Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מבקש המלצה לרדיו דיסק עד 1100 ש"ח.

עד עכשיו היה לי ברכב Pioneer 2250UB. אני מחפש להתשדרג הכי שאפשר.

לא הייתי מרוצה ממנו כי...הוא היה פשוט. וזהו.

הרכיבים שלי ברכב הם

קומפוננט קדמי Morel Tempo 6

6X9 אחוריים: JBL GT5-963

מגבר: Rockford R300-4

סאב: Rockford P2L-1X12

חשוב לי איכות שמע, AUX וUSB, שליטה מלאה על סאב, עדיף עם תצוגות יפות אבל לא חובה.

אני לא מבין גדול בכיוונים וכו' - אבל הייתי שמח למצות את המערכת הכי שאפשר בתקציב הזה לרדיו דיסק.

אז אשמח לעזרה, ותודה רבה לכם.

לילה טוב.

פורסם

לדעתי גם ה7250 הוא אפשרות מצויינת בשבילך. אם אתה מעדיף גם לחסוך עוד כמה שקלים אז תקנה אנ הפיוניר 5250.

אין ביניהם יותר מידי שוני ומבחינת האיכות ה5250 לא נופל מה 7250.

אתה לא צריך HU יותר מידי מתקדם (כמו אלפיינים שיש בהם אפשרויות שבכלל לא צריך), ומשימוש אישי במכשיר אני יכול להגיד לך שהוא ממש איכותי וטוב.

פורסם

הייתי מעדיף קלריון CZ500 באותו תקציב, גם כן JVC איכותי אם הייתי מוצא.

הפיוניר נראה טוב, יש בו המון פיצ'רים, אך איכות הסאונד מזעזעת.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

פיוניר 7150

רדיו מעולה איכות מעולה, תמורה הטובה ביותר למחיר.

אלה אם אתה מעוניין ביד שניה ויכול לקנות בהזדמנות משהוא יותר רציני.

פורסם

אני ירדתי מהאלפיין (CDE103BT) שהגיע עם הרכב לפיוניר הישן שלי (DEHP6000UB), כי יש גבול כמה אפשר להקריב בשביל איכות סאונד. אני לא מבין קשה לעשות שהמכשיר ימשיך לנגן גם בעת מעבר על רשימת הקבצים? הם חייבים לעשות את המכשיר הכי לא נוח שאפשר? ומה שאני בכלל לא מבין זה איך הם (היצרניות למיניהן, לא רק אלפיין) מעיזות לדחוף את התצוגה המסוגמנטת הזאת במכשיר של מעל 1000 שקל, כמה כבר עולה לשים מסך מטריצה, זה פאקינג 2011 כבר.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

מצטרף לדעתו של סרול, CZ500 מכשיר שנותן מעל ומעבר למחירו.

והוא פחות מתמקד במראה יפה של פאנל נופל, תצוגות וכו' ויותר מתמקד באיכות הסאונד.

• תוכן חדש...