Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום:lol:, הרכב- פולו 05 אוטומט (1400 סמ"ק). שמתי עליו עין חזק.

ההתלבטות היחידה שלי היא בכח שלו. האם הרכב הזה יהיה מסוגל לעלות את העליות לי-ם באופן יום-יומי בלי להתפרק אחרי חצי שנה?

הולכת לנהוג עליו מישהי שכל קשר בינה ובין להגיע למיצוי אבסולוטי של הרכב מקרי בהחלט, כלומר נהיגה רגועה.

כמובן שרכב שטיפלו בו יגיב טוב יותר, אך החשש הוא שהרכב חלש מדי.

תגובות לחיוב ולשלילה יעשו רק טוב. תודה.

פורסם

אתה רציני? גם בהרי האלפים והאפנינים יש כבישים ורכבים כאלה נוסעים שם כל יום,אז נראה לך שהגבעה האומללה שירושלים יושבת עליה תדגדג משהו ברכב מודרני כלשהו?

אגב, אני עולה לירושלים כמעט כל יום כבר מעל שנה עם פולו ישנה יותר.

היא עדיין לא התפוררה. :lol:

V5

פורסם

לפי מה שידוע לי גרמניה שטוחה לגמרי, אין להם שם עליות כלל, לכן האוטו לא יעלה את הקסטל.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אתה רציני אם השאלה שלך? אנשים עשו מהעליות לירושלים מינימום הרי ההימאליה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אין שום סיבה שהרכב הנ"ל יתפרק לאחר נסיעות בכביש הררי.

יהיה בלאי מוגבר על מכלולי הרכב השונים זה כן, אך לא משהו שיגרום לו "להתפרק" ובוודאי שלא אחרי חצי שנה..

לחבר טוב שלי שהיה גר בירושלים לתקופה של שנתיים בערך, הייתה ניסאן מיקרה 1.4 והעליות הללו של ירושלים לא הזיקו לה אפילו במעט.

הוא לא טס אמנם אך הרכב גם לא התפרק..

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

הרכב מצוין

אני נוסע יום יום לירושלים עם פונטו, ולא מעכב את התנועה.

הרכב לא מפורק גם אחרי 180,000 ק"מ.

לחבר יש פולו 1000 סמ"ק 98 כבר 3 שנים. גם ירושלמי.

אין שום בעיה בעליות לירושלים.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

כולם מגיעים.גם האיכרים מהכפרים בדולומיטים מגיעים בפיתולי קאנאציי-סלא-ואל גארדנה עם ריקשות 150 סמ"ק בנות 50 עמוסות שקים, וגם הפררי שנסחב בלי לצפור חצי שעה אחריהם עד שיוכל לעקוף. בסוף כולם מגיעים ביחד לאותו בר.אז אולי תגיע לירושלים.תלמד כמוהם להינות מהנוף.לאט זה מהר.

פורסם

כולם צודקים- הפולו אכן אוכלת את העליות בצורה סבירה, אבל אני יכול להעיד שהרכב (לפחות גרסת ה-75 כ"ס) לא מאוד חזק אבל מבחינתי לגמרי סביר- הכל עניין של ציפיותיך מהרכב...

פורסם

שלום

פולו גיר רגיל עולה את העליות יותר טוב מאוטומטי, באוטומטי אם תרפה מדוושת התאוצה לשניה תתקשה לחזור למהירות שהיית קודם ,גיר רגיל עולה כמו טיל.

הכל תלוי באיזה מהירות אתה רוצה ליסוע.

לא ניתקלתי בבעיות בגיר באוטומט, עכשיו יש לי גיר רגיל 80 כ"ס.

פורסם

הרכב בעל מנוע מודרני וחזק ,הוא יעלה את עליות ירושלים אפילו יותר טוב ממכוניות 1.6 בגלל משקל קטן ומנוע 1.4 זריז

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

• תוכן חדש...