Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הסרט הזה נמשך יומיים שלמים, פעם ראשונה שאני מתקין רמקולים "רציניים" והיה לי חשוב לעשות עבודה יסודית הפעם.

הרמקולים המדוברים:

Morel Tempo 6 מקדימה

JBL GTO938 מאחורה

כל החיווט נעשה עם כבלי 1.5 מ"מ, הכל מולחם ומבודד עם heat shrink, קונקטורים crimp שגם הולחמו לאקסטרא חוזק, הצמה של הHU מחוברת לרמקולים עם gold plated RCA connectors שלאחר מכן קיבלו שכבת בידוד גם כן.

כמובן שכל חיבור וחיבור נבדק עם וולטומטר להתנגדות.

את הטמפו התקנתי בדלתות במיקום המקורי, היה צריך לנסר את הפלסטיק מאחורה, כל החיווט עובר בדלת בצמוד לחיווט המקורי.

הטוויטר מותקן בדיוק באותו מיקום כמו הטוויטר המקורי של הרכב, רק מאחר והוא גדול משמעותית הוא הותקן על הגריל של המקורי ולא מאחוריו. זה דרש להרחיב 3 חורים בגריל אבל כמעט לא רואים.

הקרוסאובר מוקם בתא פנוי שיש בדלת ולא בשימוש, כך שהכבלים למעשה יוצאים לשם וזה די דיסקרטי אבל נגיש.

האחוריים מוקמו במגש האחורי (החורים כבר היו, רק היה צריך להרחיב קצת).

מבחינת חיווט, העברתי את ה 1.5x2 אחורה מ2 צידי הרכב, כבל שמאל במשקוף שמאל כבל ימין במשקוף ימין, בצמוד לצמת החיווט ובתוך התופסנים שלה, ככה שיוצא שהכל עובר בצורה הכי נקיה מהפרעות שיש כמו שהיצרן תכנן.

והשארתי את כל הברדק שהיה שם מהמערכת הקודמת, אם מתישהו אני ארצה להתקין מגבר אולי זה יהיה שימושי.

תהנו מהתמונות ואשמח לשמוע דעתכם!

(בגלל שיש הרבה, התמונות בלינק)

http://s1239.photobucket.com/albums/ff518/mrmag88/Car%20Stereo/

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

צר לי טיפה לבאס אבל בתמונה 21 ההלחמה היא ממש הלחמה "קרה" , הבדיל לא מושטח על הנעל , זה רק יכול לגרום מצב רע יותר ...

הבדיל חייב להיות לא מצומק באופן כדורי כזה אלא מושטח וחלק (מתפרס) על הנעל !

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

תתחדש העבודה נראת מסודרת, אבל למה השתמשת בRCA CONNECTORS לרמקולים? היית יכול להלחים, להשתמש בשרוול לחיצה (אני מבין שיש לך לוחץ) או פשוט לקנות נעלי כבל זכר ונקבה. כל האפשרויות האלה עדיפות על מחברי RCA.

פורסם

יודע על ההלחמות, היו לי כמה קצוות שעשיתי מחדש אבל לא ראיתי צורך גם לצלם מחדש..

לגבי למה RCA? היתה לי איזה מחשבה בכיוון, אבל עכשיו אני די מצטער על זה כי זה תופס הרבה מקום ועושה לי ברדק בתוך הקונסולה, אז כנראה נחליף מתישהו בזמן הקרוב.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

• תוכן חדש...