Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב חדש 110K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי כולם

אני מעוניין לקנות רכב חדש אחרי ש הרנו קליאו שלי מתחילה לעשות בעיות ( בעיית גיר)

על מנת לנסות להמנע מבעיות רכב החלטתי לגייס כסף ולקנות רכב חדש

הרכב שאני מחפש יהיה משפחתי קטן עם האצבק -הדרישות שלי מהרכבשיהי רכב קומפקטי ,שלא זולל הרבה דלק , ונוח ולא יצריך הרבה תיקונים בעתיד

הפנליסיטים שלי הם

טיוטה ספייס ורסו

טיוטה אוריס

סוברו B3 חדשה

KIA סייד

אני דיי עובד עיצות לגביי ההחלטה ואשמח לכל חוות דעת ממומחים

תודה יניב

פורסם

הסיד נמכרת בסביבות ה115K אם אתה לא רוכש דרך חבר או משהו בסגנון,אתה מקבל רכב טוב ומאובזר שמיוצר באירופה אם בונוס בדמות 7 שנות אחריות.

פורסם

הייתרון הראשון והבולט של ה B3 על פני המתחרות שלה נמצא ברכות הנסיעה הגבוהה.

ה B3 נחשבת על ידי רבים (וזה נכתב בשלל מבחני דרכים) למכונית הרכה בעלת נוחות הנסיעה הגבוהה בקטגוריה.

היא נחשבת למכונית מרווחת ושקטה.

רמת האבזור של ה B3 גבוהה וכוללת כבר בסטנדרט מערכת שמע הכוללת חיבור מובנה לדיבורית B.T,

גלגל הגה מצופה עור, 6 כריות אויר. דגמי הסדאן (4 דלתות) כוללים כסטנדרט בקרת שיוט + שליטה מגלגל ההגה על מערכת השמע.

לרכבי סובארו מסורת של רכבים אמינים בעלי איכות יצור גבוהה במיוחד העומדת לאורך שנים.

רכבי סובארו נחשבים לרכבים סחירים מאוד בשוק היד שנייה בעלי ירידת ערך מצוינת.

אם יש לך עוד שאלות אני כאן,

אייל מסובארו

• תוכן חדש...