Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים פגעתי לצערי ברכב מאחורה והרדיאטור שלי קיבל מכה ונכנס קצת לבפנים.

אחרי כמה ימים של נסיעה המד חום שלי עלה ועשן יצא מהמכסה מנוע.

פתחתי את המנוע וראיתי שאין מים הוספתי ולאחר מכן ראיתי שהמד חום על המצב הרגיל והתחלתי שוב לנסוע.

אחרי כמה דק' אני רואה עשן שוב יוצא מהמכסה מנוע אני פותח את המכסה מנוע מכבה את האוטו ומוסיף מים ומבחין שכל המים שאני מוסיף נשפכים.

תמונה :

n4tzmnowia2i.jpg

2 העיגולים שבתמונה בצבע אדום צד אחד שבור ברדיאטור שלי וכל פעם שאני מוסיף מים משם הם יוצאים.

עכשיו השאלה שלי האם הרדיאטור הלך או שזה אולי ראש מנוע או שאפשר לתקן את זה ומה העלות.

תודה ושבת שלום...

עריכה :

הדרך היחידה לבדוק את זה במוסך זה לגרור את האוטו או שאפשר לפרק את הרדיאטור ולקחת אותו לשם?

פורסם

בכל מצב אתה צריך לסדר את הרדיאטור אז בתור התחלה סדר את זה ואז תתחיל לעקוב וראה אם יש בעיית חום מנוע. אל תרוץ לכיוון ראש מנוע סתם לפני שכל מערכת הקירור תקינה.

:)
פורסם

המד חום של האוטו הגיע עד הסוף בגלל זה עצרתי בצד ואז הבחנתי בכל העשן שיוצא

ועדיף לגרור את האוטו או לפרק את הרדיאטור?

פורסם

אני אישית עושה הכל לבד כך שאני הייתי מפרק את הרדיאטור ומסדר אותו אצל בעל מקצוע מתאים ואם צריך להחליף רדיאטור הייתי מחליף. זה חוסך את עלות העבודה על פירוק הרדיאטור וההרכבה חזרה. אם יש לך את הכלים ואת הידע אתה יכול לעשות זאת לבד ואם לא ואתה מעדיף לגרור אני ממליץ לך להיות ליד הרכב בזמן שעושים הכל במוסך כי בעיית החום שקרתה מוסך לא אמין יכול לעשות מזה מטעמים גם אם בסופו של דבר זו תהיה רק בעיית רדיאטור.

:)
פורסם

אל תתפוס אותי במילה אבל בין 700 ל 800 בערך לא כולל עבודה

אתה יכול גם לתקן אותו תפרק אותו ותביא אותו למקום שמתעסק ברדיאטורים בסך הכל צריך להחליף דוד עליון

אם תחליט לתקן זה יעלה בסביבות 150 עד 250 מקסימום,

דרך אגב ברדיאטור אני תמיד ממליץ חדש

פורסם

הרדיאטור הזה יתאים לי?

http://www.ten-gas.com/%D7%A8%D7%93%D7%99%D7%90%D7%98%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-%D7%9C%D7%90%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%A9%D7%A0%D7%AA-95-02-%D7%92%D7%99%D7%A8-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98.html

ועדיף נראה לי לקחת את כל האוטו שיבדוקו אם עוד חלקים ליד הרדיאטור קיבלו מכה כי עשיתי תאונה והרדיאטור נכנס לבפנים מעוצת המכה ואולי צריך לסדר את הפח ליד הרדיאטור.

פורסם

ההשתתפות העצמית שלי גדולה יותר מהנזק שלי ולכן עדיף שאני לא אערב את הביטוח.

הרדיאטור הנ"ל יתאים לרכב שלי?

פורסם

הייתי אצל בעל מקצוע והוא אמר לי שאין מה להחליף ברדיאטור

שהפלסטיק שמחובר לרדיאטור שנשבר לי כמו בתמונה שהראתי הוא המקור לבעיה

ופשוט צריך לחסום אותו אם פלסטלינה או עם בורג שהמים לא יצאו.

פורסם

לא ברור לי מי בעל המקצוע שהמליץ לך חסום את החור עם פלסטלינה או עם בורג. הלחץ שנוצר במערכת הוא כה רב ששום חור לא יוכל לסתום את הרדיאטור ולהחזירו למצב המקורי.

כמו שהמלצתי לך בטלפון ישנה האופציה הזולה יותר והיא להחליף רק את דוד הפלסטיק העליון, וישנה כמובן האופציה של להחליף רדיאטור קומפלט.

שום הדבקה או אטימה לא תחזיק לך יותר מדי זמן מעמד ופשוט חבל לשרוף זמן יקר על כך .

פורסם

אני מאוד מאוד לא ממליץ לך להמשיך לנסוע עם הרכב. אם עד עכשיו לא גרמת לנזק לראש המנוע, אתה בדרך הנכונה.

לא נוסעים עם רדיאטור לא תקין - תקן אותו בהקדם!

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

בסוף הזמנתי רדיאטור חדש עם אחראיות כולל מע"מ ב-400 ש"ח.

עבודה אני יביא לבנאדם 100 שקל למה זה פרטי.

בכל מצב תודה יוסי והמשך שבוע מצויין.

• תוכן חדש...