Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הביטוח - פניקס בטלפון 3334 למקיף + 1430 לחובה .

התנאים - 2 נהגים (אני ואישתי ) מעל גיל 30 ללא תביעות ביטוח .

תנאי חשוב: שהרכב הוא רכב שני , כלומר יש במשפחה עוד רכב ליסינג (של אישתי)!

אם רוצים לכול נהג מעל 30 צריך להוסיף משהוא כמו 700 ש"ח , במקרה הזה אני חושב שאין חשיבות לעניין הרכב השני .

פורסם

אם השיקול הוא כלכלי אז פולו. היא עלויות האחזקה זולות יותר דלק, ביטוח. במכירה עתידית הפולו תימכר יותר מהר ובמחירון או משהו קרוב. הלאון לא נמכרת בקלות ולא במחירון, רציתי לרכוש אחת ביד 2 הן עומדות ולא נמכרות גם הקופרות, מה גם שהיבואן עושה מבצעים כל שני וחמישי. אבל אם השיקול הוא הנאה נטו ופחות התיחסות לצד הכלכלי אז ברור שהלאון, בתור אחד שחושב עם הלב הייתי בוחר בלאון. חיים פעם אחת כמו שאומרים ב- vw.

פורסם

פוצינו- תודה על הפירוט של הביטוח, אך בדקנו אצלם באינטרנט ובטלפון והכי זול שקיבלנו היה 8200 ש"ח כנראה בגלל שהוא מתחת לגיל 30, זה הפקטור הרציני פה.

מרקו בי- בעיקרון אתה צודק ובאמת אם לפולו לא היה את המנוע tsi הזריז והמהנה יחסית (אמנם חלש יחסית ללאון אבל עדיין מהנה) אז הוא היה הולך על הלאון, אבל שילוב של ביטוח יקר בכמעט 3K ש"ח בשנה+צריכת דלק פחות טובה + כנראה מכירה קשה יותר בעתיד וירידת ערך גדולה נותן לפולו יותר מידי יתרונות בשביל הקונה הזה ספציפית

עזרתם לנו מאוד! תודה רבה!!

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

אני גם קיבלתי את הלאון לפני כשבוע והביטוח עבור כל נהג מעל גיל 22 הינו 8000 ש"ח.

וזה גם המחיר הרשמי שאתה מקבל מהנציג של צ'מפיון, שכחתי את שם הסוכן במדוייק.

אבי.

• תוכן חדש...