Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתחיל לחשוב ברצינות על חזרה לארץ והתחלת תואר חדש, מה שכמובן מחייב אותי לעשות בחינת פסיכומטרי, דבר שלא טרחתי לעשות ובעיקרון כל הרעיון של ללמוד בחו"ל נבע מהעצילות שלי להתמודד עם הבחינה.

אני מעדיף לעשות את הבחינה במועד אפריל, אבל אני לא בטוח אם יש לי מספיק זמן להתכון (רוצה לסיים קודם את הסמסטר שלי פה ואח"כ לחזור). כמה זמן בערך לפני מועד הבחינה מתחילים הקורסים?

למישהו יש המלצה לקרוס\מכון מסויים בחיפה, או שכולם אותו דבר ?

האם אפשר לשלב עבודה עם הקורס והלמידה או שעדיף להקדיש את התקופה רק להכנה למבחן ?

תודה מראש.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושש שלא יהיה לך קל לחזור לארץ אחרי שנה+ בגרמניה. הבחינה תהיה הקטנה שבבעיותיך.

מה לגבי נסיון נוסף באוסטריה, החלק הגרמני של שווייץ או בלגיה/הולנד?

פורסם

מאיזה בחינה? דווקא שנה+ בגרמניה גרמה לי מאוד להתחבר לצד הישראלי שבי (אבל יתכן שאני טועה בנקודה הזאת משום שבשנה וחצי לא יצא לחזור לישראל).

נסיון נוסף של מה? לפני שהתחלתי את הלימודים עמדו בפני שתי אופציות: הנדסת רכבים ורפואה.

אחרי שנה בגרמניה הבנתי שאני לא מעוניין לבלות פה את שארית חיי, ובגלל שאין באמת אפשרות לעבודה בתחום הרכב בארץ אז האופציה הראשונה נפסלה.

האופציה השניה, קרי רפואה, נפסלה אחרי הנסיון הנכוחי (ולא בגלל הקושי - אלא בגלל שאני לא מתחבר לתחום, דבר שידעתי עוד לפני שהתחלתי את הלימודים אבל בכל זאת נתתי צ'אנס).

כל מסלול לימודים אחר כבר שווה יותר ללמוד אותו בארץ, ובכל מקרה מעבר נוסף של עיר\מדינה מצריך הרבה כוחות נפשיים, שאחרי מסכת העינויים שנקראת "ההרשמה והקבלה לאוניברסיטה בגרמניה" כבר אין לי.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

יש לי לא מעט חברים שלמדו בלחמן, והוציאו ציונים יפים מאוד למרות שהם לא חבר'ה מבריקים במיוחד.

אני אישית גם מתחיל ללמוד שם לקראת מועד יולי אבל אין לי כל כך הרבה אפשרויות בחירה בגלל הוואוצ'ר מהצבא..

בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

בסופו של דבר המכונים האלו נוצרו בכדי לעשות כסף.

אפשר גם להתכונן לבד זה דורש מחויבות ומשמעת עצמית עצומה.

בכל אופן הבנתי ש800 נחשב אחלה מכון היום.

פורסם

מתי אנשים ישכילו להבין שהרמה הנלמדת בקורס פסיכומטרי תלויה אך ורק על איזה מדריך, אתה נופל ?

בכל מקרה, אני מציע לקחת את הרעיון קדימה ולחזור קצת ארצה. מקסימום, יש לך מקום לחזור אליו.

פורסם

בדרך כלל מתחילים חודשיים לפני הבחינה עצמה

לפי דעתי תלך לקורס כי נותנים לך שמה כלים כאלה ואחרים

למרות שאפשר ללמוד את אותם כלים בספרים,וספרים אין בעיה להשיג מאנשים שסיימו פסיכומטרי.

עם עבודה קצת קשה להיסתדר תוך כדי זה כמות חומר גדולה והרבה תירגול והמון תרגילים

כרגע התחילה מכינה לקראת מועד אפריל, המכינה היא פעם בשבוע, 2 ספרים , אחד אנגלית ומתמטיקה.

זמן המכינה הוא שבועיים ולאחר מכן יש לך קצת מנוחה ואז מתחיל הקורס,

חודשיים לפני.

בסופו של דבר לפי דעתי כל הקורסים הם אותו הדבר, לא נראה לי משנה מכון שלוקח 6000 שקל ואחד שלוקח 2000 שקל, בסופו של דבר שניהם אותו דבר ונלמד אותו החומר לבחינה.

מה שבאמת משנה זה כמה אתה משקיע בבית בסופו של דבר. רוב הלמידה מתבצעת בבית

פורסם

אז אני מבין שאת מועד אפריל כבר לא אספיק. אני מקווה שאוכל במועד יולי להוציא ציון טוב ושאספיק להגיש אותו לאוניברסיטה, למרות שזה לא נראה הכי מבטיח:

"*** הפקולטה למשפטים שומרת לעצמה הזכות לא להתחשב בתוצאות המבחן הפסיכומטרי ממועד יולי 2011 במידה ויתמלאו כל המקומות בשלב מוקדם יותר".

להתכונן לבד לא בא בחשבון, אצלי הדברים זזים רק כשאני בלחץ.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

בזמני (כמעט 4 שנים) היו שתי אפשרויות:

1. חודשיים - שלושה שיעורים בשבוע.

2. שלושה חודשים - פעמיים בשבוע.

אני בחרתי באפשרות הראשונה וזו הייתה אחת ההחלטות הכי גרועות שקיבלתי בחיים.

אין לי הרבה טיפים לחלק, אבל מה שכן, בלי לחץ. שלושה שיעורים בשבוע הרגו אותי.

פורסם
אז אני מבין שאת מועד אפריל כבר לא אספיק. אני מקווה שאוכל במועד יולי להוציא ציון טוב ושאספיק להגיש אותו לאוניברסיטה, למרות שזה לא נראה הכי מבטיח:

"*** הפקולטה למשפטים שומרת לעצמה הזכות לא להתחשב בתוצאות המבחן הפסיכומטרי ממועד יולי 2011 במידה ויתמלאו כל המקומות בשלב מוקדם יותר".

להתכונן לבד לא בא בחשבון, אצלי הדברים זזים רק כשאני בלחץ.

רוב הקורסים למועד אפריל כבר התחילו.

לא יודע לגבי השאר , אבל אני ממליץ בחום רב על HIGH Q , יש להם 2 פטנטים רשומים שאין במקומות אחרים

אני לומד שם וניגש עוד שבוע ואני חייב לציין שמאוד מאוד מאוד נהנהתי מהקורס

1. BRAIN WASH , פיתוח ייחודי שאתה רואה על המסך את המילים מלווה בקריינות (אנגלית או עברית) ושורה מתחת את הפירוש

וככה זה ממשיך לרוץ עד שאתה מפסיק (לבחירתך 6-12 מילים בכל שטיפת מוח) ואז אתה צריך לעשות הצלבה ב2 טורים למילה ולפירש , עובד , עוזר , לטווח הקצר אמנם , אבל זה מה שאתה צריך לפסיכו.

2. PERSONAL TRAINER , לנושאים חדשים שאה לומד יש פיתוח של תוכנה שכל מה שהיא עושה היא מריצה לך שאלות מאותו סוג (מחולק למשקולות קושי) ללא הפסקה כל הזמן עד שתצא (אפשר אחרי זה לעשות שילוב משקולות , ואחרי זה על זמן)

כמות החומר והתרגולים היא עצומה ללא ספק.

נ.ב.

אם אני לא טועה הם היחידים שמלמדים במצגות , מאוד עוזר.

בנוסף לזה , יש לך את האתר המדהים שבו יש הכל מהכל בחנים שאלות מאגר תרגילים משחקי מילים המון המון המון דברים יש באתר.

יש במהלך הקורס 10 סימולציות כל שבוע אחת (מהשבוע השני אני חושב)

ואתה לומד המון טריקים טיפים שיטות והמון , אני אישית מרוצה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

למדתי בקידום, וממליץ להתרחק.

שמעתי רק דברים טובים מחברים שלמדו בHIGH Q.

דבר הרבה יותר קל, זול אך לוקח זמן זה לשפר בגרויות (ברמה היסטרית לממוצע מעל 110). ואח"כ אפשר לקבל 580-600 בפסיכו' (שאת זה אפשר עם איזה ספר ושבוע בבית).

משכנתא זה קל

פורסם

הבגרויות שלי כולן טובות, ממוצע מעל 110 בטוח יש לי.

HIGH Q נשמע טוב, אפילו הסניף בחיפה קרוב לבית והקורסים מתחילים בסוף אפריל, מה שנותן לי חודש חופשי.

אגב, היום נודע לי שהתקבלתי להנדסת רכבים באחת האוניברסיטאות הטובות בגרמניה (שעובדת בשותפות עם דיימלר, פורשה, בוש ואחרים) מישהו רוצה להתחלף איתי ? :-)

Nakamichi - רפואת שיניים.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...