Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן GT-R ב 795 אלף שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו, 795K לניסאן ואין אף מגיב קלוץ שלא מבין "למה כל כך הרבה כסף על מותג כל כך נחות"?

כבוד לפורום :wink:.

ובנימה (קצת) אחרת, ברוכה הבאה!

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תגידו, 795K לניסאן ואין אף מגיב קלוץ שלא מבין "למה כל כך הרבה כסף על מותג כל כך נחות"?

כבוד לפורום :wink:.

כנראה שפספסת את התגובה הזו :wink:

מצחיק לקרוא את הת'רד הזה.

מודים כל כך ומוחאים כפיים ליבואן שכל מה שהוא עשה זה לייבא רכב שממותג בשמו "ניסאן".

אפילו זה לא טריויאלי בארץ. מה שעוד אנחנו מודים לו למרות המחיר האסטרונומי והאבסורדי.

כנראה התרגלנו לאכול כאפות.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

נראה לי ש-MK3 היה ציני/סארקסטי בתגובתו.

מאכזב ונמאס לראות חוסר פירגון גם אם קורה משהו טוב בשדות שיעמום מוטורי מקומי.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
מעניין אותי לדעת מי באמת ידע לטפל ברכב הזה.

אין ספור מערכות מחשוב. הדבר הזה יותר מחשב על מרכב על.

מעניין גם אותי. בארץ, שבה לקח רק 40 שנה ללמוד לטפל במערכות ההידראוליות של סיטרואן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זו אחת המכוניות, אם לא ה!

מתחיל לחסוך, אולי ב2020 נמצא אחת משומשת שלא ראתה מסלול (בטח עד אז יהיו המון מסלולים).

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

Mr_Shankly, אני מעריך את הרכב הזה לא מעט (תאמין לי שקראתי ושיננתי את כל הREVIEWS עליו וכו') כולל המון מזכרות של R34 וכל מה שקשור בניסאן שאספתי במהלך חיי...

800 אלף שקל זה לא מחיר ריאלי וזה ניצול ציני ומגעיל של חובבי ספורט מוטורי.

הרכב הזה עולה בארה"ב 70,000 $ ומתורגם ל 230,000$ בארץ.

זה נסיון מיתוג ושיווק מגעיל של היבואן בארץ. כך כולם יגידו, "וואו, ניסאן ב800 אלף זה בטח רכב אחושרמוטה".

ברור להם שהרכב הזה לא יצא מהתצוגה עבור 800,000 שקל.

פורסם

אני מבין שאתה עדיין מאלה שחיים בסרט שאפשר להשוואת מחירים להארצות הברית, גם במשוואה המתוחכמת שלך שכחת 110% מס שצריך להיות בדרך.

אני לא אומר שהם מפסידים על הרכב אבל בארץ שלנו שהמחירים מטורפים לחלוטין ולא רק באשמת היבואנים 800 אלף זה מחיר "דיי" הגיוני בשביל מכונית על כמו זו.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

מאקס, יש משהו שמה שאתה אומר אבל אתה מגזים לגמיר - התמונה היא לא כל כך שחורה אז אתה מוזמן להירגע.

א. על רכב תוצרת יפן יש מיסי יבוא עוד יותר גבוהיים (124% או משהו כזה)

ב. היבואן רוכש רכב ביפן עבור "שוק אירופאי" ולא פעם אנו עדים להבדלי תמחור מאוד גדולים בין ארה"ב ושוק אירופאי (ראה דוגמת הונדה אקורד ובטח יש עוד בלי סוף)

ג. אתה חיי בסרט כי אתה שוכח שלכל מחיר שאתה רואה בארה"ב יש להוסיף SALES TAX שבקלות מגיע לעוד 10%

אז שוב - יש משהו שמה שאתה אומר אבל אתה מגזים לגמיר - התמונה היא לא כל כך שחורה אז אתה מוזמן להירגע :)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

התמונה היא שחורה מאוד אבל באופן כללי.

נו אז הגזימו פה ב100 אלף או ב200 אלף.

אני כמוך כועס על המיסוי הישראלי על הרכבים אבל להגזים ולהוסיף עוד 100 200 בשביל המיתוג זה גועל נפש.

אולי הגיע הזמן להרים את הכפפה בנוגע למיסוי? למה אין הפגנות? מה עם היבוא המקביל?

פורסם
אולי הגיע הזמן להרים את הכפפה בנוגע למיסוי? למה אין הפגנות? מה עם היבוא המקביל?

תרים, תרים.

אני בא שני.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

רכב חלום!!!

המחיר אומר שנמשיך לחלום עוד הרבה זמן.

יכול להיות שחצי שנה אחרי שיתחילו המחירות הרשמיות יתחילו לייבא את הרכב באופן פרטי,

גם חדש וגם עם ק"מ קטן ולפי חישוב קטן שעשיתי הוא יעלה בסביבות ה600 - 650 אלף בייבוא הפרטי,

אז.... BENJ אתה יכול להשאיר את תנור החימום מהום סנטר. :wink:

Guest ספורטמוטורי
פורסם
מת כבר לראות אותו על הכביש ,הפנים של האוטו קצת מבולבל כזה .

בטוח לא כמו הC5

הכל ברוח טובה 8)

בקשר לCROC מה זה לגמיר , בטח התכוונה לגמרי.

כל הויכוח הזה סתמי.

כי מהתחלה ידענו שהמחיר יהיה כזה.

כמו שיתחילו ליבא פרארי 430 לארץ במחיר התחלתי של כ1500000 ונופתע,הרי זה ידוע מלכתחילה שכך יהיה המחיר.

פורסם

טוב אז ככה.. אחרי חישוב קל אני רוצה לארגן קבוצה של 100 אנשים שמוכנים לקנות איתי את הרכב.

כל אחד חייב לשים 8000 שקל ויקבל את הרכב ל3.5 ימים בשנה..

עכשיו מי מכם היה מוכן ללכת עכשיו לחברת השכרה ולהשכיר את הרכב ל3.5 ימים תמורת 8000 שקל ???:-D

1.8TSI

• תוכן חדש...