק טענות !!

זכרון קצר, כבר אמרנו?

שבוע טוב

מישל

פורסם

מישל שבוע טוב.

הם (אנשי הראלי רייד) נוהגים ומתחרים. ואילו אתם רבים ומתנגחים.

תראה איך התנפלו על בוסקילה, שכולה מארגן קבוצות לפינלנד.

מה יהיה הסוף?

פורסם
היי מישל,

שחף

היי שחף

לאחר ההתכתבות אתך הבנתי שאין לך מושג על מה אני מדבר ושכרגיל לא מעדכנים.

זכרתי היטב עד כמה היינו קרובים לסיכום וסיום הפילוג עם הפורשים והגענו למצב שאוטוטו חותמים על הסכם שיפתור את הסוגיה.

חיפשתי במיילים הישנים ומצאתי את הטיוטה המוסכמת .....

====================

04.08.2010

הצהרת כוונות.

המטרות של שתי ההתאחדויות הן:

1. פגישה עם שרת התרבות המדע והספורט הגב' לימור ליבנת.

2. פגישה עם שר המשטרה כדי לסכם איזה אמצעי ביטחון צריך למרוץ מכוניות. ההצעה,לעשות מרוץ אחד לדוגמא בהסכמה ולאחר מכן לסכם כללים קבועים,מנהל אירוע,סדרנים מאושרים,כמות שוטרים וכו'.

3. לטפל באופן רציני ולהוריד מהמחירים הגבוהים לביטוח ולהגיע למצב שזה אפשרי לתשלום,כמו כן לקבל עזרה כספית מהרשות לצורך הביטוחים.

4. לסכם על רישיונות הנהגים.

5. בדיקות רכב ואישורים.

6. הרצאות מומחים מחו"ל.

7. לפקח על מבחני הנהיגה.

8. הסדרי תשלומים קבועים מהרשות,ודמי חבר מכל הנהגים החברים בהתאחדות.הגישה העקרונית היא שכל תחרויות הראלי יהיו משותפות לשתי ההתאחדויות,כמו כן צריך מארגני אירועים ופורום קבוע של ההתאחדות.

לעתיד, המטרה לבטל את כל העמותות ולהצטרף כולם תחת התאחדות אחת,לפרק את כל המטענים מן העבר,ולעבוד במשותף בצורה דמוקרטית והגונה למען הספורט המוטורי.

על החתום.

גברי לוי -חברי הועד המנהל

גבי סרוגו - חברי הועד המנהל

======================

לבקשתו של גברי ואחרי מסע שכנועים לא קצר,הצלחתי לקרב את הצדדים עד כדי חתימה על ההסכם הנ'ל , אולם חברי הוועד הנחמדים התנגדו לכל העניין ולא הפסיקו להערים קשיים על הסכם זה.

אני לא יודע אם ראית אותו ואם היית מודע למהלך.

תקרא ותגיד לי מה היתה הבעיה או הסיבה שלא לחתום על הסכם זה ?

כל זה קרה באותה התקופה שמוניתי ליועצו של גברי וכאשר הובלתי את ההשתלמות לרישיון נהיגה .

חבריי סימנו אותי כמשתף פעולה עם "אנשי סרוגו" וקראו לי בוגד !

תגיד , זה נראה הגיוני להתנהל כך ? זה רציני ? פשוט בושה וחרפה !

לאור תגובת הוועד ,הבין גברי שלא יתנו לו לפעול כפי שהוא מבין ,לכן החליט להרים ידיים ושאין טעם להמשיך !

שחף,אשמח לשמוע מה דעתך והאם ידעת על המסמך הזה ?

מישל

נ.ב. אחרי כל זה וז תגבתו החצופה של היו'ר המכובד בעניין גברי לוי.

===========

רק בעניין מישל שיהיה ברור - דבריו של מישל רצופים אי דיוק שלא לומר שקרים גסים (דבריו: "גברי רצה לסיים את המחלוקת עם אנשי סרוגו כדי לאחד כוחות - רוב הוועד התנגד והצליחו לטרפד כל יוזמה" - זהו שקר גס הגובל בלשון הרע).

מפאת גילו וכבודו לא אוסיף.

אלון

אלון

=============

פורסם

למען הסר ספק - גברי ביקש ודרש ייפוי כוח בכתב! גברי קיבל.

אם אדון סרוגו ומישל ("היפים והנאהבים") היו מגיעים להסכמה מינימאלית כלשהי - גברי יכול היה לחתום בלי לשאול אף אחד.

גבי סרוגו, למיטב ידיעתי, לא ספר את גברי לוי. שיחק בו מהרגע הראשון, כמו ששיחק בכולנו.

אדון מישל גדז' - גבי סרוגו כבר חתום על מסמך הבנות אחד - ראינו איך הוא התממש.

אני מניח שאם יהיה צורך גם זה יגיע לבית משפט.

אלון

נ.ב.

אתה וגבי כל כך נופת צופים? בא נראה אותך מתקבל לעמותת הראלי...

תעדכן אותי לגביי התהליך, הכתובת, משהו - אולי אני גם אגיש מועמדות.

השלב בו השקרן מאמין לשקריו - הוא השלב בו עליי להרים ידיים. מה השלב הבא? פברוק מסמכים?

נמאס מהגועל נפש הזה.

אלון

• תוכן חדש...