Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גריטת רכב - עצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק הורדה ע"י בוחן משטרה או ניידת משרד התחבורה. זה הולך ביחד עם קנס של 1,000 שקל.מדובר בלקויים חמורים למשל במערכת בלמים או היגוי.

לרוב הורדה כזאת דורשת פינוי עם גרר כי רשיון הרכב נפסל.

לא כל ליקוי גורם להורדה. יש כאלה שמקבלים תנאי לתקן תוך מספר שעות.

פורסם

אז מה אפשר להוריד מהרכב ועדיין להיות זכאים ל3000 השקלים של הגריטה? אפשר להוריד מראות? חלקי מנוע? האוטו צריך להיות מצב נסיעה או מספיק רשיונות?

פורסם

בשביל מה להוריד בכח את הרכב מהכביש?

תיקראו מה רשום -

רכבים הרשאים להשתתף בתוכנית

שימו לב! כל התנאים הבאים חייבים להתקיים:

• רכב משנת ייצור 1990 או ישן יותר
  • רכב שרישיונו (טסט) בתוקף
  • רכב מסוג פרטי - נוסעים (ברישיון הרכב מופיע - סוג הרכב M1)
  • רכב אשר נמסר לגריטה בידי בעליו הרשומים
  • רכב שאינו מעוקל או משועבד

או

• רכב מגיל 15 שנים ומעלה אשר הורד מהכביש עם קוד ביטול "ניידות בטיחות" של משרד התחבורה
  • רכב מגיל 15 שנים ומעלה אשר לגביו ניתנה הודעת אי שימוש ממשטרת ישראל

פורסם

תיקון קטן : רכב משנת 1991 ולמטה.

במילים אחרות, בן 20.

ולבחור ששאל לגבי הורדת מראות וחלקי מנוע, אז לא, אי אפשר.

כשלקחתי רכב לגריטה לפני כחודש, אפילו בדקו אם יש רמקולים.

יכול להיות שהעובדים רצו לקחת אותם לעצמם, אבל בשביל שלא אצטרך לחזור שוב לשם, פירקתי את הישנים וזרקתי סתם רמקולים.

אפילו בלי לחבר אותם.

שונא גזענים !.

פורסם
שלום רב !

מה שנת היצור של הסובארו הקשישה?

מה מצבה המכני הקוסמטי והכללי, חוץ מהדיפרנציאל?

בתור חובב רכב , ואנטי גריטה, אנסה לשכנע אותך למכור אותה לחובב רכב ובעיקר סובארו, שינסה להשמיש ולהחות אותה, או בתור רזרבי לחלקים, ונסה לעניין כאלה בפורום חובבי סו בטרו, פורום סובארו הוליק:

http://www.subaruholic.co.il/

אני מבחינתי אפרסם את הקישור לשרשור שלך בפורום שאני חבר בו על מנת לעניין את חברי מועדון סובארו.

אנא פרסם את הפרטים שביקשתי כולל פרוט האם מדובר בסובארו ידני או אוטומטי?!

בברכה

צביקה

לא היה מה לתקן... מנוע גבולי, גוף מוכה קשות, היה גיר אוטומט ונהרס עקב התפרקות הדיפרנציאל.

בעניין מועדון הסובארו, אני הקמתי את הראשון...

המועדון האמיתי היום בsubaru4X4.com אז היה בפלנט נענע.

באותו הזמן בו הייתי בפרוקייה הגיע בנסיעה סובארו 88 במצב יפה יותר, ובנסיעה... גם אני נגד הגריטה לרכבים שיכולים להמשיך לנסוע, אך לצערי לא היה כלכלי לתקן.

!!אזהרה - רשומת פירגון ושביעות רצון!!

נגרט בכאב לב, בין בית קברות ירקון וסגולה, בהיפר חלף. שרות מצויין ויעיל, לא הספקתי להכין לי קפה וסיימנו את התהליך.

המלצה חמה על גרר "הבדואי" מכפר קאסם, שרות אדיב וזריז מאוד, בשעות העומס הגענו לפ"ת יחד, אני עם בורגמן מבני ברק (בלי תנועה) והוא מכפר קאסם עם תנועה וגרר.

גם בזמן אמת, כשהיה צורך לפנות את הרכב מכביש שש הוא לא ניצל את הסיטואציה לרווח קל בלחץ, וגבה מחיר סביר מאוד עבור החילוץ מכביש שש, למרות שמדובר במוצאי חג בלילה.

אחלה בנאדם!

פורסם

כשלקחתי רכב לגריטה לפני כחודש, אפילו בדקו אם יש רמקולים.WTF???

יכול להיות שהעובדים רצו לקחת אותם לעצמם, אבל בשביל שלא אצטרך לחזור שוב לשם, פירקתי את הישנים וזרקתי סתם רמקולים.

אפילו בלי לחבר אותם.

באיזה מקום גרטת? שנדע לא להתקרב לשם..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
באיזה מקום גרטת? שנדע לא להתקרב לשם..

אני גירטתי הרכב לאשדוד, ושאלתי שם מה מותר להוריד, אז ענו לי שכל דבר שלא מונע הרכב מלנסוע מותר להוריד,

ד"א חבל לשלם על גרר, אני חיברתי הרכב הנגרר עם חבל לרכב אחר וככה נסעתי עד לשם וזהו, כמובן רק בתוך העיר.

פורסם
אני גירטתי הרכב לאשדוד, ושאלתי שם מה מותר להוריד, אז ענו לי שכל דבר שלא מונע הרכב מלנסוע מותר להוריד,

ד"א חבל לשלם על גרר, אני חיברתי הרכב הנגרר עם חבל לרכב אחר וככה נסעתי עד לשם וזהו, כמובן רק בתוך העיר.

לגרור רכב בצורה כזו זה חסר אחריות, מסוכן, במיחד בתוך העיר לנהג הגורר והנגרר, מסוכן לשאר הנהגים בכביש ו...

לא חוקי!

[/size][/size]לא יודע מה הקנס (בטח גם קשור למצב הרשיון של הרכב הנגרר) אבל מאמין שזה יכול להיות כבד.

קונים, שוברים, מתקנים, לומדים?? מוכרים, קונים.

הדרך היחידה לא לטעות, היא לא לנסות.

פורסם
בשביל מה להוריד בכח את הרכב מהכביש?

תיקראו מה רשום -

רכבים הרשאים להשתתף בתוכנית

שימו לב! כל התנאים הבאים חייבים להתקיים:

• רכב משנת ייצור 1990 או ישן יותר
  • רכב שרישיונו (טסט) בתוקף

או

• רכב מגיל 15 שנים ומעלה אשר הורד מהכביש עם קוד ביטול "ניידות בטיחות" של משרד התחבורה
  • רכב מגיל 15 שנים ומעלה אשר לגביו ניתנה הודעת אי שימוש ממשטרת ישראל

תיקראו את הפיסקה השניה - שורה אמצעית מודגשת.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

הי צביקה,

לי יש סובארו לגאסי 92... רכב מדהים עם פחות מ 100 אלף קלומטר... אבל אחרי שקיבל מכה קטנה מאחור (רק הטמבון) ועוד אחת מקדימה... יחד עם עלויות דלק שרק עולות, החלטתי לגרוט. זה רכב מפנק ומדהים, לא עשה בעיות בכלל... פשוט תענוג. (חוץ מגיר שסידרתי סמוך לרכישה). הכל מקורי ונקי.

לפני שנה ומשהו עבר טסט בלי למצמץ בכלל.

היתי משאיר אותו...

• תוכן חדש...