Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן גיר - קליאו ספורט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע לגבי השמן שאתה רוצה לשים,

אני יודע שאצלי במגאן קופה שמתי שמן גיר לא של ELF, וכשהחלפתי לELF היה הבדל ניכר בכניסת ההילוכים.

גם אצלי מדובר ב75-80.

אגב, יש לי עוד כ-2 ליטרים מהשמן הנ"ל ולדעתי לא יהיה לי עוד שימוש בהם, אם אתה רוצה דבר איתי בפרטי...

פורסם

תודה חברים,

קניתי היום מהיבואן ELF TRZ. סינטטי מלא.

עכשיו, השאלה היא כזו:

עושה רושם שהשמן עמד אצלם לא מעט זמן. משהו כמו 3 שנים.

האם זה בעייתי? מנהל מחלקת השמנים שם טען שזה בסדר גמור, ובתנאי אחסנה נאותים שמן יכול להחזיק גם 20 שנה.

ת'אמת, זה דווקא נשמע הגיוני. כי היצרן ממליץ להחליף שמן גיר כל 5 שנים (או 120 אלף קמ) - וזה בתנאי חום עצומים. כך שבאחסון נאות נראה לי שאין בעיה.

לכן - אני אשמח לדעות בנושא, רצוי מגובות במאמרים, ממי שבטוח, ולא השערות בסגנון "היית קונה חלב שעמד שנתיים?". כל העובדים שם כולל יעקב טוענים שאין משמעות.

נ.ב השרות בטלרון היה מצוין, אני חייב לציין. כל הכבוד ליעקב על היחס האישי והסבלנות, למרות שאני לקוח פרטי של שלושה בקבוקים ויש לו שם משאיות שפורקות על הראש.!!

פורסם

קשה לי להאמין שזה ישב כ"כ הרבה זמן.

קניתי מהם את אותו שמן גיר לפני מס' חודשים והוא בדיוק נפרק מהמשאית ועדיין היה מחוץ למחסן (עוד לא הספיקו להכניס אותו פנימה)

• תוכן חדש...