Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכבי קוד מנוע הוא bjx האם פלאגים של NGK PFR6Q יתאימו? אם כן מאיפה אפשר לרכוש בארץ סט כזה בפחות מ400 ש"ח ?

הבנתי ששמן המנוע המומלץ לסיאט איביזה הוא סינטטי מלא , למישהו יש המלצה על שמן איכותי ?

מישהו יודע מה מחיר פילטר אוויר/שמן לאוטו ?

אשמח גם לקבל הצעת מחיר להחלפת רצועת תזמון כולל מותחנים במידה ומישהו יודע.

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

שמנים איכותיים:

MOBIL.

ליקוי מולי.

חשוב לבדוק כל שמן שתקנה שהוא עמוד בתקן של הרכב, השמנים האלו ועוד אחרים עומדים בתקן.

איזה צמיגות אתה שם?

לגבי רצועת טיימניג- אני מציע לך לפנות לרון חבר הפורום אשר מטפל ברכבים האלו.

קובי

פורסם

הייתי בעבר אצל רון ויש לי רק דברים טובים להגיד עליו , הייתי מאוד רוצה לטפל אצלו ברכב הבעיה אני באשקלון והוא בת"א ואני עובד רוב היום .

אם אני לא טועה התקן לשמן צריך להיות 502/505 משהו כזה ?

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

בקשר לפלאגים לא בדקתי בארץ אבל ראיתי כמה אנשים שמוכרים בפורומים השונים בסביבות 250 שקל לסט

אני הזמנתי מEBAY עלה לי 45 דולר כולל הכל.

מחליפים אותם כל 60 אלף לפי ספר הרכב, אני בכל אופן יחליף כל 40 בערך, נראה לי מוגזם 60 אלף..

שמן יש מלא דיונים בנושא, תעשה חיפוש. אני הייתי משתמש בליקווי מולי ועכשיו עברתי לוולולין..

פורסם

המחיר שלהם עלה מלפני שנה, זה הכי זול שמצאתי

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260342951653&category=100918&_trksid=p5197.c0.m619

תוודא עם המוכר שזה אכן PFR6Q כי שמתי לב שעכשיו לא רשום במודעה.

את השם של השמן אני לא זוכר אבל הוא של וולוולין בצבע זהב 5W40 עלה לי 220 שקל ל4 ליטר

• ספונסר פורום
פורסם

החלפת תיזמון רגילה ללא בוכנת מתיחה ומשאבת מים צריכה לעלות כ 1150 שח לפני מעמ

בוכנה (אם צריך) עולה כ 450 שח

ומשאבת מים (אם צריך) כ 400 שח .

סט מצתים כ 350 שח

כל המחירים לפני מעמ .

השמן הוא סינטטי מלא בתקן VW502 .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...