Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מטען למצבר - בקשה להנחיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

המצבר שבק מחוסר שימוש (אפילו שהיה מנותק) מדובר במצבר בן בערך שנה 65AH.

שכן שלי נתן לי את המטען שבתמונות כדי להטעין אותו.

לפי מה שהבנתי:

1. + ל +
  2. - ל -
  3. השקע לחשמל בבית
  4. לחכות שהמחוג יחזור לצד השמאלי ביותר.

לפני שאני עושה שטויות, אשמח לדעת האם יש משהו נוסף.

האם יש לנתק ברגע שהמחוג מגיע לצד שמאל, או להשאיר לכל הלילה?

בתודה,

03May_0001.jpg

03May_0002.jpg

03May_0003.jpg

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

האתרים שגוגל מפנה אליהם דורשים תשלום בעד המנואל.

האם מישהו התנסה במכשיר כזה?

פורסם

מצטער. לא יכול לעזור כל כך.

נסה להתקשר ל"לדיקו" ולבקש את המדריך בפקס או במייל משירות הלקוחות (האדיב יש לציין) שלהם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אין צורך בשום ספרות הדרכה :roll: פשוט חבר את המטען לחשמל למצבר ותמתין שהזרם יירד ל-0 במד-הזרם (אמפרמטר).

אתה יכול להשאיר את המצבר מחובר למטען ללא שום בעיה 24 שעות רצוף.

זמן הטעינה הנדרש למצבר של 65 אמפר שעה הינו בערך 20 שעות לפי חישוב שזרם הטעינה המקסימלי של המטען הינו 4 אמפר.

איזה כייף לי :)

פורסם
אין צורך בשום ספרות הדרכה :roll: פשוט חבר את המטען לחשמל למצבר ותמתין שהזרם יירד ל-0 במד-הזרם (אמפרמטר).

אתה יכול להשאיר את המצבר מחובר למטען ללא שום בעיה 24 שעות רצוף.

זמן הטעינה הנדרש למצבר של 65 אמפר שעה הינו בערך 20 שעות לפי חישוב שזרם הטעינה המקסימלי של המטען הינו 4 אמפר.

מרק תודה,

המצבר מחובר למטען מ16:00, והרגע ענית לי על השאלה למה המחוג לא יורד מאזור ה2. יש עוד זמן.

אני מניח שאין בעיה לנתק בבוקר כשיוצא לעבודה ולחבר שוב בערב. נכון? האלטרנטיבה היא שישאר מחובר 30 שעות רצוף.

אגב, כמה עולה כזה חדש? אולי אציע לשכן לרכוש ממנו את המטען...

פורסם

מטען חדש של HELLA עולה בסביבות 800 ש"ח (יש לו מצב טעינה מהיר והוא הרבה יותר גדול מבוש, נורה ירוקה נדלקת כאשר המצב נטען). מטען כזה כמו אצלך עולה פחות, משהו כמו 400~600ש"ח תלוי מעוצמה שלו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מרק תודה,

המצבר מחובר למטען מ16:00, והרגע ענית לי על השאלה למה המחוג לא יורד מאזור ה2. יש עוד זמן.

אני מניח שאין בעיה לנתק בבוקר כשיוצא לעבודה ולחבר שוב בערב. נכון? האלטרנטיבה היא שישאר מחובר 30 שעות רצוף.

אגב, כמה עולה כזה חדש? אולי אציע לשכן לרכוש ממנו את המטען...

אין בעיה להשאיר את המטען מחובר גם 30 שעות או לנתק ולחבר מחדש לאחר פרק זמן מסויים.

רק תדאג להטעינו במקום מאוורר.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...