Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר 98

soika
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תדלקתי 98 בסונול ואחרי זה עברתי לדור אלון וראיתי שם דלק סופר 98 עם תוסף

מה זה אומר והאם הדלק הזה מומלץ יותר מ 98 רגיל בסונול?

תודה

פורסם
תדלקתי 98 בסונול ואחרי זה עברתי לדור אלון וראיתי שם דלק סופר 98 עם תוסף

מה זה אומר והאם הדלק הזה מומלץ יותר מ 98 רגיל בסונול?

תודה

אני לא בטוח , אבל אני חושב שהתוסף מנקה את הצינורות וגם עושה יותר קילומטרז'.

שוב , אני לא בטוח אבל נדמה לי שראיתי כתבה על זה מתישהו.

פורסם

עוד שאלה טובה שצריך לשאול היא האם דור אלון לא מפברקים? זה שהם אומרים שיש בפנים תוסף זה סבבה אבל האם באמת יש בדלק משהו כזה? גם ביוגרט יש כל מיני תוספות. האם זה באמת נכון? האם זה באמת עוזר? לך תדע.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מאותו מקום שמגיע "סופר 98" של אלון, מגיעים גם "סופר 99" ו"דרגון 98" וכל שאר השמות המגניבים לדלק הזה.

(בתי הזיקוק בחיפה, בדיוק מאותה משאבה זה מחולק למיכליות של כל החברות)

אם מוסיפים משהו או לא בתחנות זה שאלה אחרת..

בתקופה שאני עבדתי בזבל הזה, איך שהדלק (98) הגיע ככה הוא אוחסן בדיוק. שום דבר לא נוסף ולא נגרע.

במקרה הטוב היו מחליפים את הפילטר במשאבה אחרי שהייתי מתלונן על זה במשך שבוע, במקרה הרע הייתי מציע לאנשים לתדלק כמה ליטרים של 95 ולהמשיך לתחנה אחרת עם תחלופה יותר גבוהה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אם הרכב שלך עם יחס דחיסה של פחות מ 1:10 אין לך שום טעם לתדלק ב 98.

וגם אם כן, זה לא חובה.

• תוכן חדש...