Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כיום נמכרות טויוטה קורולה רובוטיות משנת 2008, בסביבות 60K. זה בדיוק חצי ממה שהיו שוות כחדשות.

אני מניח שאוריס סובלת מאותה מחלה + ביקוש נמוך יותר מכיוון שלא מכרה יותר מדי (אפילו שזו אותה מכונית בעצם).

לא הייתי קונה רכב כזה אם ידוע שהוא הולך למכירה בתוך 3 שנים.

כפי שציינת, קורלוה ואוריס משנתונים 2008 צוידו בתיבה רובוטית שאינה אהודה (בלשון המעטה) על הלקוח הישראלי וכפועל יוצא סבלו מביקוש נמוך וירידת ערך גבוהה.

האוריס החדשה (וגם הוקרולה) מצויידות בתיבה אוטומטית פלנטרית (כמו שהלקוח הישראלי אוהב) ולכן לא ניתן להסיק שירידת הערך שלהן תיהינה דומה לזו של הקודמות.

לדעתי ומנסיון עם הדגם אותו האוריס מחליפה (RUNX), ירידת הערך צפויה להיות טובה ביחס לסגמנט.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם
לדעתי על רכבי דיזל מוסוי גבוה יחסית, אז אולי תקבל הנחה גדולה יותר

טיפולים שותפים ובוטוחים לא עולים יותר מרכב בנזין מקביל.שווה בדיקה

אם אין הבדל בעלויות אחזקה והמס צפוי לרדת בזכות ההטבה ,רכבי דיזל הם בהחלט אופציה

פורסם

אני בהתלבטות דומה לזו של פותח השרשור

בנתיים אין כיוון ברור.

ביום שישי אבקר בסוכנות טויוטה,עכשיו שהגיר אוט' אולי האוריס חזרה להיות לקניה טובה.

אבקר גם בסוכנות סקודה כדי להזמין נסיעת מבחן על האוקטביה 1.4 TSI

• תוכן חדש...