Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1.כמו שאמרת בידיוק רק אל תכניס את הקונטקטור למים .

2.החיישן לא קשור אל אחד הצינורות הללו

3.יכול להיות בגלל שהוא לא שם גשר,ברדיאטור הפנימי יש מים ולכן ייקח יותר זמן

למנוע לחמם כמות גדולה יותר של מים למרות שהכמות המים שם לא ככ גדולה

שיכולה להשפיע בצורה דרמטית כ"כ.

- לא הייתי חושב על זה! אבל כנגד אני יכול להגיד שבחורף כשגם כן לא היה קיים גשר והרדיאטור הפנימי לא היה מבוטל, לא היתה הבעיה שבנדון ולכן ההשערה שלך כנראה מבוטלת.

- החיישן לא קשור לאחד הצינורות הללו אך אולי לצינור אחר שגם כן לא פעיל. כמו שאמרתי צינור אחד בוטל. הושם פקק חוסם בראש המנוע ואני כבר לא יודע מה הולך שם. אפשר לבדוק את זה איכשהו? או שקודם לבדוק אם החיישן עובד כמו שצריך ואז לחשוב הלאה?

וכשאתה אומר רק לא להכניס את הקונקטור למים, באחד שפעם ראשונה הולך לגעת בחיישן, מה הכוונה?

פורסם
בתור התחלה בדוק את החיישן

אל תכניס את החיבורים החשמליים שיוצאים מהחיישן למים

רק את החלק עד סוף ההברגה

להמחשה http://www.bosch.com.mx/content/language2/img_productworlds/sensor_de_temperature.png

להכניס רק את החלק הזהב עד ההברגה הבנתי. מה הנזק אם החיישן עצמו ייגע במים?

ואיפה אני מוצא את ההתנגדות שאמורה להיות במקביל לטמפ'? חיפשתי טבלה כזאת ואין זכר. אפשר פשוט לעשות "בערך" וכשהמים יהיו 90 מעלות (כנראה שיהיה לי חם מאוד לבצע את זה) התנגדות צריכה להיות בין 100 ל 300 כפי שכתוב באתר שהבאתי מקודם?

נחכה ליניב אולי ידע להגיד היכן החיישן ממוקם

תודה על כל הסיוע.

פורסם

איפה שרשום EFI על הסעפת תמשיך עם היד על הסעפת לכיוון החיבור לה עם הראש לכיוון מטה(ריצפה) שם תמצא את החיישן.

החיישן מורכב בזווית ,לא כל כך נוח להרכיב אותו חזרה מלמעלה. תשים לב בהחזרה שלו שאתה לא חורש את ההברגה הסעפת פלסטיק, ולא ניתן לבצע הברזה.

פורסם

עד כמה שאני זוכר, זה בדיוק איפה ששחר אמר

לגבי ביטול החימום, משהו לא מסתדר לי במה שתארת.

נוזל הקירור אמור לחזור מהצינור השני

ותיזהר מאוד עם הסעפת פלסטיק

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם
עד כמה שאני זוכר, זה בדיוק איפה ששחר אמר

לגבי ביטול החימום, משהו לא מסתדר לי במה שתארת.

נוזל הקירור אמור לחזור מהצינור השני

ותיזהר מאוד עם הסעפת פלסטיק

מצאתי משהו אבל זה כנראה לא זה. הלכתי לאיפה שבתמונה כתוב EFI וכאילו התקדמתי לכיוון ראש המנוע.

מצאתי משהו שדומה למה שאני חושב שזה אמור להיות אבל יש 4 כאלה ובצבע ורוד. אז נראה שזה לא זה?

פורסם

חפש למטה יותר

בצד שמאל של המנוע ( כשאתה מסתכל מקידמת האוטו )

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...