Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיאט איביזה הכל בנוי כמו vw (פולקסווגן) אז אשמח לעזרה בבקשה למה ההגדרות המומלצות לרכב שלי:

73589527.png

2530847.png

תרשמו ככה מספר 1 קוביה 1

מספר 2 קוביה 2

וכו' עד מספר 11

תודה לעוזרים

פורסם

אין כאן תשובה חד משמעית, שהרי אם היתה כזו אז לא היו האופציות.

האם חיברת משהו לאיזה ערוץ (צ'אנל)?

נעילה מרכזית, האם חיברת חיווט והאם היא מופעלת עם השלט?

האם יש פעולות נוספות שאתה רוצה שהאזעקה תעשה?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אין צ'אנל מחובר.

יש נעילה מרכזית + מרים שמשות

ואין משהו נוסף עם השלט פשוט פתאום האזעקה החליטה לצפצף לי 4 פעמים פתאום ככה בלי שום דבר לא שיניתי כלום באוטו פתאום אני נועל 4 ביפים ואחד חזק

פורסם

בדוק עת דריכת (הפעלת) האזעקה שהאור הפנימי ברכב כבה מייד עם סגירת הדלת ולא נשאר עם השהייה למשך שניות נוספות, ואם לא, אז בדוק לחצן מכסה מנוע, ולחצן תא מטען שהם במעגל פתוח.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תא מטען לא מחובר בסיאט הבנתי שיש השהייה האור נשאר דלוק תמיד האור היה על כבוי, כשאני שם אותו על דלוק רק כאשר דלתות פתוחות האזעקה אחרי שעה וחצי מתחילה לצרוח ולא מצליח לבטל את האזעקה כי היא כל הזמן מצפצפת לכן מהר אני רץ לאוטו להחזיר לכבוי תמידי האור הפנימי.

אולי יש איזו הגדרה משהו של ההשהיה?

פורסם

יש להתחבר לפחות למפסק דלת אחת ו/או למצוא פיקוד אחר מתאים במעגל התאורה שאינו מושפע מהתאורה המושהית ולחילופין, לבצע בידוד להשהיה , שהחיבור יהיה לפני יחידת ההשהיה.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...