Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. שמתי לב שאין כמעט המלצות פה בפורום על רמקולים 6X9 קומפוננט. יש סיבה לזה?

2. ראיתי שממליצים פה על מורל טמפו (במידה 6X9) למרות שהם 2way - לא עדיף לקחת פיוניר (דגם 6971) שהוא 3way ?

פורסם

תראה בגדול הכי נכון נחשב להתקין מגבר+סאב +קומפוננט קידמי. בסט אפ כזה ל6X9 אין כמעט מטרה.

6X9 מתקינים בדרך כלל על מנת להשלים את באס , משום שהם יכולים לתת באס הרבה יותר טוב מקומפוננט כי הרמקול פשוט יותר גדול.

הבעיה היא שהתקנת 6X9 בדרך כלל דורשת כל מני חיתוכים שהרבה אנשים לא מוכנים לבצע, וגם התוצאה הסופית תהיה פחות טובה מהסט אפ הראשון שציינתי.

בסופו של דבר זה עניין של כמה כל אחד רוצה להשקיע שכן התקנת 6X9 +חיבור קומפוננט קידמי, או אפילו השארת הרמקולים המקוריים +התקנת 6X9 יהיה יותר זול מאשר התקנת מגבר וסאב, וזה ייתן תוצאה שמספקת חלק גדול מהאנשים.

דבר מאוד חשוב זה שמספר האלמנטים (WAY) שנמצאים על הרמקול לא מעידים על איכותו. הסיבה שממליצים פה הרבה על המורל היא שהוא נחשב לאחד הרמקולים שנותנים את התמורה הכי טובה למחיר.

פורסם

קודם כל תודה על ההסבר לגבי החשיבות של ה WAY - עכשיו זה ברור לי.

אם אני לא רוצה מגבר וסאב - אז השילוב המתאים הוא 6X9 רגיל (לא קומפוננט) מאחור, ורמקולים קומפוננט קדמיים?

אגב - מה סדר גודל מחיר של מגבר סביר, משהו שיעשה את העבודה אבל לא צריך להיות סופר איכותי ומקצועי?

היום יש לי מגנט 6X9 מאחור, מגנט 6.5 (לא קומפוננט) מקדימה, טוויטרים של מורל.

אני מחליף רכב אז אני רוצה לשדרג הכל, והבנתי שעדיף לבחור רקולים קדמיים קומפוננט למקרה שאם בעתיד ארצה מגבר אז הם כבר מתאימים לזה בלי להחליף שוב רמקולים.

איך אפשר לדעת איזה רמקולים באים עם רכב חדש מהיצרן? יכול להיות שהם יהיו טובים ככה שבכלל לא אצטרך לשדרג אותם?

פורסם

בד"כ כל רמקול אפטרמרקט (אחד שלא נקנה עם הרכב) יהיה טוב יותר מרמקול שבא עם הרכב, אבל אם אתה חושב שזה מספק אותך מה שבא עם האוטו לדעתי אתה לא צריך יותר, העיקר שאתה נהנה מהמוזיקה.

המשך יום טוב

• תוכן חדש...