Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש בירשותי מזדה 323 ואני בונה מערכת בתקציב כולל של 5 אלף..יש ברשותי סב אי די מקס שקניתי לפני שנה וחצי בתיבה מקצועית..אני מעונין להגביר אותו עם סנדאון 1000 שיבוא עם המשכורת הקרובה..לגבי קיט התקנה 4 גייג יספיק לי אם אתקין סנדאון אלף עם מגבר 4 ערוצים ברמה בינונית כמו רוקפורד 450-4 ?

Sub- Id max 12 comp- Hertz high energy XL comp amp-Diamond d600.2 Mono- Diamond d38001

פורסם

סביר להניח שכן. אני מכיר אנשים עם מגבר 4 ערוצים, איידימקס וחיווט .4G

רצוי להעביר תשתית קצת יותר חזקה כדי שתהיה לך אפשרות להשתדרג בעתיד.

מה שכן, זה חייב להיות 4G אמיתי ועבה באמת, לא של חברה ממוצעת והבידוד שם הוא רוב העובי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

איזה חברה יש לה סט התקנה איכותי ובמחיר סביר..סאונד קווסט נחשב טוב? או רוקפורד טובים?..וכמה אמור לעלות לי בערך סט התקנה מקצועי..ללא קשר לכבלים..מה אתה ממליץ במחיר של 1800 שקל..מגבר 4 ערוצים ו 2 זוגות קומפוננט אחד קדמי ואחד אחורי..?

Sub- Id max 12 comp- Hertz high energy XL comp amp-Diamond d600.2 Mono- Diamond d38001

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ברמת העיקרון 4G איכותי צריך להספיק.

לא הייתי ממליץ לך ללכת על 2 סטים אחד קידמי ואחד אחורי. אני בחום ממליץ לנתב את התקציב לסט אחד טוב יותר בהתקנה טובה.

אני הייתי הולך על מונו לסאב , ומגבר זוג ערוצים לסט קידמי טוב ככל שהתקציב מאפשר בהתקנה טובה.

לדעתי עדיף לנתב את התקציב בצורה ממוקדת יותר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

השאלה עופר היא אם סט אחד קידמי יספיק לי? הסט אפ שאני בונה זה לכיוון SQL עם האי די מקס בתיבה הפתוחה הוא מוסיקלי מאוד וגם יכול לפרק את האוטו בלחיצה אחת ניסיתי אותו על סנדאון 1500..שהיה בה מורל טמפו וזה לא הספיק..כל אחד מאיתנו מחליט לפי מה שהוא שומע אבל בעיקרון אפשר לדעת לפי איכות הציוד לאיזה רמה של איכות לצפות..בתחום ה800 שקל גג 1200 איזה סט קומפוננטים הייתה קונה? וגם אם זה משומש זה גם בסדר כי אפשר למצוא סטים יקרים בזול יותר..הייתה קונה משומש או חדש?

• תוכן חדש...