Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תשאלו אותי איך אבל חברה שלי הצליחה לנעול את עצמה בתוך הרכב שלי (גולף TSI 2010) כאשר המפתחות מחוץ לרכב(!!)

היא ניסתה לפתוח דלתות, גם ידנית וגם עם הכפתור, ניסתה לפתוח את המכסה מנוע בתקווה שאולי תידלק האזעקה (לא נדלק שום דבר), גם הצפצפה לא עבדה. מרוב לחץ היא טעתה בקוד של הקודם כמה פעמים עד שגם הוא ננעל. ובנוסף לכל זה הטלפון שלה ביחד עם הארנק גם כן היה מחוץ לאוטו (איפה שהיו המפתחות).

בקיצור שניה לפני שהיא ניסתה לשבור חלון מישהו שראה אותה פתח לה את הרכב עם המפתחות שהיו מחוץ לרכב.

כל הסיפור נמשך משהו כמו רבע שעה וכמובן שהיא מאד נלחצה מהעניין.

זה נשמע לי מאד מוזר שאדם שנמצא בתוך הרכב לא יכול להיחלץ החוצה בלי לשבור חלון..ואפילו אם לא להיחלץ אז לפחות לסמן למישהו עם הצופר או האורות שהוא במצוקה. ניסיתי לנעול את עצמי עם המפתח כמובן איתי, ואכן שום דבר לא עובד, לא הצופר, לא האורות, לא הגה, לא הכפתור פתיחה נעילה של כל הדלתות וכו.

בקיצור יש משהו שאני מפספס?

תודה!

פורסם

אתה לא מפספס שום דבר, זה או שאתה אחראי על הדברים שלך ויש לך אחלה אבטחה נגד גנבים.

או שאתה לא אחראי, ובלי אבטחה ואתה מוכן לקחת סיכון לבטל את הקודן לפחות בשביל לא להנעל בפנים.

או שתחליף קודן יש כאלה שנועלים את הרכב אצלי לדוגמא לא הקודן ולא האזעקה נועלים את הרכב. אחת מ2 הדלתות תמייד תשאר פתוחה (רוב הזמן!)

פורסם
לפי מיטב ידיעתי יש ברכב זה מנגנון "פניקה" . כמה משיכות רצופות של הידית אמורות לפתוח את הרכב.

משכתי איזה 5-6 פעמים בידית..זה לא נפתח. זה קיים ברכבי הקונצרן?

עדיין זה נשמע לי מוזר שאי אפשר לצאת מתוך רכב נעול.

פורסם

או שאתה הוזה או שמשהו לא קשורה ברכב.

בשירוקו גם אם הרכב נעול, שתי משיכות בידית והדלת נפתחת.

כך גם היה באיביזה הקודמת שלי(2007).

Got To love It

פורסם

נראה לי שחברה שלך נבהלה ממך לכן היא נעלה את עצמה ברכב.

1. כול קודן שננעל בדרך כלל זה לפרק זמן מסויים שניתן להגדירו ולא לעד.

2. בגולף דור 5-6 ניתן לפתוח את תא המטען מבפנים על-ידי הסרה של מחסה פלסטיק בדופן דלת תא המטען ולחיצה על מנגנון הנעילה פותחת את תא המטען.

קצת קשה מכיוון שצריך לזחול.

תמיד מומלץ לקרוא את ספר הרכב במיוחד בנושא בטיחות.

איזה כייף לי :)

פורסם

זה המצב כשאתה לוחץ על כפתור הנעילה. שתי משיכות והדלת נפתחת.

אבל כשאתה נועל דרך השלט - הדלתות לא נפתחות מבפנים - וטוב מאוד שכך.

אם גנב שובר לך את החלון כאשר הנעילה המרכזית של הרכב נעולה, אתה לא רוצה שהוא יוכל פשוט ללחוץ על כפתור ולפתוח את כל הדלתות כולל תא המטען, תוך שניה אחת ובלי שום מאמץ..

מה שלא הבנתי זה איך היא בכלל הצליחה לנעול את עצמה בפנים ללא המפתחות.

פורסם
מה שלא הבנתי זה איך היא בכלל הצליחה לנעול את עצמה בפנים ללא המפתחות.

נעילה אוטומטית?

אבל, גם זה אמור לקחת לפחות כמה דקות? ובכמה דקות האלה אפשר להספיק להקיש קוד שגוי להבין שהקוד שגוי ויש טיימר לקודן ולצאת לעשן סיגריה, זה לא אמור לנעול את הרכב כמו שידוע לי?

פורסם

ככה היה בפולו הקודמת שלי (2008)..אבל משום מה בגולף כאשר הרכב ננעל עם השלט זה לא עובד.

פורסם
\

1. כול קודן שננעל בדרך כלל זה לפרק זמן מסויים שניתן להגדירו ולא לעד.

מה הכוונה שהקודן ננעל לפרק זמן מסוים? היא ישבה ברכב וקראה עיתון ואז הרכב ננעל נעילה אוטומטית.

פורסם
מה הכוונה שהקודן ננעל לפרק זמן מסוים? היא ישבה ברכב וקראה עיתון ואז הרכב ננעל נעילה אוטומטית.

זה מה שנקרא נעילה אוטומטית, זה לוקח קצת זמן אבל הרכב ננעל במידה והוא לא נעול והוא לא מונע.

• תוכן חדש...