Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להלן תוצאות בדיקת רכב מחברת ליסינג (2009, היה בשימוש שנתיים):

--- --- --- --- ---

שלדת מרכב

- מצב פנימי: לתיקון מראות פנימי/חיצוני

- תיקוני מרכב, משמעות נמוכה: סימני פגיעה דופן ימין, סימני פגיעה דופן שמאל, תיקוני מרכב וצבע, מעיכות/מעך/שריטות בצבע + פגמים, נזק לפגושים.

צמיגים

- צמיגים וגלגליםף קדמי ימין פגום, קדמי שמאל פגום

--- --- --- --- ---

הרכב עדיין בתיקון הוא עשה 30K ק"מ בלבד ולכן התעניינתי בו.

השאלה לפי הבדיקה האם הרכב עבר תאונה משמעותית או סתם מכה? כי הזנק הוא בשני צדדי הרכב!

לפי איש המכירות זה כלום ולא מורידים אף שקל על תוצאות הבדיקה.

נא לעזור בהבנת תוצאות הבדיקה. לי נראה שהתעללו ברכב.

פורסם

ראשית, אולי עדיף שתשאל את מבצע הבדיקה.

שנית, ה"פגיעה" שתיארת, יכולה להיות גם סתם שילוב של שיפשוף מחנייה עם אבנים גבוהות+נהגת בלונדינית ביום רע בתקופה מסויימת של החודש עם נעלי עקב במאה שערים או משהו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז, אהבתי את ההומור, פחות את חוסר הידע.

זאת בדיקה של קומפיוטסט שעושים אלפי בדיקות ביום (אין לי מי לשאול) ואני מחפש עצה או מישהוא שיש לו ידע.

האם הבדיקה סבירה או יש מה לחשוש?

פורסם

בוא נגיד ככה - תיקוני מרכב ונזק לפגושים זה אופייני מאוד לרכב ליסינג.

לפני המכירה עושים תיקוני פחחות וצבע.

בקשר לדופן ימין\שמאל, אני אגיד את זה בשפה קצת פחות סרקסטית מאשר ברווז, אבל המשמעות היא זהה:

כנראה הרכב עלה כמה פעמים על המדרכות בצורה לא מוצלחת. לא ציינת את דגם הרכב, אולי מדובר ברכב יחסית נמוך, לכן יש פגיעות דופן.

בקשר ל "אין לי את מי לשאול" - לא רשמת את זה, אבל יש לי הרגשה, שהבדיקה הזאת היא מטעם חברת הליסינג.

אם אתה היית מזמין את הבדיקה, כן היה את מי לשאול. בסוף של כל בדיקה הבוחן יושב עם זה שהזמין את הבדיקה ומסביר את המשמעות של כל דבר, מה חמור, מה פחות חשוב ועוד.

אם אני צודק, והבדיקה הזאת לא אתה הזמנת, כדאי לך לקחת את הרכב לבדיקה משלך, לדבר עם הבוחן לגבי חומרת הפגיעות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אלה 2 הסעיפים היחידים שיצאו לא תקינים? אז מנחש שזאת בדיקה שהביאו לך במגרש של החברה שמוכרת את הרכב.

אם אני צודק, תתעלם באלגנטיות מהדף הזה וקח את הרכב לבדיקה שלך (רצוי במקום לא ממש קרוב למגרש)

V5

פורסם
להלן תוצאות בדיקת רכב מחברת ליסינג (2009, היה בשימוש שנתיים):

--- --- --- --- ---

שלדת מרכב

- מצב פנימי: לתיקון מראות פנימי/חיצוני

- תיקוני מרכב, משמעות נמוכה: סימני פגיעה דופן ימין, סימני פגיעה דופן שמאל, תיקוני מרכב וצבע, מעיכות/מעך/שריטות בצבע + פגמים, נזק לפגושים.

צמיגים

- צמיגים וגלגליםף קדמי ימין פגום, קדמי שמאל פגום

--- --- --- --- ---

הרכב עדיין בתיקון הוא עשה 30K ק"מ בלבד ולכן התעניינתי בו.

השאלה לפי הבדיקה האם הרכב עבר תאונה משמעותית או סתם מכה? כי הזנק הוא בשני צדדי הרכב!

לפי איש המכירות זה כלום ולא מורידים אף שקל על תוצאות הבדיקה.

נא לעזור בהבנת תוצאות הבדיקה. לי נראה שהתעללו ברכב.

אם מדובר על "משמעות נמוכה", כנראה שהרכב לא עבר תאונה משמעותית. פגיעות בדפנות יכול להיות שפשופים של מכונית חולפת, גדר, עמוד, מישהו שעשה רוורס ופגע ברכב או סתם נהג לא זהיר. אם הייתה תאונה משמעותית – הבדיקה הייתה מראה "משמעות בינונית / גבוהה" עם תיקונים בקורות וכו'.

אבל יש פתרון פשוט הרבה יותר – קח את הרכב לבדיקה עצמאית ותדע הכל בעצמך.

גיל מאוויס

פורסם

תודה חברים, הרכב הוא מונדיאו ומחברת ליסינג והבדיקה היא שלהם. vlad צדקת.

אם אחליט להמשיך איתם אני יקח את הרכב לבדיקה אבל הם רוצים מקדמה והמחיר עדיין לא מוצא חן בעיניי.

הבנתי שיש גם משמעות "שולית" וכאן יש משמעות נמוכה.

כלומר אתם אומרים שהנזק לפי הבדיקה הוא רק קוסמטי?

אני עדיין מתלבט במיוחד שמבקשים מעל למחירון לוי יצחק. והמוכר הסביר שליסינג מורידים מ- 4 עד 12% ומבחנתי אינני מוכן לשלם מעל המחירון לרכבי ליסינג.

• תוכן חדש...