Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בבעלותי טילון icm שנת 74 שנמצא בשימוש (רשיון רכב שולם וטסט בתוקף לרבות ביטוח אספנות).

מסיבה כלשהי רשיון רכב לחידוש לא נשלח אלי, בשיחה עם המענה הטלפוני *5678 (בשירות משרד הרישוי) הודיעו לי ש"הרכב חסום" ושעלי לגשת למשרד הרישוי לברר את סיבת החסימה.

עוד לדברי הנציגה, לא ידועה לה סיבת החסימה וכן לא ידועות לה סיבות בגינן נחסם רכב.

האם מישהו התנסה בכך שלא נשלח לו רשיון רכב אספנות לחידוש מהסיבה של חסימת רכב ו/או האם ידוע למישהו מהן הסיבות לחסימה?

פורסם

בדרך כלל אם לא עושים טסט הרכב נחסם.

אתה טוען שיש טסט אז העיניין קצת מוזר.

גש למשרד הרישוי אני מאמין שזה יסתדר בטח טעות בהקלדה או מחשב.

קח איתך את הרישיון הישן ותראה להם שהיה טסט.

פורסם

אני עשיתי שינוי מבנה בקיץ ולא שילמתי אותו ולפני שבוע הייתי צריך לעשות טסט ולא קיבלתי את הרשיון החדש

אז כמוך התקשרתי ל*5678 ונחש מה.. אמרו לי את אותו הדבר שהיא לא יכולה לדבק פרטים כי הכול חסום אצלה ואני צריך לגשת למ.הרשוי

קפצתי לפני העבודה למ.רשוי בבני ברק יש שם תור מהיר ממש נח והפקידה אמרה לי שלא שילמתי חוב ואז הייתי צריך לחכות בתור הרגיל להוציא רשיון חדש פלוס החוב שהיה וזהו ...תקפוץ לשם לא אמורה להיות בעיה גדולה

פורסם
ברררר....

עדיף לא לרשום שטויות :evil:

לגמרי!

אין כל קשר בין חסימת רכב לכלום- למעשה זה קורה כל הזמן, כנראה פאקים של המחשב. נכון שרכב גנוב יירשם כחסום- אבל ממש לא רק!

לפותח השרשור- גש למשרד הרישוי וזהו, אין כל בעיה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לגמרי!

אין כל קשר בין חסימת רכב לכלום- למעשה זה קורה כל הזמן, כנראה פאקים של המחשב. נכון שרכב גנוב יירשם כחסום- אבל ממש לא רק!

לפותח השרשור- גש למשרד הרישוי וזהו, אין כל בעיה!

זה מקרה שקרה לי אישית, אם יש מקרים אחרים והפחדתי מישהו, קבלו את התנצלותי...

פורסם
זה מקרה שקרה לי אישית, אם יש מקרים אחרים והפחדתי מישהו, קבלו את התנצלותי...

באופן עקרוני- כל מיקרה "חריג" עם הרכב גורם לחסימת הרישיון. אבל שוב- במיוחד ברכבי האספנות מלא פעמים קורה ש....זה פשוט חסום, למה-ככה, והפקידה במשרד הרישוי מוציאה את הרישיון החדש בלי לשאול בכלל שאלות! להבדיל- "פקידות" במענה הטלפוני לא יכולות לעשות כלום, כי אין להן/ם הרשאות לגישה למחשבי המשרד הרישוי, מה שיש להם למעשה- אך ורק אופציה של לשלוח חידוש במיקרה שאין כל בעיה, ולקבל תשלום עבורו! זהו!:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

היום ניגשתי למשרד הרישוי, המתנתי קצת בתור, וכשהגיע תורי ניגשתי והסברתי לפקידה שלא קיבלתי רשיון רכב חדש (מבלי לפרט יותר מדי).

תשובתה הייתה " או אין בעיה אני כבר מנפיקה לך חדש, שלם אותו בדואר".

יצאתי ממשרד הרישוי עם רשיון רכב חדש ועם ציפיה למפגש חוזר עם הפקידה בשנה הבאה.

אגב, האגרה היא לתשלום 153 ש"ח וזא לאחר שקיבלתי הנחה למשרת מילואים פעיל- ממש חימם לי את הלב (-:

תודה לכולם על התגובות, עוזי

פורסם

אתה רואה? אגב, אל תהיה בטוח שתצטרך ללכת בשנה הבאה- זה פעם קורה ופעם לא. שוב, למה- ככה... אין תשובה מדוע זה באמת קורה, אבל שאלה יהיו הצרות שלנו!:-) אגב- איך מקבלים הנחה של משרת מילואים פעיל?:roll:

פורסם

אחרי המילואים קיבלנו בדואר כרטיס מגנטי-תעודת משרת מילואים פעיל.

אני לא יודע מה בדיוק בקריטריונים אבל על הכרטיס מופיע מספר טלפון *328292 (*בהצדעה)

וכן אתר אינטרנט www.aka.idf.il/miluim

טרם בדקתי, אבל אולי יש שם תשובות.

פורסם

כללי זכאות -

"משרת מילואים פעיל" הינו חייל מילואים אשר ביצע 10 ימי שירות פעילים ומעלה במהלך השנה הקלנדארית האחרונה- 1 בינואר 2009 עד 31 בדצמבר 2009.

תקופת הזכאות בכל שנה תהא מיום ההוקרה למערך המילואים, למשך שנה.

לדוגמא, השנה תקפה התעודה מ- 1 במאי 2010 ועד ה-30 באפריל 2011.

"משרת מילואים פעיל שש שנתי" (עפ"י החלטת ממשלה 2896) הינו חייל מילואים אשר ביצע 10 ימי שירות פעיל ומעלה בכל שנה במהלך שש שנים (לא בהכרח רצופות) החל משנה משנת 2000.

הנפקת הכרטיס היא תחילתה של דרך חדשה המעניקה העדפה לאנשי המילואים המבצעים שירות משמעותי וממושך.

חשוב לזכור - תעודת "משרת מילואים פעיל" תישלח לזכאים אחת לשנה באופן יזום.

66276.jpg

* תעודת "משרת מילואים פעיל" לדוגמה.

כיצד מממשים ההטבות ? ההטבות מיושמות במספר אופנים :

• על בסיס נתוני המשרתים הזכאים, כפי שמועברים מצה"ל למשרדי הממשלה.

• בהצגת התעודה - על בסיס הצגת תעודת "משרת מילואים פעיל"

לשאלות ולפרטים נוספים בנוגע לתעודת משרת מילואים פעיל:

מוקד טלפוני הפעיל בימים א-ה, בין השעות 08:00-19:00 בטל': 03-7379500.

מוקד קצין המילואים הראשי, בטל': 03-5692526

פורסם

תודה! לא קיבלתי כזה... :roll:

פורסם
ההנחה באגרות הרישוי תינתן למפרע לכל חייל מילואים שהיה בשירות פעיל החל מ-1 במאי 2010 .

הודעת דובר משרד התחבורה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...