Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אילניי,אישה ,עוסקת בנדל"ן ועבודות פיתוח,מאוכזבת מההכללה שנשים מפגרות כמו שמישהו דאג לציין בסיום התגובות שלו..

אני אוהבת מכוניות וציוד כבד ,כמעט תמיד היו לי אמריקאיות ועכשיו כברירת מחדל נוסעת על ניסאן פרימרה,שדי מתאימה לסגנון העבודה שלי השנה ,נסיעות קצרות ועבודה משרדית משעממת.

הדבר שמבדיל ממש ביני לבין הגבר הישראלי הממוצע זה נקיון הרכבים.אני ממש לא בקטע עד כדי זוועה סביבתית.

אני רוצה לדעת אם פוליש רגיל בתחנות רחיצה,מספיק כדי להוריד את כתמי הקקי של הציפורים וכל מיני זאנזאלך מהעצים שעשו סימנים מכוערים על הצבע?

פורסם

שלום

אני אריאל מאזור ירושלים

אוהב מוסיקה מהרבה סגנונות ומתעסק בתחום(סאונד)

לא מזמן קניתי טויוטה סטארלט 92

ואני מוצא את הפורום ממש יעיל

רק טוב מטוב

אריאל

פורסם

שמי קוסטיה

בן 17

בעל רישיון כ3 ימים

חובב מוכניות מאז היתי ב7?

מתפרנס בצורה עצמאית(שום גרוש מההורים)

בשטיפת מכוניות בצומת מסובים וכן זה רק טיפים

יצא לי לשטוף את ה80% מדגמי המכוניות שיש בארץ הזאת במשך השנה האחרונה

ולנהוג עליהן למרחקים של 10-15 מטרים...

מוזיקה ספציפית אין מתחיל בCORE->Metal->Psy->House->Electro->Trance

ובצורה נדירה גם למוזיקה העיברית

רשום ותיק בפורום הזה אך ללא ממש הרבה תגובות בגלל "חוסר הידע" המעמיק שרכשתי בזמן הזה בפורום

ועכשיו מתקוון להיות משתמש פעיל ומגיב..

חושב על להביא 306 עד סוף ה שלוש חודשים הקרובים(עד סוף המלווה)וכן בכספי

העצמאיים ושאני קרעתי לעצמי תתחת בישבילם ושוב רק בזכות הפורום הזה הגעתי לבחירה הסופית הזאת(נו וגם דחף קטן מחבר)

ד"א מי שמעוניין בניקוי פנימית/חיצונית רק לחברי הפורום ברמה של דלוקס קלאס

מוזמן להגיע תחנת הדלק "דור אלון" שבצומת מסובים(ליד אור יהודה) לתדלק ב180 ש"ח ולקבל רחיצה פנימית

רגילה ביותר ב35 ש"ח שאני אישית ידאג שתיהיה ברמה של הרחיצה ב60/120...

לעוד פרטים ולתיאום זמני נוכחות שלי בשתיפה חיגגו 0524870203 כל זמן שיש ברצונכם (עדיף עד 12 בלילה ומ8 בבוקר)

או שאם אתם כבר שם פשוט תשאלו מי זה קוסטיה ואם הוא נמצא ואם כן תגשו ותגידו שאתם מקארס פורום...

החיים על ארבעה גלגלים קשים יותר וקשים פחות

טלוי בלחץ הצמיג...

פורסם

שמי סייף

בן 17 מאזור סובב כנרת

עובד בבורגרנץ'

אוטו מיצובישי קולט אוטו ראשון שלי לאט לאט נתקדם עוד ועוד

בינתיים אין לי שום דבר מיוחד באוטו ועכשיו רוצה לקנות מערכת טובה :)

אני אוהב בעיקר טרקטורונים היה לי טרקטורון הוא נמכר בשביל להביא אוטו אולי נחזור לזה עוד כמה שנים :lol:

אני חובב מכוניות, טרקטורונים, מחשבים ומוזיקה מאז שאני זוכר את עצמי בערך חח

אני דיג'יי קטן, לא עושה מסיבות אירועים וכאלה יש לי את כל הציוד בשביל זה אבל אני עושה ימי הולדת לחברים אירועים קטנים למשפחה וכו'.

מוזיקה אהובה עלי היא: האוס, אלקטרו, היפ-הופ, מזרחית, דיכאון וטרנסים.

פורסם

אומרי

בן 17 מאזור השרון

עובד בעבודות מזדמנות,פיצות וכאלה

חסכתי הרבה והחלטתי לקנות אוטו עם מעט עזרה מההורים

ביינתים נוהג על הונדה סיוויק 2010 של אמא וI30 חדשה(לפני שבועיים) של אבא,שניהם עם דלקן מהעבודה

אוהב מכוניות מאז שאני זוכר את עצמי גררתי את אבא לתערוכות ולקנות לי מגזינים עם תמונות וכו'

שומע כמעט כל סוג של מוזיקה,מזרחית קלה,ראפ-היפ הופ,האוס,PSY וסוגי רוק למיניהם(מטאל וכו')

יש לי כלבה מעורבת בוקסר ורידג'בק שהיא החיים שלי בערך

ובנומבר מתגייס לשלדג ומקווה לא ליפול במסלול =]

פורסם

שלום

שמי שרגא בן 45 היום בדיוק

יש לי טויוטה היאס בגלל שיש לי משפחה גדולה = 7 ילדים

עובד במפעל שקשור לתעשיה אוירית

לא נוהג בפולו ולא כל כך צופה במונדיאל

הבובוזלות לא עושות לי את זה

פורסם

שלום.

שמי ניסים בן 18 מירושלים, אוהב את תחום מוטוריקה ורכב כבר מגיל קטן, מגיל 15 התחלתי לעבוד במלצרות עד גיל 17, בגיל 17 התחלתי להיות סוכן מכירות.

בגיל 17 וחודש עברתי טסט ראשון, לאחר שנגמר המלווה קניתי לי אאודי A3 שנת 06,ידנית מנוע 2000 כחולה(כמובן), מהכסף האישי שלי בניגוד להרבה בני נוער שההורים קונים להם, לא עשיתי אף שיפור וגם לא מעוניין לעשות, הכוח שכרגע האוטו מספק לי הוא מספיק.

עשיתי שני קורסים של נהיגה, נהיגה לנהג חדש ונהיגה ספורטיבית, שווה כל שקל.

בתור חובב אודיו מושבע שמתי מערכת אודיו איכותית בשווי 8,000 ש"ח שלא "מתביישת" לתת לי הרבה עוצמה והכי חשוב איכות.

ביום שני הקרוב יש לי את הבגרות האחרונה(היסטוריה), ואני קרוב יותר מתמיד להוציא תעודת בגרות.

מתגייס ב25/7 לגולני והמטרה שלי היא לחתום קבע ולהמשיך כקצין בצבא.

מבחינת תחום הרכב, בגלל שאני מתגייס לקרבי לא כדאי לי להמשיך להחזיק את הA3 המתוקה שלי, לכן אני מוכר אותה וקונה פורד פיאסטה נחמדה, רק בשביל סופי שבוע, מקווה שאני יצליח להסתדר עם האוטו הזה, כי מסיבוב מבחן שערכתי זה ממש קשה לנהוג עליו.

את הכסף מהמכירה של האוטו אני מתכוון לשמור בצד ואחרי הצבא השאיפה היא לקנות S3 שהיא למעשה החלום הרטוב שלי.

שבת שלום.

פורסם

שלום לכולם ,

יש לי גולף gti שנת 2003

ולאחרונה התקנתי פנסי לדים מקדימה ומאחורה ( מהממות ),

אחרי איזה חודש עצר אותי שוטר וביקש ממני אישור על הפנסים מקדימה ( fk גרמני )

ובכלל לא ידעתי שצריך אישור בכלל,

איפה אפשר להוציא אישור?

ואם זה בכלל חוקי?

תודה על העזרה.

• תוכן חדש...