Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לפני נהריה במושב שבי ציון, את "מוסך האחים זינה" דבר שם עם אברהים 052-6663700

טיפלתי ב 2 רכבים אצלו כשנתיים - לא אוהב את העבודה.

הרכבים יוצאים ונכנסים למוסך בתדירות גדולה יותר. מרגיש כאילו הם גורמים ליותר נזק.

פורסם
טיפלתי ב 2 רכבים אצלו כשנתיים - לא אוהב את העבודה.

הרכבים יוצאים ונכנסים למוסך בתדירות גדולה יותר. מרגיש כאילו הם גורמים ליותר נזק.

אני לעומת זאת מטפל אצלו באופן קבוע ברכב שלי כבר 5 שנים ולא יכול לדווח כלל על מקרה כזה כמו שאתה מתאר. אלא להפך.

גם אני הגעתי אליו בעקבות המלצות.

פורסם
אני לעומת זאת מטפל אצלו באופן קבוע ברכב שלי כבר 5 שנים ולא יכול לדווח כלל על מקרה כזה כמו שאתה מתאר. אלא להפך.

גם אני הגעתי אליו בעקבות המלצות.

אחלה,אם טוב לך, תמשיך ללכת אליו.

אני בכל אופן לא חוזר למוסך הזה יצאתי ממנו בנזק לכיס ולרכבים, בגלל זה אני מחפש מוסך אחר.

פורסם

הי

אני יכול להמליץ לך על מוסך בחצור תפנה אליי בפרטי

אני יודע שזה לא בדיוק האזור שאתה מחפש אבל החברה שם מקצוענים ואמינים ביותר

לי לקח הרבה זמן למצוא מוסך טוב

פאסאט 1.8T-מלמדת אותי מה זה רכב:twisted:

מיצובישי קולט99-יפנית מתוקה :mm_wink:-נמכרה לידיים טובות!

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אם תרצה מוסך ממש ממש טוב אז יש אחד במעלות,הבחור סופר אמין ומקצועי והמחירים מאוד זולים ביחס לאחרים,הרבה אנשים מחיפה והקריות והסביבה נוסעים עד אליו ביגלל השירות,האמינות וכמובן המחירים.

דבר איתי בה״פ אם תרצה את פרטי הבחור.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...