Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברקוביץ היה שחקן טוב ותמיד היה לו פה גדול והוא היה נאד נפוח.

כל עוד הוא שיחק ונתן הופעות יפות, לא עניין את כולם אוסף השטויות

שיצאו מפיו. אבל היום,שאין לו בדיוק מה להציע, הוא סתם איזה מעצבן

שפעם היה שחקן, ועדיין חושב שמגיע לו הכל.

פורסם
אני אישית מת עליו. שחקן ענק ופרשן שכונתי מצחיק.

אני גם חושב שהוא צריך לאמן את הנבחרת - אולי לא ננצח (כרגיל), אבל לפחות יהיה מצחיק ומעניין.

הראל.

אני חושב שזאת בושה וחרפה לערוץ הספורט שמרשים לעצמם להדרדר לרמה כזאת שהפרשן מתפקד בתור אוהד בפאב (דביל יחסית) במשחק כל כך קריטי וחשוב.

TFSI Power

פורסם

אם למישהו יצא להתסכל על הססטיסטיקה ההזויה של ארסנל אחרי המשחק, 0 בעיטות למסגרת, גול 1. :lol:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
מקפיץ.

לא רציתי להרוס לאייל עוד ערב אז אני מגיב בבוקר ולא במחצית.:-)

פשוט ואוו.אין דרך אחרת להגיב על ברצלונה.תודה אייל על הקיסמים, הם הצליחו להחזיק אותי עד הסוף אתמול.:wink:

יופי של משחק, זה לא היה עוד משחק.

זה היה משחק שלא רואים כל יום, ריכוז ו110 אחוז יכולת של ברצלונה מול הבונקר האנגלי. ממש 90 דקות של מתח עם כוס וויסקי טוב ביד וקצת "שטוחים" :)

אני גם לא חושב שהיה צריך להישרק אדום לואן פרסי, אבל מגיע לו על ההתנהגות הפרחחית שלו

מה שכן היה צריך להיות שם זה צהוב שני לאחד הכסחנים בהגנה של ארסנל שפירק את מסי 3-4 פעמים עם כרטיס צהוב .

הצדק ניצח בניגוד לשנה שעברה עם אינטר.

המשחק הזה משלים שבוע מצויין

יום א'- הייתי בהיכל נוקיה ונתנו להפועל ירושלים 41 הפרש

יום ב'- בית"ר ניצחה את הפועל ת"א ואבוקסיס הראה איזה שכונה הוא

יום ג' - ברצלונה עלתה והפועל "אוסישקין הוא חניון" ת"א הפסידה :)

עכשיו אני צופה במשחק המשמים של מילאן-טוטנהם וחושב על מה שאירע אתמול בקאמפ נואו

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, הוצאת לי את המילים מהמקלדת. אכן שבוע חלומי, ואני מרוצה בדיוק מאותן התוצאות...

אני גם בד"כ לא נהנה מהפסדם של אחרים, אלא מנצחון של הקבוצות אותן אני אוהד,

אבל אני לא יודע ממה שמחתי יותר, מזה שניצחנו את הפועל ת"א, או מלראות את אבוקסיס

אחרי ההפסד...

פורסם
הצדק ניצח בניגוד לשנה שעברה עם אינטר.

קשה להגיד על מי שניצח 3-1, לאחר שהיה בפיגור, שהוא ניצח "בניגוד לצדק", גם אם זה לא היה עם הכדורגל הכי יפה בעולם.

אם ארסנל היו גונבים במשחק האחרון עם החצי הזדמנות שהיתה להם, יכולת להגיד את זה, אולי. אולי, כי הם בכל זאת ניצחו בראשון.

ברצלונה זה השילוב האולטימטיבי בין הכדורגל האירופאי, המסודר, לווירטואוזיות הדרום אמריקאית. מין מיש-מש של עמידה נכונה ויכולת ללהטט על שטח קטן. משחקים מולם בונקר, ועדיין הם מצליחים לחתוך את היריב מהאמצע. מדהים. פואטיקה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מה שהיה בשנה שעברה עדיין מרגיז.

קבוצה שמבזבזת זמן בצורה הפגנתית החל מדקה 10 בגומלין בברצלונה ועוד זוכה בפרס כמו אליפות אירופה זה בושה וחרפה לכדורגל.

אפילו בליגה ג' בדרבי של אום אל פאחם לא תראה התנהגות כזו והתחזויות כאלה...

במשחק הראשון ארסנל גנבה ניצחון כי ברצלונה הגיעה לאין ספור הזדמנויות ואז ארסנל בשתי מתפרצות מקריות כבשה 2 שערים.

אפשר לומר שב2 המפגשים לארסנל היה ניצול מצבים של מעל 100 אחוז :)

מבחינת ברצלונה אסור לה להכנס למצב מגננה גם אם היא מובילה ביתרון שביר,כי ראינו מה קרה במשחק הראשון וראינו מה קרה כמעט שלשום כשהלכו קצת אחורה בדקות האחרונות. מבחינתה ההגנה הטובה ביותר היא ההתקפה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בוא לא נישכח שבמשחק בשנה שעברה מול אינטר בארסה כבשה גול חוקי שניפסל מה שהיה משנה הכול.

בעצם בארסה ניצחה גם מול הקבוצה הבונקריסטית בהיסטוריה אבל זה היה טעות של שופט.

http://www.youtube.com/watch?v=x0AOm6B05QU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

שלומי, זה לא תירוץ.

אתה זוכר את המשחק נגד צ'לסי, זה שאנייסטה ניצח?

במשחק ההוא צ'לסי קופחה בגדול, ואף אחד לא זוכר את זה.

אבל זה כדורגל. בניגוד לכדורסל, אתה יכול לשחק יותר טוב בכל פרמטר, ולהפסיד במבחן התוצאה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נכון, אבל טעות השיפוט הזו היתה כמו סכין בלב לכל מי שחיפש את ניצחון הכדורגל ה"טוב" על הכדורגל ה"רע".

המרכאות בכוונה כמובן, מוריניו הוא גאון, כולם זוכרים בונקר ושוכחים שהוא ניצח בגדול 3-1.

אבל, השער הזה היה כל כך מתוק... :cry::wink:, לבטל אותו זה בדיוק כמו לשרוק לג'ורדן עבירה על הכאילו דחיפה של בריין ראסל בגמר ה NBA האחרון שלו נגד יוטה. גם אם היה קצת (ולא היה כלום), לא שורקים את זה !!

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

שום יד, הכדור פוגע בחזה.

יודע מה, גם אם הכדור משפשף מעט את היד, עדיין:

הידיים של השחק בתנועה לכיוון הגוף (הוא לא פותח את הידיים, הוא סוגר אותם), הכדור נבעט ממרחק מאוד קצר לעבר השחק, אין כמעט זמן להגיב במצב כזה, לכן ברור שגם אם היה מגע קל עם היד, זה היה לא רצוני (במידה והוא היה עם ידיים פתוחות זה לא משנה עם זה תנועה רצונית או לא, אבל רואים בבירור שהידיים כמעט סגורות כאשר הכדור נוגע - בחזה).

שריקה לא נכונה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אבל אם הכדור פוגע ביד ומשנה ממש את הכיוון שלו אזי השופט חייב לשרוק.

לדעתי שריקה נכונה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...