Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

EBAY , משתמשים ? עם מחשב , עדיף נייד אני מניח .

חכה לרציניים יותר .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

רוב הכבלים באיביי לא תומכים בCANBUS ובלי זה אתה יכול רק לסרוק תקלות ולהוציא פלט מה-ODB-II שברכב.

הכבל שתומך בCANBUS הרבה יותר יקר ועולה מאות דולרים.

אם אתקנה את זה מאיביי, הוא מגיע עם דרייברים שלא שוים יותר מדי, אבל ניתן להוריד מתאימים.

בנוסף דרוש לפטופ עם סוללה שמספיקה ליותר מחצי שעה.

דבר נוסף, מאוד מומלץ לבצע חיפוש כי יש מלא חומר בפורום על הנושא

Kawasaki Versys !!!

פורסם

תוכנה מורידים מהרשת

כבל קונים באיביי (יש תומך CANBUS ) אם הרכב שלך מלפני 2001 אין לך צורך

הנה דוגמא לכבל תומך CAN

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/VAG-K-CAN-Commander-USB-obd2-obdII-Diagnostic-tool-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem4aa7b9bfe4QQitemZ320641548260QQptZMotorsQ5fAutomotiveQ5fTools

מחשב נייד

איך משתמשים תוכל למצוא באתר של חברת ROSS TECH

פורסם

הרכב המדובר הוא גולף 2010 1.4 TSI עם ה122 כ"ס.

איזה מידע אני יכול לקבל עם התוכנה? יש אפשרות לעשות טונינג עצמאי?

מה שAPR ושות' עושים זה בעצם הכנסה של הפרמטרים שלהם לתוכנה הזאת? או שמחליפים את כל התוכנה?

וכמה זה שווה הדבר הזה מבחינה של אמינות? זה נתמך רק על רכב אחד או כמה?

פורסם

אין שום בעיית אמינות, כמה אמין המחשב שלך ?

אפשר לחבר לכל רכב, ולהוציא נתונים ולשנות פרמטרים רבים, לא רק שקשורים למנוע.

לגבי עדכון תוכנה, אתה לא רוצה (ואני לא יודע אם יכול) לעשות זאת בעצמך כמו חברות שיודעות מה הן עושות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
הרכב המדובר הוא גולף 2010 1.4 TSI עם ה122 כ"ס.

איזה מידע אני יכול לקבל עם התוכנה? יש אפשרות לעשות טונינג עצמאי?

מה שAPR ושות' עושים זה בעצם הכנסה של הפרמטרים שלהם לתוכנה הזאת? או שמחליפים את כל התוכנה?

וכמה זה שווה הדבר הזה מבחינה של אמינות? זה נתמך רק על רכב אחד או כמה?

מבלי לפגוע בך, תחילה תלמד דברים בסיסים כמו החלפת שמנים/פילטרים ועוד.

בלי ידע נרחב במכונאות רכב סריקת תקלות וחילוץ קוד תקלה שווים לאבן שאין לה הופכין.

איזה כייף לי :)

פורסם

איזו גרסא הכבל שהובא כאן מאיביי?

בשביל דגמי 2010 רצוי VCDS 10.6.X שזוהי הגרסא החדשה ביותר (אבל אפשר להסתפק בVAG912 BETA)

לפניו היה VAG 908.1

ולפניו 908.

לפני כל אלו היו 409.1 ומטה שמיועדים לגולף דור 4 והמקבילות.

את הגרסאות האחרונות שמתאימים לשנתונים האחרונים לא יצא לי לראות באיביי , מאוד קשה להשיג.

אני אישית השגתי בדרכים לא דרכים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מבלי לפגוע בך, תחילה תלמד דברים בסיסים כמו החלפת שמנים/פילטרים ועוד.

בלי ידע נרחב במכונאות רכב סריקת תקלות וחילוץ קוד תקלה שווים לאבן שאין לה הופכין.

א' כל אתה לא פוגע בי, להיפך אני מאוד מעריך את מה שכתבת בקשר לבעיה עם מפלס שמן ועל איך שזה עובד.

ב' כל ידע טכני במכונאות כן יש, אני פשוט מעדיף להיות בטוח במאה אחוז לפני שאני עושה משהו.

בקשר לVAG COM - אני מחשיב את עצמי לאיש טכני אז אם אני מוצא בלוג את המילה ERROR אז אני יכול לעשות חיפושים בגוגל ולראות מה אנשים אחרים כותבים לגבי זה ואז במקרה הצורך לחקור ולהתייעץ על מה שצריך לעשות.

אני לא משפר ולא משנה את התוכנה ברכב, סתם מעניין אותי לדעת כמה שיותר פרטים, סקרנות יתר :wink:

בכל אופן, מעניין אותי להריץ בדיקה על הרכב שלי ולראות מה הVAG COM יגיד.

• תוכן חדש...