Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , אני מעוניין לקנות רכב עד 80K בלחץ ...

שפשוט ימלא תתנאים שלי :

קטן ( עדיף הצ'בק )

מהיר , זריז , יודע לתת פתיחה מעולה !

שיהיה יציב על הכביש

שיהיה יפה !

ושיהיה נוח

מה שבינתיים ממש קרץ לי זה הסיאט איביזה מנוע 1800 טורבו

180 כוחות סוס אם אני לא טועה....

אם מישהו מכיר את האוטו הזה , אני אשמח לביקורת =]

תודה לכולם !

פורסם

מעבר לזה שהאיביזה קופרה הוא רכב חזק ומהיר,יש לו גם צדדים פחות חיוביים.

התנהגות הכביש שלו, לא עומדת בקו אחד עם הביצועים שהוא מפגין,נטייה לתת היגוי.

הקופרה הינו רכב מאוד נוקשה ולא לכל אחד מתאים לחיות איתו ביום יום.

אחזקה שאיננה זולה כיאה לרכב ספורטיבי(ביטוחים,דלק,בלאי וחלקים שצריך להחליף עם הזמן).

בקיצור נוח הוא לא ויציב עד הסיבוב הוא כן.

אם אתה ממש רוצה משהו זריז וחזק ואתה נעול על איביזה ראה את הFR בעלת 150 כ''ס,מכויילת מעט פחות קשיח.

או אף איביזה 1.4 ספורט(אטמוספרית - ללא טורבו),היא הרבה פחות חזקה מהקופרה\FR אף עלויות האחזקה תהיינה זולות יותר והיא אף תהיה נוחה יותר.

ישנן אלטרנטיבות נוספות -

ראה אלפא 147

פיג'ו 206XS\GTI

פונטו HGT

רנו קליאו ספורט

הן מעט ישנות מהאיביזה וישאירו אותך עם עודף מתקציבך

פורסם

הבחור ביקש רכב באיזור ה80K ואתה מציע לו קילאו ספורט וHGT שעולות חצי ונמוכות משמעותית בשנתון :roll:

הקופרה אחלה רכב אבל: נוחה היא לא, הרכב נוקשה ועם נוחות היא קריטריון חשוב הייתי ממליץ ללכת על הFR שאמנם מגיעה עם 150 סוסים אבל שינוי תוכנה אמור לספק אותך בהתחלה במקרה הכי גרוע.

עלות האחזקה של האיביזה זולה מאוד לעומת מה שהיא נותנת, צריכת דלק מצויינת בנסיעה רגועה וסבירה לעומת התוצאות תחת עומס.

חוץ מקלאץ' שעלותו קצת גבוהה מהמקובל (2700-3000 ש"ח) אין משהו מבהיל באחזקתה.

המנוע יושב ברוב רכבי הקבוצה וחלקים יש בשפע גם תחליפיים וגם מקוריים והם לא יקרים לעומת חברות אחרות בדר"כ.

אין שום קשר בין איביזה 1.4 לקופרה חוץ מהסמל מקדימה וכנף אחורית זהה, הרכב שונה לגמרי החל מכיול, דרך מנוע ועד למושבים ואיבזור.

פורסם

לא מבין את פשר ההתנפלות\התנשאות,נתתי את הדעת לגבי שאלתו.

לבסוף ציינתי אלטרנטיבות ואף ציינתי שהן זולות וישנות יותר(זאת מכיוון שאין ממש אלטרנטיבות מקבילות בשנתון,אופי,מענה ובתקציב הסמוך לזה של הקופרה).

• תוכן חדש...