Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מעוניין לקבל ייעוץ לגבי רכישת רכב שני - מאחר ואף פעם לא קניתי רכב (תמיד ליסינג) אני קצת אבוד.

הרכב אמור לנסוע בעיקר בתוך העיר ואני משער שהוא יגיע לפחות מ- 10,000 ק"מ בשנה.

העלות שאני מחפש היא באזור ה- 50,000 ש"ח וחשבתי לקנות רכב מהשכרה/ליסינג וכך לקבל רכב במודל חדש יותר באותו מחיר (אני לא מתייחס למחיר שאוכל לקבל במכירה כי אין לי כוונה למכור אותו).

קיבלתי מספר הצעות (בערך באותו מחיר) ואני מתלבט ביניהן (או אם יש לכם הצעות נוספות):

שברולט אוואו ביג 2008

יונדאי אקסנט 2008

פג'ו 206 2008

דייהטסו סיריון 2007

קאיה סראטו 2008

תודה מראש

חיים

פורסם

אם יש לך אפשרות להוסיף (או בתוכנית מימון כולשהי) הייתי ממליץ לך לרכוש חדש,יש היום מבחר לא קטן של רכבים ב60K+-.

פורסם

גם אני חושב שלרכוש רכב מיני חדש זה הכי נכון במידה ותוכל להוסיף מעט לתקציב. במחשבה לטווח ארוך רכב כזה יחסוך בביטוחים, בדלק ובטיפולים משום שמדובר ברכב חדש שלפחות בשנים הראשונות לא יגרור הוצאות גדולות על טיפולים. אולי תוכל למצוא מסלול מימון או ליסינג פרטי (עם בעלות פרטית שלך ולא של חברת הליסינג) שיעזור לך להגיע לרכב כזה חדש מהחברה.

מבין האופציות שציינת תתמקד בסיריון וב-206. השאר הם רכבים מיושנים ו/או בזבזניים ולא יעשו טוב לצריכת הדלק בתוך העיר.

קח בחשבון שרכישה של רכב מליסינג/השכרה דורשת יישור קו בנושאי צמיגים וטיפולים שהם לעיתים מאוד מוזנחים ולעיתים אף מעט תיקוני פחחות. הייתי מוותר על תיקון הליקויים על חשבון חברת הליסינג, מבקש הנחה במקומם ומתקן לבד.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

מצטרף להמלצה על רכב מיני חדש וחביב, האלטו היא הזולה ביותר בתקציבך.

במידה ותחליט ללכת על רכב משומש, ממליץ להתמקד ב-206 והסיריון ואף להוסיף למשוואה פיאט גרנדה פונטו או פיאט פנדה.

כל אלה רכבים טובים ואמינים - הפנדה החסכונית ביותר בדלק, הגרנדה פונטו הזולה ביותר עקב ירידת ערך גבוהה. ה-206 והסיריון מעולות גם הן - העיצוב הוא עניין של טעם כבר.

פורסם

ההצעה של רכב זעיר חדש נכונה, בשני תנאים:

1. שהרכב מיועד ללא יותר מנהג+נוסע אחד, ואין צפי להזקקות ליותר מכך בטווח הנראה לעין.

2. שהנהג רשאי ומוכן לנהוג ברכב בעל הילוכים ידניים.

אם אחד מתנאים אלה לא מתקיים הרעיון של city car לא מתאים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דווקא אני חושב שבנסיעות קצרות בעיר גם 4 יכולים לנסוע ברכב מיני, לרובן יש גם גירסאות אוטומטיות לכן אין הגבלה מבחינת תיבות ההילוכים.

פורסם
דווקא אני חושב שבנסיעות קצרות בעיר גם 4 יכולים לנסוע ברכב מיני, לרובן יש גם גירסאות אוטומטיות לכן אין הגבלה מבחינת תיבות ההילוכים.

1. צפוף מאוד מאחור.

2. תיבות אוטומטיות מוסיפות 10-15% למחיר הרכב, ואיני ידוע עד כמה הן פוגעות בביצועיו, במיחוד כאשר הוא עמוס נוסעים. בהשואה לתקציב שצויין רכב מיני אוטומטי יעלה כשליש יותר מהתקציב.

3. קיימת האפשרות לחפש רכב מיני משומש "כחדש" - כלומר בן פחות משנה עם נסועה נמוכה, זו יכולה להיות פשרה מצויינת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על התשובות.

מדובר ברכב שישמש לאשתי בעיקר לקחת את התאומות שלנו לגן ולנסיעות קצרות לבד.

על אף שהיא רשאית לנהוג על הילוכים היא לא עשתה את זה אף פעם ולא כל כך רוצה - מה שמעלה קצת את המחיר של רכב חדש.

לגבי הפיאט, אני משער שאין לחברות השכרה הגדולות - אני אבדוק.

לגבי הסיריון, האם כדאי להוריד שנה (2007) וללכת עליו?

לגבי הפיז'ו, אני משער שזאת אחת השאלות הכי נפוצות פה: מפחידים אותי עם זה שהוא צרפתי ושיש לו גיר אוטומטי בעייתי, להשאיר אותו במשוואה?

שוב תודה,

חיים

פורסם

לדעתי סיריון תספק את כל הדרישות שלך.

היא אמינה, חיסכונית ולא יקרה לאחזקה.

יש מבחר גדול ישירות מחברות ליסינג - אל תתבייש להתמקח ותחפש מכונית עם נתונים טובים (קילומטראז', ללא תאונות, תיעוד הטיפולים).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שלום חיים,

אם לא קיימת מגבלת מס' נוסעים / גודל תא מטען – המלצתי היא דייהטסו סיריון - זריזה, קטנה, אמינה, ויחסית מרווחת.

כל היתר נחותות ממנה, אם מבחינת מימדים (גדולות יותר ופחות נוחות בעיר), אם מבחינת צריכת דלק ואם מבחינת אמינות.

לרכישה מליסינג יש יתרונות רבים (אחריות, פריסת תשלומים, מבחר רחב יחסית של כלי רכב במקום אחד) אך חשוב לשים לב לנקודות הרגישות – מצב הרכב (תתעקש על בדיקה עצמאית שלך), קבלת פירוט הסטוריית הרכב (כדי לוודא שטופל כמו שצריך) והתחייבות לטרייד אין עתידי.

פורים שמח :wink:

גיל מאוויס

שלום.

אני מעוניין לקבל ייעוץ לגבי רכישת רכב שני - מאחר ואף פעם לא קניתי רכב (תמיד ליסינג) אני קצת אבוד.

הרכב אמור לנסוע בעיקר בתוך העיר ואני משער שהוא יגיע לפחות מ- 10,000 ק"מ בשנה.

העלות שאני מחפש היא באזור ה- 50,000 ש"ח וחשבתי לקנות רכב מהשכרה/ליסינג וכך לקבל רכב במודל חדש יותר באותו מחיר (אני לא מתייחס למחיר שאוכל לקבל במכירה כי אין לי כוונה למכור אותו).

קיבלתי מספר הצעות (בערך באותו מחיר) ואני מתלבט ביניהן (או אם יש לכם הצעות נוספות):

שברולט אוואו ביג 2008

יונדאי אקסנט 2008

פג'ו 206 2008

דייהטסו סיריון 2007

קאיה סראטו 2008

תודה מראש

חיים

• תוכן חדש...