Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה.

אני מעוניין לטוס עם החברה לאילת, ולחזור באותו היום. אין לי בעיה לנהוג בחזור בלילה ברכב שכור, אלא שחברות ההשכרה דורשות מינימום שלושה ימים (או מחיר מופקע ליום אחד). חובה לטוס בהלוך, שנגיע רעננים.

יש לכם רעיונות?

תודה :-)

פורסם

עשיתי חישוב עם אופנוע לוקח פחות זמן מהבית שלך עד למלון באילת מאשר בטיסה.

אחרי חישוב של זמן נסיעה לשדה,צ'ק אין,לחכות למזוודה..

אם אתה לא רוצה לעושת את זה כך טיסה,עם רכב לוקח יותר מדי זמן.

אייל

פורסם

בסוף הסתדרתי, אלדן נתנו לי מחיר ממש טוב ליום אחד (לא חיוב שעולה כמעט כמו שלושה ימים).

(השאלה הייתה איך להוזיל את עלויות השכרת הרכב)

תודה!

פורסם

באמת נשמע שהכי טוב לנסוע עם הקליאו.

אתה מחזיק קליאו ספורט בשביל לנסוע לאילת ביונדאי גטס שכורה?

אני אישית אפילו אם הגטס היתה בחינם הייתי מסרב בנימוס.

הרי בשביל הנסיעות האלו קניתי את הקליאו, לא בשביל לנסוע לעבודה בפקק של איילון.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני נוסע עם החברה המקסימה שלי. בהתחלה הנהיגה שלי לא הפריעה לה בכלל. אפילו פעם אחת נסענו לירושלים דרך אשתאול נסיעה לא מנהלתית בכלל. עד שיום בהיר היא באה, ובצורה הכי מנומסת ושקטה אמרה לי שזה מפריע לה - והיות וזה לא בא ממקום של שתלטנות- אני מכבד. (התחביבים שלי, אגב, בכלל לא מפריעים לה). ככה שהתגרזנות לא באה בחשבון. לפחות מהירות בקו ישר לא מזיזה לה (אם זה לא עושה בחילה - זה בסדר. הציטוט במקור).

אגב, הקליאו לא נוחה לנסיעות מנהלתיות. יותר מדי רועשת, ועם R1R עוד יותר.

אגב2, יובל - הקליאו מנוצלת כמו שצריך ונסיעות מנהלתיות אני דווקא לא עושה איתה בכלל. יעידו פגרי ה-SP9000 שזרוקים אצלי בחצר.

פורסם

שעתיים וחצי נסיעה בנסיעה לא מאומצת מידי.

סע עם האוטו שלך ותגיע יותר מהר מאשר בטיסה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בזמנו בדקו את זה בתכנית טלויזיה.

עם המטוס הגיעו הכי עייפים והכי לאט.

ביחס לאופנוע (דוקטי) ואוטו.

לקח המון זמן. המתנה בנמל. ואתה עוד מאשקלון.

סע באוטובוס אם לא באוטו. חבל על הטיסה.

פורסם

עם המטוס הגיעו הכי עייפים והכי לאט.

ביחס לאופנוע (דוקטי) ואוטו.

לקח המון זמן. המתנה בנמל.

אני לא חושב שזה נכון. ירדתי לאילת עם רכב כמה פעמים וטסתי לאילת כמה פעמים,

בוודאות הגעתי פחות עייף אחרי טיסה.

רק פעמיים היתה המתנה ארוכה בנמל תעופה אבל זה בגלל שהיתה אז שביתה של עובדי הנמל.

משתלם לטוס לאילת,אלא אם אתה פשוט נהנה יותר לנהוג לשם.

פורסם

כאחד שעושה נסיעות של הלוך-חזור לאילת פעמיים בחודש, אני יכול להמליץ בחום על טיסה למי שגר במרכז

אני גר בקריית גת, לכן אני לוקח אוטובוס, במקרה שלי לוקח כ-5 שעות באוטובוס (נסיעה מהבית שלי לצומת קסטינה ועלייה על האוטובוס).

לפני שבועיים, הייתי צריך להיות בבית שמש במשפט, הייתי צריך לנסוע ולחזור לאילת באותו יום, אז זה היה ברור שאני ייקח טיסות, למזלי בית המשפט שילם על הכרטיסים (כי הייתי עד), ככה שלא הייתי צריך לדאוג ממחירים.

בבוקר התייצבתי בשדה תעופה ב-6:20, הייתי בבית שמש ב-9:00. (כולל נסיעה לתמח"ת ת"א משדה דבועוד אוטובוס לבית שמש).

בחזור, פשוט מדהים, היה לי טרמפ לנתב"ג, הגעתי לשם ב-11:15, אחרי הליך מזורז של רכישת כרטיס ובידוק, ב-11:45 כבר הייתי על המטוס, ב-12:30 נחתי באילת.

אין מה להשוות טיסה לאילת לעומת נסיעה, אגב זה שאומרים שחייב להתייצב שעה וחצי לפני הטיסה, ממש לא נכון, בטיסות פנים זה הליך שלוקח פחות מחצי שעה, ואם הטיסה שלך עומדת לצאת אז דואגים שתהיה ראשון בתור לבידוק.

העניין הוא שאפש להזמין טיסות 2-3 שבועות מראש במחיר מצחיק אפילו בימי חמישי (99 שקלים לטיסה), עוד סיבה שהעדפתי טיסה, זה גובהי (1.97), בשבילי נסיעה באוטובוס של מעל 4 שעות היא פשוט סיוט (כבר חויתי טיסה לתאילנד של 11 שעות במקום לא מרווח).

עוד פרט קטן, חבל שאל על לא מפנימים נתינת שירות לאנשים גבוהים, בארקיע וישראייר דאגו לי למקום מרווח לרגלים בעוד אל על רוצים תוספת תשלום, עוד זכור לי המקרה ששילמתי תוספת של 60$ לכרטיס באל על על מנת לשבת במקום מרווח בטיסה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

גם אני מעדיף נסיעה על טיסה.

בנסיעה תמיד אפשר לעצור ולשתות\לאכול משהו + הנסיעה הרבה יותר מעניינת ומהנה :twisted:

טיסה יכולה לאחר ובעצם לא מצמצמת את הזמן (מנסיעה), אולי במעט.

ובלי קשר, אם יש לך רכב באילת אפשר להסתובב יותר ...

פורסם

תודה חברים.

השאלה היא לא מה אני מעדיף (=לנסוע עם הקליאו דרך מצפה, רצוי עם V1) אלא מה הגברת מעדיפה.

תודה :-)

• תוכן חדש...