Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום.

אני מצטרף חדש, ולפני שאציג את עצמי, עלי להכות על חטא- אני לא חסיד גדול של מכוניות. אין לי בעיה איתם, כמובן, זה דבר שימושי ונוח להפליא, אבל חדוות הנהיגה זה ממני והלאה.

א למה הצטרפתי?! שאלה מצויינת, אני מתכנן לעבור לגור באוטובוס, ולצורך העניין התחלתי בשיטוט באינטרנט. יצרתי כבר קשר עם חברת דן ואגד, והלכתי לראות דגמים, אבל האמת היא שאני מחחפש משהו יותר ענתיקה. אני אחסוך מכם את הפרטים המייגעים.וכבר אפרסם הודעה מפורטת בנושא.

שיהיה יום טוב לכולם, וסעו בזהירות.

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לתושבי הפורום.

שמי גיא בן 33, תושב קבוץ מסדה (ליד טבריה).

סיימתי לימודי תואר בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה וכעת מגיע החלק הקשה יותר....למצוא עבודה.:-)

אני לא מוגדר כחובב מושבע של רכבים, להמעיט פורד קורטינה שנת 82 (..או 84 לא זוכר כל כך) שהייתה לי עד ששבקה חיים

הלוואי והיו מייצרים עוד כאילו, חתיכת טנק שרמן אמיתי על הכביש ...כבוד.

חובב מוסיקה (לשמוע בעיקר) סגנונות: רוק, ג'אז, קלאסי וקצת פסיכאדלי(גם שילובים שלהם ביחד הולכים טוב, רוק פסיכאדלי או פיוז'ן ).

בעיקר חומרים משנות ה- 60,70: black sabath,deep purpule, pink floyd, king crimson ועוד....

יצא לי לקרוא הרבה שרשורים וקטעים טובים של אנשים באתר, אז החלטתי להצטרף גם ולהיות חלק מהפורום.

כרגע נוהג על מגאן 2001 אוטומט. (....לצערי כרגע)

אבל לאחר שיוחלף, ישר חזרה ליפני קוראני או משהו אמין וטוב.

אני יודע שיש רנו טובים (קשה למצוא אבל יש ) אבל לצערי האוטו הזה ממש רגיש להזנחה ואין כמו נהג ישראלי

ומוסכניק חאפר, ליצירת רכב יד שנייה שנועד לקלקולים וזמן שהיה במוסך.

(לכל בעלי המגאן והרנו אין כוונה לפגוע או משהו כזה פשוט עיניין אישי וכואב.)

פורסם

שלום לכל חברי המערכת שמי אוריאל ואני מת"א

בסקירה ארוכה בפורום(במשך יותר משעה רצופה) פשוט לא יכולתי להפסיק לעבור משירשור אחד לאחר

פשוט מקום נפלא לבעלי סקרנות וידע :wink:

פורסם

שלום, גלעד בן 28 מירושלים.

כרגע נוהג על פונטו 98 ורוצה להחליף לרכב חדש או כמעט חדש ומתלבט רבות על כך. 

פורסם

היי קוראים לי יוסי שפע.

אני ירושלמי (כמו שבטח הבנתם מהכינוי שלי); סטודנט בהנדסת אלקטרוניקה שנה א'.

מתעניין בכל מה שקשור לאוטובוסים ישנים; מודלים; יכולות וכו...

אגב הפייבוריט שלי (כמו הרבה פה) הוא הO-303 המיתולוגי :oops:.

מה קרה לת'רד: אוטובוסים רק אוטובוסים? אהבתי אותו.

פורסם

שלום לכולם!

שמי איציק מפתח תקווה,בן 46 +3ילדים חמודים מאוד.

עד ליפני שנה וחצי היתה לי מכונית טרנספורטר 2003 -ניגנבה לצערי.

עדיין לא קניתי רכב....צריך.....

מוזיקה-שנות 50-70 לועזי+עיברי כל הסוגים.

שיהיה לכולם שנה שמחה ופעילה.....ביי

פורסם

שלום לכולם.

אני מני בן 27 מגבעת שמואל (לא, אני לא דתי) סטודנט לתואר ראשון במכללה למנהל ובאמת שאני לא מבין גדול של מכוניות, ועד לפני כמה שנים לא התעניינתי בכלל במכוניות, אתם יודעים: 4 גלגלים, נוסע ולא מתקלקל זה מספיק.

כולם פה חובבי נהיגה רציניים ואני נוהג בטויוטה קורולה שנת 97- בטח אתם מבינים שחווית הנהיגה היא בהחלט ממני והלאה.

אז איך בכלל הגעתי לפורום? אז ככה, נרשמתי ממש מזמן בגלל המלצה של חבר ולא ממש נכנסתי, מרגע העלאת האתר החדש נכנסתי יותר ולמרות שאבא שלי מנהל עבודה במוסך טויוטה (לא סתם אני נוסע בקורולה) לא כ"כ התעניינתי במכוניות עד שלפני כמה זמן ראיתי חבר שעובד על האוטו שלו והתחלתי להתעניין ולשאול שאלות.

עברתי על הרבה שרשורים וכולם מעניינים רק שנכון לעכשיו לי אין כ"כ מה לתרום (כאמור ההבנה שלי נכון לעכשיו היא די מינימלית), אבל מי יודע אולי בהמשך.

וכמובן, זה לא קשור למכוניות אבל כבר הבנתם שאני מעריץ גדול של אלסנדרו דל-פיירו

פורצה יובה!

פורסם

עמורי ואיל משפרעם סובל ממחלה כרונית מגיל צעיר נקראת מכוניות ,אני עובד אח מוסמך בטיפול נמרץ

האתר מאוד מעניין ,מאוד מרשים ,בנוי בצורה נוחה ונגיש

ברשותי סובארו אמפרזה דגם רגיל מאוד 2000 ,אוטו מהנה מאוד ,איכותי ואמין בצןרה יוצאת מהכלל

פורסם

אלכס בן 17 מרחובות

בזמן האחרון אני צריך תשובות כי אני קונה אוטו בשבועיים האחרונים ואשקיע בו מלא !!

בלי קשר בזמן האחרון עוד לפני שהתכנון לקנות אוטו התחלתי להתעניין במכוניות סתם ככה למה איך בשביל מה

וגיליתי פורום לנושא :)

פורסם

שלום לכולם

שמי ויטלי

גר במגדל העמק

עובד בתור מתקין באוטו דיפו עפולה

הרכב שלי ניסאן אלמרה 96 גיר רגיל

ואני לא מרוצה ממנה :-(:-(:-(

Honda Civic 97 Coupe

פורסם

שלום לכולם,

שמי אביעד, אין לי מושג ברכבים, אז חשבתי להצטרף לפורום הזה בשביל להתחיל להכיר את העולם הנפלא הזה

יש לי יונדאי לנוס, אחלה רכב

• תוכן חדש...