Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב ממגרש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני "תקוע" עם פיג'ו 405 שנת 93, שאני רוצה למכור אותה (על מנת לקנות רכב חדש יותר) הרבה זמן, ולא ממש מצליח. חבר הציע לי ללכת למגרש מכוניות, ושם לבצע החלפה לרכב חדש יותר. התקציב שלי הוא 20-25K ש"ח פלוס הפיג'ו, ואני מחפש רכב קטן וחסכוני. הייתי במגרש, והסוחר הציע לי יונדאי גטס שנת 96 (הדגם שאחרי התיקון) יד 2 מליסינג, 90000 ק"מ.

כעת, השאלות:

א. האם באופן כללי כדאי לבצע החלפת רכב במגרש?

ב. האם העסקה הספציפית נראית לכם? במחירון yad2 המחיר של היונדאי הוא כ-39K ש"ח (אחרי שקלול). מדוע שהסוחר ייתן לי הנחה כ"כ גדולה?

תודה רבה לעונים.

פורסם

שלום,

אני בטוחה שאם תמשיך להתעקש ולנסות למכור את הפיג'ו הישנה שלך לבד, בסוף תצליח. יכול מאוד להיות שלבד תצליח לקבל על הפיג'ו שלך קצת יותר כסף ממה שתקבל עליה במגרש טרייד-אין. מצד שני, אף אחד לא עובד בחינם וגם הסוחר צריך להרוויח על עבודת התיווך שהוא עושה עבורך. זה נכון במיוחד לרכבים ישנים ולא מאוד סחירים כמו הפיג'ו שלך.

לדעתי כדאי להפסיד קצת כסף במכירה כדי לקבל "ראש שקט". אבל אני כנראה לא אוביקטיבית :-D

לגבי הגטס - אני חושבת שאתה מתכוון לדגם 06 ולא 96. במודל 96 לא הייתה גטס.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

תבדוק אולי יש אפשרות לתת אותה לגריטה, אני לא הייתי נכנס למיגרש ועושה כל סוג של טרייד אין.אתה אומר מחירון 39 ואתה נותן לו 25 ורכב ששווה אולי 3 אלף בלחץ? נשמע לי לא הגיוני בכלל!

בכל אופן בהצלחה.

צרפתי זה הכי אחי

פורסם
שלום,

לגבי הגטס - אני חושבת שאתה מתכוון לדגם 06 ולא 96. במודל 96 לא הייתה גטס.

צודקת כמובן. מודל 06 ולא 96

פורסם

אני אענה לך על סעיף ב' (שאלת מדוע שהסוחר ייתן לך הנחה כ"כ גבוהה?) ומזה תבין גם אולי לגבי סעיף א' :

אם הרכב היה יכול להמכר מיד פרטית - היו עושים את זה (ובמחיר יותר גבוהה). יש לרכב ק"מ דיי גבוה + ליסינג + לא בדקת את הרכב (אולי יש תאונה / ירידת ערך / מצב מכאני לא הכי).

שנית - הדיעות כאן בפורום לגבי סוחרים - דיי ברורות (זה לא אומר שאין סוחרים הגונים, אבל היו מספיק כאלה ש"כיכבו" בפורום, ולא מסיבות טובות). כבדהו וחשדהו !

alfa 156 2.5.

פורסם

אם זה מריח לא טוב זה כנראה לא טוב ,

אני באופן כללי לא חושב שרכבים נפוצים כמו גטס וחיות אחרות צריך לקנות אצל סוחר/מגרש , הרי גם הם צריכים להרוויח מה שאומר שאתה מקבל רכב פחות טוב באוטו המחיר .

פורסם

לגבי מכירת הרכב, ניסית לפרסם בכל הלוחות והאתרים הרלוונטים ?

תפרסם בלוח WINWIN, לוח פוקוס, בפורום PSI של פיז'ו, סיטרואן ורנו.

תגדיל את הסיכוי למכור.

תנסה לבדוק בסוכנויות טריידאין מוכרות שם יש פחות סיכוי שיעבדו עליך (השם שלהם חשוב להם), מה שכן לא יודע כמה הם עובדים עם רכבים ישנים.

מה שכן צודקים כאן, אם זה נראה טוב מדי כנראה שיש שם משהו בעייתי.

בהצלחה

פורסם

אין דבר כזה "תקוע" עם רכב.

כנראה שלא ניסית באמת למכור.

הנה רעיון בשבילך:

קח את האוטו לרחיצה, נקה אותו טוב טוב ותעשה גם וקס מבפנים.

שים טאסות חדשות דנדשות וחומר מבריק לדפנות של הצמיגים.

צלם תמונות.

שים את האוטו למכירה באתר YAD2.

תכתוב מחיר שהוא 1000 מתחת למחירון ותוסיף "מחיר גמיש לרציניים".

הראשון שבא ורוצה את הרכב - תמכור לו.

את הכסף תיקח ותקנה איתו רכב אחר.

בהצלחה.

פורסם

תודה רבה לכל העונים. הבנתי את הרעיון. האמת שניסיתי לפרסם, אבל בלי קוסמטיקה לרכב. ננסה שוב.

drsubaru - מה זה "חומר מבריק לדפנות של הצמיגים"?

תודה רבה

פורסם

תברר באוטו דיפו. יש ספריי כזה, שהופך את הדפנות של הצמיגים למבריקות. זה נראה נהדר וגם צמיג ישן ומגעיל נראה מעולה אחרי ששטפת אותו בשטיפה אוטומטית ושמת עליו את הספריי הזה.

• תוכן חדש...