Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום רביעי האחרון, אני מחנה את הרכב ליד הבית בחנית נכה השמורה שלי ברחוב (חניה עם תמרור). מדובר על רחוב חד סטרי קטן, עם בניינים לכל אורכו שמשני צדדיו חונים רכבים.

מסתכל במראה לפני שאני פותח את הדלת ורואה רכב שנכנס לרחוב. מחכה שהוא יעבור ורק אז פותח את הדלת ובא לצאת. יש לציין, שלוקח לי טיפה יותר זמן מהבנאדם הממוצע לצאת מהרכב. תוך כדי שאני נעמד עם הדלת פתוחה, אני שומע רכב נכנס לרחוב במהירות יחסית גבוהה. כבר מרחוק שמתי לב שהוא מסנוור. שנייה אחרי, הוא כבר מולי ומתחיל לצפור. השעה 9 בערב. אני מסתכל ורואה שזו נהגת. ממשיך בענייני תוך כדי התעלמות מוחלטת ממנה והיא ממשיכה לצפור..בשלב הזה החלטתי שאני לא סוגר את הדלת. היא מתקרבת לדלת הפתוחה: "אתה מוכן לסגור את הדלת?" אני: "תמשיכי לצפור. את יודעת שיש חוקים נגד זה?". מנסה לעבור ולא מצליחה. היא זורקת משהו על זה שהיא לא מוכנה לסכן את הרכב.

בשלב הזה אני סוגר את הדלת, היא מאיצה ונעלמת. אני מדדה בזהירות לתא מטען ומוציא את הקביים...

פעם שנייה שזה קורה לי בשלוש וחצי שנים בהם אני מחנה שם. כנראה שהרוב המוחלט של האנשים לא מפגרים ויכולים לחכות עוד 10 שניות בלי לסנוור ולצפור. אבל תמיד יש יוצאי דופן.

פורסם

אם אני אתאר את הדעה שלי כלפיה, יתנו לי באן. לצמיתות.

לאיזה מצב הגענו,שלאנשים אין סובלנות וסבלנות כלפי אנשים אחרים (ובמיוחד במקרה הנ"ל)? בושה וחרפה לנהגים האלה.

אני לא אומר שכולם כאלה,אבל יש ויש...

:twisted:
פורסם

לא מפתיע. כמעט הייתי מהמר על כך שהיא נוהגת ב-SUV.

רק דבר אחד - כדי להגן על עצמך דאג להבלטה שלך (אולי מנורה או מחזיר אור בדלת) ופנה לעיריה על מנת שתבחן התקנת פסי האטה ברחוב. לך יש קושי מיוחד, אבל אני בטוח שגם שכניך סובלים מאותה תופעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בשלב הזה אני סוגר את הדלת, היא מאיצה ונעלמת. אני מדדה בזהירות לתא מטען ומוציא את הקביים...

היתי רוצה לראות את התגובה שלה באותו הרגע, אם היית מוציא את הקבים מול עינייה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שודדת, היא היתה מגיבה בצפירה נוספת או שתיים. אין לי ספק שמדובר ב"אני ואפסי עוד" וחוסר התחשבות מוחלט באחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא מפתיע. כמעט הייתי מהמר על כך שהיא נוהגת ב-SUV.

רק דבר אחד - כדי להגן על עצמך דאג להבלטה שלך (אולי מנורה או מחזיר אור בדלת) ופנה לעיריה על מנת שתבחן התקנת פסי האטה ברחוב. לך יש קושי מיוחד, אבל אני בטוח שגם שכניך סובלים מאותה תופעה.

יש תאורה בדלת כשהיא נפתחת ואני פותח אותה עד הסוף. אי אפשר לפספס.

אני חושב (לא בטוח) שזו פעם שנייה שאני נתקל באותה נהגת באותה סיטואציה, לפי ההבהובים והצפירות.

עוד משהו: אני לא מבין אנשים שנוסעים מהר ברחובות חד סיטריים שמיועדים למגורים. איפה השכל הישר.

פורסם

גועל נפש של דבר,

פשוט לא קיימת המילה הזו אצל אנשים וזה כל כך דוחה, נתקלים בזה יום ביומו בייחוד בכביש :roll:

8)
  • תוכן חדש...