Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רציתי לדעת עלות משוערת של טיימינג ומה מחליפים בדרך כלל.

הבנתי שיש משאבת מים מקורית מפלסטיק ויש מברזל, מה מומלץ יותר?

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

עלות הרצועה כ 250 שח ,עלות המותח כ 400 שח ,עבודה עוד כ 500

סהכ להחלפה בסיסית של תיזמון כ 1150 שח .

אם יש צורך גם בהחלפת בוכנת מתיחה אז יש תוספת של כ 450 שח .

משאבת מים חליפית גרמנית עולה כ 350 שח ומקורית כ 500 שח

במקרה של החלפת משאבה יש גם תוספת של כ 80 שח עבור נוזל קרור.

כאשר מקורית מגיע רק עם מדחף מפלסטיק ובחליפי ניתן לקבל גם מדחף ברזל .

כל החלפים הם של יצרנים מקוריים ולא כוללים מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

דניאל לפני כמעט שנה עשיתי טיימינג במוסך מורשה.

טיימינג זה דבר חשוב מאוד שבדיעבד לא הייתי מכניס את הרכב לאותו מוסך שביצעתי, כי לבסוף לא הייתי מרוצה מהטיפול שם

אני לא יצאתי מרוצה עקב עבודה של המוסך ללא כלים מתאימים ובכך הרסו לי את הבוכנה ההידראולית שהייתי צריך לשלם גם עליה, אחרי מריבות שילמתי רק חצי מחיר, עקב "מחווה טובה" של בעל המוסך.

ועוד נקודה שהייתה מעצבנת זה שהרכב היה במוסך יומיים בשביל פירוק והרכבה מחדש של הטיימינג, בשביל להחליף את הבוכנה ההידראולית.

בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה שתכניס את הרכב למוסך שיודע ומכיר את מורכבות החלפת הטיימינג ברכב הנוכחי, לא שזה תורה מסיני אבל בכל אופן צריך להכיר את הדברים הקטנים שנופלים עליהם.

אצלי החלפתי את הכל.

משאבת מים + נוזל קירור, מותחן רצועה, רצועת טיימינג, רצועת אביזרים, בוכנה הידראולית, ומותחן רצועה.

בסופו של דבר יצא לי הכל 2300 ש"ח.

המחיר יקר אבל זה מוסך מורשה..

מה שבטוח החלפה הבאה אני עושה לבד :)

פורסם

עד ההחלפה הבאה יש עוד יותר משנתיים :)

בנתיים יש לי את רוב הכלים, עד אז אני אשלים את מה שחסר.

צריך רק לייצר או לקנות את החלק שמכווץ את הבוכנה שיהיה יותר קל, למרות שאפשר לכווץ אותה שהיא בחוץ עם מלחציים.

כל הבוקסות ראצטים, מד מומנט, בוקים

יש גם פטיש אויר, חסר קומפרסור

פורסם

רון תודה. הרכב עם 72000 ק"מ, מנסיונך, צריך להחליף גם את הבוכנת מתיחה ואת המשאבת מים או שזה תלוי במצב הרכב?

האם המשאבה החליפית עדיפה על המקורית בגלל המדחף שהוא מברזל ולא מפלסטיק כמו במקורית?

אביתר אל תדאג, על מוסך רון אני מאוד סומך, יצא לי להכניס את הרכב שלי לטיפול אצלו וגם את הרכב של אחי ושנינו יצאנו מרוצים מאוד.

יצא לי גם להיכוות ממוסכים בעיקר של BMW שגרמו נזקים לא קטנים לרכב וגם לא התייחסו אליו כראוי, אז אני מבין אותך..

רון, כמה זמן לדעתך ייקח טיפול כזה?

פורסם

אני גם התלבטתי בסוף שמתי מקורית, מהשוואה שעשיתי בין מה שהיה מורכב לבין מה שהרכיבו שינו את החומר ממנה היא עשוייה.

לא שמתי עם אימפלרים מברזל כי אם היא הולכת אז היא תקח איתה עוד דברים, עדיף שהפלסטיק ישבר.

זאת דעתי בכל אופן.

• תוכן חדש...